INDIAN FLAG


© Bob Tarr

Nimi Indian Flag "Indy" Rekisterinumero VH05-044-0165
Rotu holstein-tamma Koulutus ko Grand Prix re 110cm
Väri & säkä punaruunikko, 175 cm Kasvattaja Stal Calypso
Syntynyt 29.02.2008 (9v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Indian Flag tutummin Indy on jälleen yksi Cannabian tuontipalvelun välityksellä hankkimistani hevosista ja varmasti myös kallein. Olin nähnyt Indyn kilpailemassa monissa ikäluokka kilpailuissa hyvällä menestyksellä Saksassa sen ollessa neli ja viisi vuotias. Ihastuin tuolloin kapasiteetikkaaseen tammaan täysin, mutta se ei ollut valitettavasti myytävänä. Vuotta myöhemmin Indyn ollessa kuusi vuotias se kuitenkin tuli myyntiin konkurssihuutokauppaan, josta Cannabia sen osti itselleen kilparatsuksi. Kuultuani tamman vaihtaneen omistajaa soitin oitis Cannabialle ja tarjouduin maksamaan siitä suolaisen hinnan (jouduin tosin elämään kaurapuurolla ja nuudeleilla seuraavat pari kuukautta). Ilokseni Cannabia hyväksyi tekemäni tarjouksen ja Indy lennätettiinkin välittömästi uuteen kotiinsa Saksan kautta Hollaantiin.

Indy on yksi huomionkipeimmistä ja uteliaimmista hevosista mitä tiedän. Indyn karsinan ohi ei voi olla kävelemättä antamatta sille rapsutuksia, sillä neiti tapittaa ohikulkijaa surullisesti niin kauan kunnes saa kaipaamaansa huomiota. Mikäli joku nyt sattuisi kävelemään tamman karsinan ohi antamatta silele huomiota Indy nostaa oikean metelin kunnes joku tulee sitä rapsuttelemaan. Neidin karsinaan astuvat uudet tulokkaat nuuhkitaan kiireestä kantapäähän ja vanhojenkin tuttavuuksien taskut tarkistetaan oitis herkkujen varalta. Indy rakastaa rapsutteluja ja näin ollen harjaaminenkin on neidin mielestä se maailman ihanin asia. Varusteet Indy antaa laittaa ongelmitta, mutta suojien laitossa saa hoitaja olla nopeana. Tamma kun haluaisi päästä pian ulos eikä malttaisi pysyä aloillaan suojien laiton ajan. Talutettaessa Indy on uteliaisuuden huippu, joka haluaa tutkia jokaisen vastaan tulevan pusikon. Taluttaja saa kiskaista ihan reippaasti riimunnarusta ennenkuin tammaneiti suvaitsee taas seurata taluttajaansa. Indy ei myöskään pärjäisi ilman muita hevosia ja vihaakin yksinolemista ylitse kaiken. Tammaa ei voikaan jättää yksin minnekään tai se laittaa esimerkiksi karsinan uuteen uskoon potkimalla seinät tuhansiksi pirstaleiksi.

Ratsastettaessa Indy on erittäin innokas miellyttämään ratsastajaansa sekä hyvin eteenpäinpyrkivä. Välillä tamma on jopa turhankin innokas ja sitä pitää hieman toppuutella kun se on vähällä sotkeutua jalkoihinsa. Vaikka tamma onkin välillä turhankin innokas on se silti erittäin tottelevainen ratsu, joka tekee kaiken mitä käsketään. Indyllä voivatkin ratsastaa kaikki, jotka vain kykenevät hillitsemään tamman yli innokasta palveluasennetta. Apuja tamma tottelee pienimmästäkin vihjeestä, vaikka saattaakin välillä miltei sotkeutua jalkoihinsa yrittäessään toteuttaa ratsastajansa toiveita turhankin innokkaasti. Tällöin tepsivät runsaat puolipidätteet ja rauhoitteleva äänensävy. Kunhan tamman innon vain saa hallintaansa se kulkee kuin unelma ja selviää vaikeistaki kouluratsastusliikkeistä kuin vettä vain. Esteet eivät ole Indyn mieleen kaikista parhaiten, mutta tamma kuitenkin hyppää mitä käsketään. Tosin esteillä tamma käy sen verran kuumana, että puomit putoilevat. Maastossa Indy on oikea herkkis ja saattaa yrittää säntäillä vähän joka suuntaan.

i. Fahrenheit 5000
holst,trn,168cm
ii. Air One
holst,trn,165cm
iii. Airforce One
holst,mrn,168cm
iie. Zero Point
holst,km,167cm
ie. Helvetian Daimond
holst,prn,167cm
iei. Hellhound
holst,tprt,169cm
iee. Argyle Pink Jubilee
holst,tprn,168cm
e. Chi-Town
holst,tprn,167cm
ei. Cioccolatino
holst,prt,165cm
eii. Chinatown
holst,prn,168cm
eie. Chocolatte
holst,trt,162cm
ee. Tiramisu
holst,rn,165cm
eei. Luwak Coffee
holst,trt,168cm
eee. Fazenda Santa Ines
holst,rn,162cm

07.07.2014 holst-o Benjamin von Gateaway om. Sani
30.04.2015 holst-t Hepburn von Gateaway om. Foxhillin Kartano
05.06.2015 holst-t Hazelstar von Gateaway om. Otterley Wilson
10.02.2016 holst-o Manslaughter von Gateaway om. Rinaz

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa vain porrastetuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

KRJ
ainoastaan sijoitukset
01 16.09.2014 Stal Lycan lk 10: Grand Prix Kutsu 08/100
Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.