OH ROMEO DEI


@ tallin omaisuutta

Nimi Oh Romeo Dei "Rooma" Rekisterinumero VH16-017-0202
Rotu shetlanninponi-ori Koulutus vvj Vaativa
Väri & säkä rautias, 98 cm Kasvattaja Leandra,Virtuaalitalli Dei
Syntynyt 30.08.2015 (8v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Oh Romeo Dei tuli Gateawayhin virtuaalitalli Deistä tilausvarsana yhdessä kuuden muun varsan kanssa syyskuussa 2015. Minulla ei ennestään ollut virtuaalitalli Deistä kasvattia, joten kun minulle sattui tilaisuus saada Deistä tilausvarsaa tartuin oitis tilaisuuteen. Innostuin ehkä hiukan liikaa, sillä päädyin pyytämään varsaa peräti seitsemästä yhdistelmästä, joista kolmessa isäoriina toimi oma orini. Oh Romeo Dein vanhemmiksi valikoituivat oma oriini Romulo v. RVN sekä Evergreyn kasvatti Electric Witchland SIN. Tämä yhdistelmä oli mielenkiintoinen sekoitus hieman uudempia ja vanhoja sukulinjoja. Oh Romeolta odotetaan tulevaisuudessa paljon, sillä sen molemmat vanhemmat ovat menestyneet erinomaisesti valjakkoajossa, joten Oh Romeon odotetaan seuraavan vanhempiensa jalan jäljissä.

Rooma on luonteeltaan hyvin maltillinen oriherra, joka tulee toimeen miltei kaikkien kanssa ellei oteta lukuun toisia oreja, joiden kanssa herralla on tuon tuostakin pientä kinaa. Rooma kelpuuttaa hoitajakseen niin aikuiset kuin lapsetkin, mutta kovin pieniä lapsia ei pitäisi jättää herran kanssa yksin, sillä Rooma on kuitenkin ori ja innostuu helposti tammojen kulkiessa ohi, unohtaen että ihmisiä on läsnä. Hoidettaessa ori on erittäin helposti käsiteltävä eikä omaa huonoja tallitapoja vaan käyttäytyy aina kuin herrasmies. Harjauksesta herra nauttii aivan erityisesti ja osoittaa tämän seisomalla paikoillaan puoliunessa nuokkuen harjauksen ajan. Valjaita laitettaessa Rooma ei haluaisi ottaa kuolaimia suuhunsa, mutta muuten varusteiden laitto sujuu herran kanssa ongelmitta. Kuolaimet olisi kuitenkin hyvä lämmittää nopeasti käsissä ennen kuin niitä yrittää laittaa herran suuhun laittaa, sillä ori yksinkertaisesti kieltäytyy ottamasta kylmiä kuolaimia suuhunsa. Talutettaessa Rooma hieman flirttailee vastaantulevien tammojen kanssa, mutta seuraa kyllä muuten kuuliaisesti taluttajansa perässä. Muiden hevosten kanssa ori ei ole se joka haastaa ensimmäisenä riitaa, mutta puolustaa kyllä itseään tarpeen tullen.

Ajettaessa Rooma on yksi yhteistyöhaluisimmista poneista mitä tiedän. Ori kelpuuttaa ajajakseen kenet tahansa eikä pahemmin piittaa, vaikka sitä joskus nyppäisisikin suusta vähän kovempaa. Rooma vastaa ohjastajansa ohjasapuihin halukkaasti ja täsmällisesti, joten mikäli esimerkiksi tarkkuuskokeessa sattuu keila kaatumaan se johtuu todennäköisesti siitä, ettei ohjastaja ole ohjannut oria tarpeeksi keskelle porttia. Rooma ei näin ollen olekaan mikään automaatti vaan vaatii täsmälliset ohjasavut. Koulukoe on ehdottomasti orin suosikkiosuus, sillä se rakastaa esiintymistä suuren yleisön edessä ja tuntuu saavan lisää energiaa päästessään suuren yleisön eteen, vaikka ei kotonakaan ole mikään laiskiainen. Tarkkuuskokeessa ohjastajan on oltava tarkkana, sillä pienikin virhe avuissa aiheuttaa sen, että Rooma ei mene portteja keskeltä, jolloin portit muodostavat keilat kaatuilevat. Marathonosuudella ori ei ole parhaimmillaan vaan sen suoritukset vaihtelevat hyvinkin paljon riippuen siitä millä tuulella ori sattuu olemaan. Hyvänä päivänä ori pysyy hyvin ihanneajassa sijoittuen kolmen parhaan joukkoon kun taas huonoina päivinä herran suoritukset ovat täysi katastrofi ja se sijoittuu häntäpäähän.

i. Romulo v. RVN ii. Remus v. Moons
KTK III
iii. Revolt v. Ki
Ch, KTK III,KRJ II,YLA II,SHLA I
iie. Lillemor v. Moons
KTK II,ERJ I,YLA I,SHLA I
ie. Ve'Nedra Dei iei. Kasey v.d. Jam
Ch,KTK III,YLA II
iee. Veronique FK
VIR MVA Ch
e. Electric Witchland SIN
VIR MVA Ch
ei. CW Malibu Monsoon
VIR MVA Ch,KTK I,YLA I
eii. CW Sandbar Sleeper
VIR MVA Ch, KTK II
eie. Liinun Adalmina
ee. CW Electric Ladyland eei. Harmaanaaman Darth Maul
eee. CW Uptown Gold

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa vain porrastetuissa kilpailuissa
Valjakkoajossa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.