Esittely     ◦     Vuonohevoset     ◦     Muut ponit     ◦     Muut eläimet     ◦     Kasvatus     ◦     @

Tervetuloa tutustumaan virtuaalitalli Rullattuun. Ystävänpäivänä, 14.2.2015 perustettu Rullattu painoittuu vuonohevosiin, joihin tallin on tarkoitus painoittaa vahvan jalostustoiminnan myötä. Tahdome tuoda nykyajan virtuaalisiin vuonohevosiin uusia tuulia sukuihin, mutta ennen kaikkea tahdomme kunnioittaa sitä kaikkea hyvää vanhaa jota mm. Marjo Ruiskukka tallin kanssa aikanaan aloitti. Hatunnostoni hänelle ja hänen työlleen.

Rullattu sijaitsee virtuaalisessa Ruotsissa kaikkien niiden järvien ja metsien keskellä. Nautimme pienen lähikylän palveluista vain viiden kilometrin päässä, mutta täällä saatamme nauttimaan hiljaisuudesta. Tilamme on rakennettu pellon reunaan metsän siimekseen, jossa kaikki kolme tallia mukailevat pitkälti tallien uusimpia trendejä. Pihapiiriin kuuluu tallien lisäksi, rantala/purula, kaksi kenttää, maneesi, tallin omistajan koti + kesämökki sekä tietenkin kattavat maastot. Rakenteilla on maastoesterata, mutta maastopolut ovat pitkälti kartoitettuja tienviitoin ja karttakin löytyy tallihuoneesta.

Vuonohevoset eivät ole ainut paheemme vaan tallista löytyy kirjava katras myös shetlanninponeja, sekä welsh poneja. Tallikaan ei olisi asiallinen ilman maskottia, joka esittäytyy (harvoin) edukseen ja hoitaa virkaansa rakkaudella eli tutustuminen arvoinen Unssimme esittäytyy.

Pääasialliset kasvatusrotumme ovat vuonohevoset, shetlanninponit ja welsh ponit. Kasvattimme tunnistat kasvatusnimiliitteestämme Rullattu / Rullatun, sekä Rhullves.

Kaikella rakkaudella toivotamme teidät erittäin tervetulleeksi tutustumaan talliimme!
    :lla tallin omistaja, Sylvester + tallin asukkaat

Teille suosittelemme:
    ◦     Virtuaalitalli Brynhild Fjords
    ◦     Virtuaalitalli Wyat Shetlands
    ◦     Virtuaalitalli Kettula


Layout © Siiri K. / www # Koristekuva © Sylvester # Tausta © Soile / www