MAESTRO F


@ De Wiemselbach

Nimi Maestro F "Masa" Rekisterinumero VH13-021-0113
Rotu trakehner-ori Koulutus re 160cm
Väri & säkä tummanruunikko, 168 cm Kasvattaja Frida,Faconde
Syntynyt 13.01.2013 (8v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Maestro F tuli meille vieraillessani virtuaalitalli Faconden avointen ovien päivässä. Tallilla riitti vilinää ihmisten kierrellessä ympäri tallialuetta. Lapset mankuivat vanhempiaan päästämään heidät talutusratsastukseen tai halusivat saada itselleen kasvomaalauksen kun taas paikalla olevat kasvattajat kiertelivät myynnissä olevien hevosten ympärillä kuin herhiläiset. Itsellänikin oli tarkoitus ostaa paikanpäältä pari hevosta ja ihmispaljouden nähdessäni purin hammasta toivoen, ettei kovin moni olisi kiinnostunut kanssani samoista hevosista. Kasvattien huutokaupan alkaessa toiveeni näytti käyvän toteen kun sain huudettua itselleni peräti viisi hyvännäköistä jo hieman vanhempaa hevosta. Maestron saapuessa lavalle tuntui kun koko yleisö olisi huokaissut ihastuksesta, sillä vaikuttavan näköinen ori otti oitis tilan haltuunsa vakuuttavalla lavakarismallaan. Selasin nopeasti huutokauppa vihkosesta Maestron tiedot ja mutristelin hieman suutani huomatessani oriin sukutaulun. Sen sukutaulu ei nimittäin pahemmin minua hurmannut, mutta huomatessani, ettei kovin moni ollut lähtenyt mukaan huutoon Maestrosta päätin lähteä mukaan huutokilpaan. Kovin kauaa minun ei täytynyt kuitenkaan huutaa ennenkuin vastustajani antoi periksi ja sainkin oriin itselleni kohtalaiseen hintaan.

Masa on luonteeltaan hyvin levoton tapaus eikä näin ollen pysy sekuntiakaan aloillaan. Karsinassa ollessaan ori vain pyörii ympäriinsä kuin väkkyrä, joten Masaa pyritään pitämään mahdollisimman paljon ulkona tarhassa, jottei sen täytyisi olla levoton sisätiloissa. Masan levottoman luonteen takia ori onkin pakko sitoa kiinni hoitotoimenpiteiden ajaksi, sillä muuten hoitotoimenpiteiden suorittamisesta ei kyllä tule yhtään mitään oriin pyöriessä ympäriinsä jatkuvasti. Harjaaminen on Masan mielestä lähinnä pakollinen paha ja se näyttääkin lähinnä happamalta sitruunalta joutuessaan seisomaan aloillaan puunattavana. Varusteet ori kuitenkin antaa laittaa mukisematta, vaikka suojien laitto voikin olla haasteellista oriin jatkuvan liikehdinnän takia. Talutettaessa Masa on aina menossa ja etenkin tarhalle mentäessä taluttaja saa olla valppaana, ettei ori vain juokse taluttajansa ylitse. Muiden hevosten seurasta ori ei pahemmin piittaa ja viihtyykin parhaiten yksikseen.

Ratsastettaessa Masa on täynnä patoutunutta energiaa, mutta pysyy kuitenkin käsissä, vaikka painaakin voimakkaasti käsille. Ratsastajan käsiä särkeekin usein melkoisesti ratsastuksen jälkeen. Ratsastajaltaan Masa ei kuitenkaan vaadi muuta kuin huolellisuutta, sillä ori kyllä tekee oman osansa kunhan vain saa selkeät ohjeet ratsastajaltaan. Esteillä Masa on oikea automaatti ja kaipaakin lähinnä ratsastajaltaan ohjeita esteiden hyppy järjestyksen suhteen. Ori nimittäin kyllä hyppää yli kaikesta mitä vastaan tulee korvaansa lotkauttamatta. Masan hyppytekniikka ei tosin ole kaikista puhtaimmasta päästä ja toisinaan ori pudotteleekin esteitä mikäli ponnistuspaikan valinta ei osu aivan nappiin. Masa ei myöskään ole kaikista notkeimmasta päästä, minkä takia käännösten kanssa on oltava tarkkana. Ori on kuitenkin hyvin nopea mistä on hyötyä etenkin uusinnoissa. Maastossa Masa on malttamaton, mutta pysyy kuitenkin nahoissaan, vaikka haluaisikin selvästi päästä laukkaamaan.

i. Jambalaya Kira
ERJ I
ii. Fight Club iii. Club Dice
iie. Penny Lane
ie. Segfera Perle
Ch
iei. Terikal Axel
iee. Neural Giana
e. Mileda Roth
ERJ I,YLA II
ei. Raven Crest eii. Phalo Crest
eie. Raven Tales
ee. Milandra eei. Magrahd's Son
eee. Migarita

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Esteratsastuksessa op (vaikeustasolla )!


Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.