PADRAIC AERIS


@ Beate Langels

Nimi Padraic Aeris "Patu" Rekisterinumero VH15-021-0494
Rotu trakehner-ori Koulutus re 160cm
Väri & säkä ruunikko, 164 cm Kasvattaja Scilla,Airlea Sporthorses
Syntynyt 17.06.2015 (2v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Padraic Aeris tuli meille Airlea Sporthorsesista nähdessäni Scillan laatiman ilmoituksen myytävänä olevista kasvateista surffaillessani Internetissä eräänä kesäkuisena iltana. Myynnissä oli tällä kertaa toinen toistaan upeampia trakehner ja hannover varsoja. Erityisesti tällä kertaa myynnissä olevat trakehner varsat herättivät kiinnostukseni ja olisin voinu tehdä tarjouksen, vaikka niistä kaikista. Mieheni kuitenkin huomautti tiukkaan sävyyn, ettei haluaisi joutua nikkaroimaan uusia karsinoita, joten saisin luvan tyytyä yhteen varsaan. Pitkään pähkäiltyäni teinkin tarjouksen Alté isälinjasta tulevasta estepainotteisesta oriista Padraic Aeris. Pari päivää tarjouksen jättämisen jälkeen sain puhelin soiton Scillalta, joka ilmoitti että Padraic voisi meille Gateawayhin lähteä.

Patu on oikea herrasmies eikä oriin tapoihin kuulukaan sähläillä missään olosuhteissa. Ori onkin yksi tallin henkilökunnan ja vierailijoiden suosikeista, sillä herra ei omaa mitään pahoja tapoja ja sen voi jättää hyvin yksin myös perheen pienimpien kanssa. Patu tuntuu olevan suorastaan ekstra varovainen perheen pienimpien lähettyvillä eikä tekisi näille pahaa missään olosuhteissa. Hoitotoimenpiteiden ajaksi Patua ei välttämättä täydy sitoa kiinni, sillä ori kyllä seisoo hyvin aloillaan kiinni sitomattakin kun käsketään. Harjauksesta Patu nauttii ylitse kaiken ja myös näyttää tämän nuokkumalla aloillaan silmät puoliummessa alahuuli lörpöttäen. Varusteet ori antaa laittaa ongelmitta, vaikka sillä olisikin jo kova kiire päästä ulos. Talutettaessa Patu seuraa kiltisti hoitajansa perässä, mutta saattaa vähän flirttailla vastaan tulevien tammojen kanssa. Muita hevosia ori kohtelee kuten herrasmiehen kuuluukin oli kyseessä sitten toinen ori tai tamma.

Ratsastettaessa Patu on välillä hyvinkin vauhdikas, mutta tottelee kyllä ratsastajansa puolipidätteitä, joten oriin vauhti pääsee vain harvoin hurjaksi asti. Patu on hyvin varma ratsu ja hyväksyy selkäänsä ratsastajan kuin ratsastajan oli kyseessä sitten itsevarma kokenut ratsastaja tai epävarma aloittelija. Patulla on pitkä matkaavoittava laukka-askel, mikä yhdistettynä oriin nopeuteen tekee siitä varteen otettavan vastustajan uusinnoissa. Kovinkaan ketterä massiivinen ori ei kuitenkaan ole, joten sen kanssa tulisikin valita vähän pidemmät tiet esteille. Ori ei pelkää kummallisenkaan näköisiä esteitä vaan hyppää yli kaikesta mitä vastaan tulee. Patu on siinäkin mielessä hieno esteratsu, että ori osaa itse arvioida oikeat ponnistuspaikat, joten ratsastajan tehtäväksi jää ainoastaan ohjaaminen. Patu ei myöskään pudottele tai kieltele ja ne harvat kiellot ja pudotukset mitä oriin kanssa tulee johtuvatkin usein ratsastajan ratsastusvirheestä.

i. Star Theme's Arizona ii. Millenium Star T
VIR MVA Ch,KTK II
iii. Alté
iie. Crazy Drachen
ie. Georgia Star T iei. Brokster
iee. Regina Orwill
KTK II
e. AG Prestige xx ei. Angel's Million Keys xx eii. Hopalong Riquett xx
eie. Mirabella Million xx
ee. Laakson Pärla eei. Running Time xx
eee. Laakson Beauty

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa vain porrastetuissa Esteratsastuksessa op (vaikeustasolla )!


Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.