DAPHNE G! KTK III


@ Gestüt Glaskopf

Nimi Daphne G! "Anne" Rekisterinumero VH15-035-0068
Rotu connemara-tamma Koulutus kerj CIC2
Väri & säkä ruunivoikko, 147 cm Kasvattaja Tuulia T.,Ratsutila Gateaway
Syntynyt 04.01.2015 (2v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Kantakirjattu 28.02.2017
16 + 16 + 16 + 18 = 66p. KTK-III

Daphne G! sai alkunsa hyvän ystävättäreni elenin tarjotessa orejaan ulkopuolisten jalostuskäyttöön joulukuussa 2014. Aloin oitis käydä tarjolla olevia oreja läpi ja hetken kuluttua ehdotinkin elenille peräti yhdeksää yhdistelmää poneistani. Astutukset sopivat ystävättärelleni hyvin, joten lastasin oitis valitut tammat lentokoneeseen ja lennätin ne yksityiskoneellani oripoikien kotitilalle, missä tammat saivat viettää pari päivää. Daphnen emä Cherrymist Delphia oli vasta kuuden, joten Daphne olikin sen ensimmäinen varsa, minkä takia Delphian tiineyttä seurattiin tarkkaan. Yhdessä vaiheessa näytti siltä, että keskenmeno olisi lähellä, mutta loppujen lopuksi ongelmista selvittiin ja tammikuussa 2015 Cherrymist Delphia pyöräytti maailmaan ruunivoikon tammavarsan, joka sai hetken pohdinnan jälkeen nimekseen Daphne G!.

Luonteeltaan Anne on hyvin rauhallinen ja elämään lunkisti suhtautuva tammaneiti, joka ei paljoa perusta hätäilystä. Tamma ottaakin mieluummin kaikessa rauhassa torkkuja hoitotoimenpiteiden suorittamisen aikana kuin pyörii ympäriinsä. Annen voikin näin ollen pitää hyvin vapaana karsinassaan hoitotoimenpiteitä suorittaessa, sillä tammalle ei tulisi mieleenkään lähteä omille retkilleen edes silloin kun karsinan ovi on unohtunut auki. Harjattaessa tamma vain nauttii saamastaan huomiosta eikä liikahdakaan. Kaviotkin Anne nostaa mukisematta ja pitää niitä ylhäällä niin kauan kuin on tarve. Varustettaessa Anne saattaa hieman pullistella, mutta muuten varusteet menevät sen päälle helposti. Talutettaessa tamma laahustaa hoitajansa perässä rauhallisesti eikä paljoa välitä ympäristönsä tapahtumista. Silloin tällöin Anne saattaa pysähtyä tienpientareelle ruohoa syömään, mutta se kuitenkin jatkaa matkaan heti kun riimunnarusta nykäisee vähän napakammin. Muiden hevosten seurassa neiti on asiallinen eikä sekaannu toisten hevosten tappeluihin.

Ratsastettaessa Annea voisi sanoa jopa laiskaksi, sillä välillä tuntuu ettei siihen tahdo saada liikettä sitten millään. Annea täytyykin tunnin alussa herätellä ihan kunnolla joskus jopa raipan avulla ennen kuin neidin moottori lähtee käyntiin. Kun Annen on kerran saanut hereille ei sitä kumminkaan täydy enää sen kummemmin patistella, sillä tammalla ei ole taipumusta luistaa työnteosta heti tilaisuuden tullen. Koulussa Anne ei ole kaikista omimmillaan, mutta kyllä tamma sitäkin vääntää kunnollisen alkulämmittelyn jälkeen Helppo A tasolle asti. Tamma on nimittäin hivenen jäykkä eikä näin ollen taivu vaativan tason koululiikkeisiin. Tottelevaisena ponina Anne kuitenkin yrittää aina parhaansa ratsastajansa hyväksi. Esteillä tiukat käännökset tuottavat jäykähkölle tammalle vaikeuksia eikä se näin ollen pystykään hyppäämään huonoista kulmista, joten sen kanssa olisikin hyvä valita hieman pidemmät tiet esteille. Vanhemmiltaan Anne on kuitenkin perinyt hyvän hyppytekniikan ja liiteleekin kevyesti vastaan tulevien esteiden yli kunhan lähestyminen esteelle vain on oikea. Maastoesteillä Anne suoirutuu tasaisen varmasti eikä kyttäile erikoisempiakaan esteitä. Tamma tosin saattaa hieman haparoida alastulossa, mikäli se joutuu hyppäämään alamäkeen. Maastossa Anne on pomminvarma eikä säiky tai kummastele mitään.

i. Lochlann Pembroke ii. Cryff Catch Me iii. If I Catch U
iie. Erusty Sueno Let
ie. Awana Inez iei. Kinwood's Kenzo
iee. Brookbank Dylan
e. Cherrymist Delphia ei. Oldsfell's Guarana eii. Guess Who
eie. Nidorina
ee. Poniniemen Delphine
Ch,KTK III
eei. Tornado
Ch,KTK II
eee. Cloonhill Bright Delphi

10.01.2016 conn-o GW Hazelnut om. Jannica

NJ
20.03.2016 Storyteller's Connemaras lk 01: Connemaratammat irtoSERT

OMINAISUUSPISTEET
Kilpailee porrastetuissa kenttäratsastuskilpailuissa

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 1324.86
Nopeus ja kestävyys: 1095.40
Kuuliaisuus ja luonne: 84.54
Tahti ja irtonaisuus: 0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Kenttäratsastuksessa 2420.26 op (vaikeustasolla 6)!


Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.