NIEMAND VON GATEAWAY


@ Landgestüt Celle

Nimi Niemand von Gateaway "Niilo" Rekisterinumero VH14-021-0608
Rotu trakehner-ori Koulutus re 160cm
Väri & säkä kimo, 169 cm Kasvattaja Tuulia T.,Ratsutila Gateaway
Syntynyt 01.12.2014 (0v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Niemand von Gateaway ei ole ainakaan suvulla pilattu, sillä oriin isälinja johtaa suoraan legendaariseen Altéen. Niemand sai alkunsa sparrow-mindin tarjotessa orejaan jalostuskäyttöön tallinsa ulkopuolisille tammoille. Iskin oitis silmäni vanhasukuiseen Cassini Noreen, jolle minulta löytyi sopivasti morsio omasta tallista. Varmistettuani astutuksen sopivuuden sparrow-mindilta sai tammani Not Seventeen luvan matkustaa oriin kotitilalle astutusta varten. Paria päivää myöhemmin Not Seventeen lennätettiin takaisin Hollantiin ja jäimme kuumeisesti odottamaan varsan syntymää. Not Seventeenin tiineysaika sujui vaikeuksitta ja joulukuussa vuonna 2014 maailmaan putkahti kimo orivarsa, joka sai nimekseen Niemand von Gateaway.

Luonteeltaan Niilo on oikea rauhallisuus eikä tunnu välittävän ympäristönsä tapahtumista. Välillä tuntuu, että ori vain nukkuu karsinassa ollessaan. Niilon kanssa saakin suorittaa hoitotoimenpiteet kaikessa rauhassa, sillä ori tuntuu heräävän torkuiltaan vain ruoka-aikaan. Tuolloin Niilo pitää aikamoista mekkalaa kunnes lopulta saa ruokansa, jonka ori hotkii yhdessä silmänräpäyksessä. Harjattaessa ei täydy pelätä Niilon heräävän torkuiltaan ja alkavan liikkua ympäri karsinaansa, sillä ori vain jatkaa tyytyväisenä uniaan ynisten tyytyväisenä. Varusteet menevät Niilolle ilman ongelmia paitsi satulavyötä kiristettäessä ori tuntuu luulevan satulavyön olevan pirunnuora tai muuta vastaavaa. Talutettaessa Niilo seurailee laiskasti taluttajansa perässä reagoimatta sen kummemmin mihinkään vastaantulevaan oli kyseessä sitten traktori tai toinen hevonen. Välillä ori saattaa kuitenkin yrittää vetää tienpientareella missä vihreä ruoho on mielessään mikäs muukaan kuin syöminen. Muiden hevosten lähettyvillä Niilo käyttäytyy yhtä rauhallisesti kuin muulloinkin.

Ratsastettaessa Niilo tuntuu yhtäkkiä heräävän ikiaikaisilta kauneusuniltaan ja on itseassa hyvinkin reipas ratsastettava. Oriin ratsastajalta vaaditaan määrätietoisuutta ja johdonmukaisuutta, joten se on enemmän hieman kokeneempien ratsastajien hevonen. Niilolle annettavien apujen tulee olla selkeitä, sillä jos ori jotain inhoaa se on epäselkeät avut. Mikäli tälle oriille antaa avut vain sinnepäin alkaa se esittämään epämääräisiä liikkeitä, jotka kielivät epäluottamuksesta. Kouluratsastukseen Niilolla ei ole koskaan ollut pahemmin kärsivällisyyttä ja sille onkin opetettu vain perusasiat mitä tulee kouluratsastukseen. Esteitä Niilo sen sijaan rakastaa, mikä näkyy jo orin asenteessakin. Esteradalle päästessään Niilo tuntuu suorastaan puhkuvan intoa ja välillä tuntuu siltä kuin istuisi millä hetkellä tahansa räjähtävän aikapommin päällä. Oriin hyppytekniikka ei ole kaikista puhtaimmasta päästä, mutta se hyppää silti pitkälle ja korkealle. Isänsä tavoin myös Niilo on hyvin ketterä jaloistaan ja kääntyisi, vaikka kolikon päällä. Vesiesteitä ori tuntuu hieman säikkyvän, mutta muuten ori ei arastele erikoisempiakaan esteitä. Maastossa Niilo on hyvin rauhallinen eikä säiky mitään, mutta pitää samanaikaisesti reipasta vauhtia yllä.

i. Cassini Nore ii. Star Theme's Ladykiller Cas
KTK III
iii. Alté
iie. Black River's Cassidy Rog
Ch,KTK III
ie. Innovation Nore
KTK II,ERJ II
iei. Top Capricieux
iee. Ebenwind
e. Not Seventeen ei. Pyrrhus von Argen eii. Hurricane Bay
VIR MVA Ch
eie. Q'Orianka
ee. Primastar SWA eei. Gordian II
KTK III,ERJ II
eee. Moviestar v.d. Poetswoor
ERJ II

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa ainoastaan porrastetuissa kilpailuissa Esteratsastuksessa op (vaikeustasolla )!


Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.