HOLLYLEAF VON GATEAWAY


@ Gál Ildikó

Nimi Hollyleaf von Gateaway "Holly" Rekisterinumero VH15-044-0105
Rotu holsteiner-tamma Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä rautias, 170 cm Kasvattaja Tuulia T.,Ratsutila Gateaway
Syntynyt 03.01.2015 (3v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Hollyleaf von Gateaway sai alkunsa eksyttyäni Brentwood Warmbloodsin omistajan Zikin TJ topikkiin eräällä usein vierailemallani foorumilla. Zikillä oli jalostukseen tarjolla monta upeaa hevosta, mutta itse iskin silmäni kahteen pv oriin. Toisen oriin kasvattaja oli upea Skurvashin puoliverisiittola, jonka sukulaisia minulta ei vielä omien holsteinieni joukosta pahemmin löytynyt. Holstein tammojeni joukosta valikoitui Joelyn O' Polo vierailulle Serpentard PB:n luokse. Palattuaan takaisin Serpentardin kotitilalta Joelyn sai vietellä rauhallisia mammapäiviä kunnes synnytti kauniin tammavarsaan, joka sai nimenkseen Hollyleaf kirjailija Erin Hunterin luomien soturikissojen mukaan.

Hoidettaessa Holly on hyvin rauhallinen eikä hätäile. Lempeäluonteisen tamman uskaltaa hyvin jättää yksin perheen pienimpienkin kanssa, sillä neiti ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Huutamista herkkähermoinen Holly ei kuitenkaan siedä ja sen karsinan lähettyvillä olisikin hyvä olla aivan hiljaa. Harjattaessa Holly seisoo aina kauniisti aloillaan niin kauan kuin on tarvis, mutta samanaikaisesti tamma on hyvin tarkka siitä kuinka kovin ottein sitä oikein harjataan. Mikäli Hollya harjataan sen mielestä turhin kovin ottein tamma kyllä osoittaa mieltään vihaisesti häntäänsä huiskimalla ja luimimalla. Varusteet Holly antaa laittaa ongelmitta joskin kuolaimet olisi hyvä lämmittää käsissä ennen kuin niitä yrittää tamman suuhun tunkea. Talutettaessa Holly seuraa kiltisti taluttajansa perässä pahemmin välittämättä ympäristön tapahtumista. Muiden hevosten seurassa Holly on hivenen pidättyväinen ja viihtyykin paremmin omissa oloissaan kuin ison lauman seurassa.

Ratsastettaessa Holly on erittäin miellyttävä tuttavuus, sillä tamma omaa paitsi korkean työmoraalin myös mukavan pehmeät askellajit. Holly on myöskin aina ollut nopea oppimaan ja onkin yksi nopea oppisimmista hevosista mitä tiedän.Aivan aloittelijoiden ratsu tamma ei kuitenkaan ole, sillä vaikka se onkin pomminvarma ei tamma voi sietää epäselviä apuja. Näin ollen Holly vaatiikiin jo hieman kokeneemman ratsastajan, joka tietää mitä tekee. Kuten sanottua Holly on hyvin nopea oppinen ja oppiikn uudet koululiikkeet tuossa tuokiossa, mutta tamma saattaa välillä hieman innostua, jolloin se tuntuu unohtavan kaiken oppimansa. Tamman saa kuitenkin palautettua helposti maanpinnalle ajamalla sitä reippaasti eteenpäin ja teettämällä sille samalla keskittymistä vaativia harjoituksia kuten avo-ja sulkutaivutuksia. Keskittyessään Holly kuitenkin suoriutuu vaativistakin koululiikkeistä vaivattoman näköisesti eikä mikään liike ole sille liian vaikea. Maastossa tamma on pomminvarma eikä säiky turhia.

i. Serpentard PB ii. Slytherin GER
VIR MVA Ch,KTK II,KRJ II,YLA II
iii. Damien
iie. Lady Lust Lilith
ie. Black Widow
KRJ II
iei. Winchester
iee. Black Disease
e. Joelyn O' Polo ei. Johnny D
YLA III
eii. Lost in Hollywood
eie. Lunar Eclipse
ee. Joyce America
KRJ III,YLA III
eei. Hamlet GER
eee. Rock'n Roll On!

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa vain porrastetuissa kilpailuissa

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 2996.32
Tahti ja irtonaisuus: 3627.17
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Kouluratsastuksessa 6623.49 op (vaikeustasolla 11)!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.