Tiilikanoja

Tervetuloa virtuaalitalli Tiilikanojaan!

Tiilikanoja on virtuaalitalli ja kaikki sivuilla esiintyvä on mielikuvituksen tuotetta. Mitään ei oikeasti tapahdu, tapahtumia ei järjestetä eikä harrastuksessa liiku oikeaa rahaa. Kuvien hevoset liity millään tavalla sivuilla esitettyihin tietoihin.

Tiilikanoja is a SIM-game stable and all page content is fictional. Nothing is happening for real, events are not held and real money is not used. Horses in photos have nothing to do with information presented on pages.


Tapahtumat rymähtivät käyntiin vuonna 2008, jolloin pääsin aloittamaan Tiilikanojan rakentamisen Virtuaalitalli Violan vanhaan latoon. Tuolloinen talli käytti myös epävirallisempaa nimeä Sylvin lato ja jonne mahtui kaikkiaan kahdeksan hevosta. Elämä kuitenkin muutti suuntaa, kun rahatilanne otti tuulta alleen ja pääsimme muuttamaan pois vuokralta ja ostamaan oman tilan. Nykyiset tilat ovat suurentuneet huomattavasti siitä mitä tila aikanaan oli.

Aktiivisuuden muoto on aina ollut kasvatus, mutta vuoden 2016 jälkeen mukaan on otettu enemmän NJ:n alaisia näyttelyt. Erittäin laaja hevoskanta takaa, että tallilla pyörii jatkuvalla syötöllä jokunen varsa jaloissa ja niistä suurimman osan pistämme myyntiin. Meidän kasvattimme tunnistat mm. etuliitteistä Tiilikan, Sylvin tai Stinder's ja takaliitteestä Stint. Olemme erittäin ylpeitä työmme jäljestä ja vaalimme rakkaudella kasvattiemme säilymistä suvussa.

Asukkaita meiltä löytyy monesta rodusta ja mm. erityisinä suosikki rotuina ovat aina olleet shetlanninponit ja suomenhevoset. Laajan tarjonnan myötä olemme laajentaneet rotukirjoa mm. islanninhevosiin, vuonohevosiin, arabeihin ja puoliverisiin. Tallin tilojen käydessä ahtaammiksi on Tiilikanojalle rakennettu eri paikkakunnille sisartalleja. Hevoset valikoituvat meille pitkälti sukujensa perusteella, jonka takia oli erittäin vaikeaa pidättäytyä vain yhdessä rodussa. Pyrimme tuomaan etenkin suomenhevosille uusia verilinjoja, mutta kaikissa roduissa suosimme mahdollisimman paljon vanhaa verilinjaa ja niitä nostalgisia muistoja vuodelta nakki ja keppi.

           

Suosittelemme vierailemaan myös..

Virtuaalitalli Gateaway (y-työ )
Virtuaalitalli Harmonia (y-työ )
Virtuaalitalli Fiktio
Virtuaalitalli Kajo
Virtuaalitalli Susiraja
Virtuaalitalli Ventos
Virtuaalitalli Wyat Shetlands
Virtuaalinen tuontikeskus Alegre

Virtuaalitalli Rullava (sisartalli)
Virtuaalitalli Oddmellow (sisartalli)
Virtuaalitalli Team Mäyrtä (sisartalli)

Käy antamassa äänesi meile VRL:n tallilistalla.
Kiitos kaikille äänestäjille!

Tämä on virtuaalitalli/ This is a virtualstable.
Ulkoasu © Melina / Kuvat ©: Hasselbo stuteri & Tilli 2015 ja peukku © M Layouts