Esittely     ◦     Vuonohevoset     ◦     Muut ponit     ◦     Muut eläimet     ◦     Kasvatus     ◦     @CTW Lilian "Lilli"

  ♦   s. 15.07.2005 (9v)
  ♦   Rekisterinro VH00-017-4272

  ♦   Shetlanninponi, tamma, 104cm.
  ♦   Koulupainoitus (ko heB / re 60cm)

  ♦   Omistaja: Sylvester (VRL-00483), Rullattu
  ♦   Ent. Omistaja: Tuontikeskus Alegre


Lilli saapui Rullaan syyskuun alussa, vuonna 2015. Tamma oli jo hyvää ikää kerennyt 10vuotiaiseksi asti. Hyvä luonteinen tamma oli päätynyt Alegreen entisen omistajan lopetettua ja vähentäessään hevosiaan. Bongasin tamman nopeasti myyntilistan päivitettyä enkä jättnyt aikailuun ettenkö tarjoaisi, mutta en suunnitellut, että sieltä toinen tulisi kimppakauppana mukaan. Lillin kaveriksi lähti Polle neiti. Ratsuna Lilli on varma ja mukava tynnyri, joka no varmasti leveä kuin pitkä. Erittäin helposti ylisyöpöttelyyn taipuva Lilli kaipaa reipasta liikuttajaa itselleen, joka pistää neitiin vauhtia. Sopii rauhallisuutensa osalta hyvin lapsille, mutta useasti viikkoon myös perusteellista läpi ratsastusta. Lillillä on hyvä askel ja reipas, kun vaatia osaa. Hyppytekniikkamme ei ole ollut valttia kiireisinä sarjoina vaan mieluummin lyhyet sarjat tai yksittäiset esteet. Tamma hyppää mielellään ja on mielellään mukana leikkimielisissä leikkikisoissa, joissa ratsastaja voi tehdä vaikka minkälaista temppua tamman kanssa.

Lilli on maanmainio kaveri, joka osaa ottaa lungisti kaikkialla. Lastaaminen menee mutkattomasti ja tamman asenne tarttuu helposti matkakavereihin ja ennen vaikean lastattavan saa Lillin kanssa hieman rentoutumaan ja menemään ylipäätään traileriin sisälle. Kilpailuissa tamma on yleensä väsynyt alkuun matkan jälkeen ja vaatii hyvät verryttelyt. Koulukisoissa tamma menee hyvällä fiiliksellä radan läpi ja antaa anteeksi ratsastajan stressaamisenkin ja pitää suorituksen asiallisena ilman tyhmiä ponimaisia tempauksia. Näyttelyissä sen sijaan Lilli ei liiemmin jaksa panostaa vapaa-aikana seisomiseen vaan lepuuttaa toista takajalkaansa ja nuokkuu unen rajamailmma. Mikäli alunen on viherikkö niin turpa viistää takuulla pitkin maata aina kun pysähdyksessä silmä välttää.

i. Okefenoke VRN
  rt, 100cm.
  ko heB, re 60cm.
ii. Vinnie
  101cm.
iii. Assistance (evm)
iie. Hollywood Shuffle (evm)
ie. Sariah TK
  97cm.
iei. Ch. Lokaviiman Tinasotilas
iee. CW Sensemilla
e. Kt'S Nicola
  musta, 104cm.
  ko heC, re 60cm./small>
ei. CW Balmyard
  kirjava, 99cm.
eii. VIR MVA Ch. CW Sugar Ray KTK-II
eie. CW Glory Box
ee. Oenanthe Bouton de Rose
  101cm.
eei. Müntyr's Joentekijän Dotteri
eee. SSU Magical Camomilla


Tarjotaan jalostukseen. Yhteydenotot sähköpostitse (yesterdayf@hotmail.com)

  ♦   06.03.2006 she-o. Carmién's Glutton (i. Valkoapilan Pörröinen Pölyhiukkainen)
  ♦   25.06.2006 she-t. Carmién's Kittle (i. Tuntematon)
  ♦   08.11.2006 she-o. Carmién's Camelot YLA2 (VE Tumma Polaris)


tämä on virtuaalihevonen / this is a virtualhorse

Layout © Siiri K. / www # Lillin kuvat © Sylvester # Tausta © Soile / www