NERYWICK TRINITY


@ VRL-07415

Nimi Nerywick Trinity "Trin" Rekisterinumero VH15-027-0021
Rotu new forest - tamma Koulutus kerj CIC2
Väri & säkä ruunikko, 144 cm Kasvattaja elen
Syntynyt 12.01.2015 (0v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Nerywick Trinity tuli meille hyvältä ystävättäreltäni eleniltä, jolta tosin useimmiten ostelen welshejä. Kuitenkin elenin tammikuisessa kasvattimyynnissä iskin silmäni ratsuponi ja new forest varsoihin. Minulla ei ollut aiemmin ollut new foresteja, joten kun näin Trinityn, jonka suvussa kaiken lisäksi esiintyi kauan ihailemani Dior Tyson en voinut olla tekemättä siitä tarjousta. Elenin hyväksyttyä tarjoukseni sekä Trinitystä että ratsuponi oriista sovimme, että kumpainenkin lennätettäisiin uuteen kotiinsa Hollantiin tammikuun puolenvälin paikkeilla vuonna 2015.

Perusluonteeltaan Trin on hyvin utelias ja seikkailunhaluinen, mistä aiheutuu se, että tamman on aina saatava työntää turpansa sellaisiinkin paikkoihin, mitkä eivät olisi sille välttämättä hyväksi. Tuntemattomiin ihmisiin Trinin uteliaisuus ei kuitenkaan ulotu ja se suhtautuukin itselleen uusiin tuttavuuksiin sangen epäluuloisesti. Tamman luottamus on kuitenkin helppo ansaita antamalla sille muutaman makupalan ja rapsuttelemalla sitä korvien takaa. Harjattaessa Trin seisoo nätisti paikoillaan nauttien saamastaan huomiosta. Varusteet Trin antaa laittaa ilman sen kummempia temppuiluja. Tosin uudet varusteet tamma haluaa ensin nuuskia läpikotaisin varmistuakseen, ettei niissä ole mitään vaarallista. Talutettaessa Trin seuraa kiltisti hoitajaansa eikä turhia säheltele. Muiden hevosten seurassa tamma käyttäytyy maltillisesti eikä halua sotkeutua minkään valtakunnan tappeluihin.

Ratsastettaessa Trin on hyvin yhteistyöhaluinen ja oppimisenhaluinen, mikä tekee siitä oivan ratsun niin aloittelijoille kuin hieman kokeneemmillekin. Tamma ei paljoa välitä istuuko sen selässä ilosta kirkuva pienokainen vai maltillinen aikuinen. Trinin kanssa tulee käyttää sellaisia peruskovia apuja ei sillä, että tamma erityisemmin pahastuisi pieniä satunnaisia suusta nykäisyjä tai satunnaisesti kovempia pohjeapuja, mutta jatkuvaa suusta kiskontaa tai kylkien potkimista tamma ei siedä. Koulua Trin vääntää kohtalaisesti aina Helppo A tasolle asti, muttei kuitenkaan ole se kaikista näyttävin kouluratsu. Trin kuitenkin yrittää aina parhaansa ja kokeneen ratsastajan kanssa tamma voi yltää hyviinkin suorituksiin. Esteillä tamma on mukavasti kuulolla eikä tarvitse paljoa tukea ratsastajaltaan. Trin osaa kyllä itse etsiä oikeat ponnistuspaikat eikä sillä ole myöskään tapana kiellellä, joten ratsastajan tehtäväksi jää lähinnä ohjaaminen. Maastoesteradalla Trin ei ole aivan yhtä peloton kuin rataesteradalla tarvitseekin hieman tukea ratsastajaltaan joillain esteillä kuten vesihaudalla. Maastossa tamma on hyvin rauhallinen eikä säiky, vaikka vastaan tulisi mitä kummallisuuksia.

i. Sandi's Swanheart ii. Hopearinteen Bruno iii. Joya's Fe
iie. Browny Corelia
ie. Mäntysuon Winterheart iei. Mäntysuon Dalamar
iee. Liinun Desiré
e. Tonåring HIR
YLA II
ei. Charm Bustle eii. Dior Tyson
VIR MVA Ch,KTK II,YLA II
eie. Desire Bustle
ee. Rotkehlchen
kadonnut
eei. Genruss Band
eee. Gerset's Cel

ei jälkeläisiä

NJ 09.04.2017 Adina 7. Newforest tammat irtoSERT

OMINAISUUSPISTEET
kilpailee vain porrastettua kenttää Kenttäratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.