PAPARAZZI VEGAS


@ Klosterhof Medingen

Nimi Paparazzi Vegas "Papa" Rekisterinumero VH15-031-0090
Rotu suomalainen puoliverinen-ori Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä mustanruunikko, 171 cm Kasvattaja Troya,Las Vegas
Syntynyt 31.12.2014 (3v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Kouluvarsojen ja -nuorten laatuarvostelu 20.02.2015
Rakenne: 7 Käynti: 2 Ravi: 5 Laukka: 3 Lisäpisteet: 1 Suku: 2
Yhteensä: 20p. KV-II

Paparazzi Vegas on toisen paljon ihailemani vegaslaisen oriin K.N Scandalin jälkeläinen eikä tmän herran täydy todellakaan suvulla häpeillä. Troyan tarjotessa hevosiaan ukopuolisten käyttöön tartuin oitis tilaisuuteen saadakseni ihailemastani K.N Scandalista varsaa. Omasta tallistani ei herralle sopivaa tammaa löytynyt, mutta käytyäni Troyan tammoja läpi löytyi joukosta myöskin vanhasukuinen Magoriana Vegas, jota ehdotin oitis emäksi Scandalin varsalle. Niinpä Magoriana astuttettiin ja uuden vuoden aattona vuonna 2014 maailmaan putkahti tähtipäinen mustanruunikko orivarsa, joka sai nimekseen Paparazzi Vegas.

Paparazzi on oikea show hevonen henkeen ja vereen ja rakastaakin poseeraamista kameroiden edessä. Ori onkin oikea keikistelijä ja aina hakemassa huomiota ihmisiltä oli se sitten kuvien ottamisen tai rapsuttelun muodossa. Herra tulee toimeen kaikkien kaksijalkaisten kanssa, mutta muiden nelijalkaisten kanssa ori tulee toimeen hieman huonommin oli sitten kyseessä tallikissasta tai toisesta hevosesta. Harjattaessa Papa vain nauttii saamastaan huomiosta, mutta auta armias, jos karsinan ohitse sattuu kulkemaan tamma. Silloin ori tuntuu unohtavan kaikenlaiset käytöstavat ja alkaa esiintymään. Papa kannattaisikin sitoa kiinni ihan vain varmuuden vuoksi, ettei hoitaja vain tallaannu vahingossa yli innokkaan oriin jalkoihin, mikäli tamma sattuisi kulkemaan oriin karsinan ohi. Varusteet Papa antaa laittaa ilman temppuiluja. Talutettaessa Papa on hivenen yli-innokas, joten se onkin koko ajan menossa ja useimmiten vielä päinvastaiseen suuntaan kuin taluttajansa. Tämän takia oriille olisikin syytä laittaa kuolaimet suuhun ulos mentäessä. Muiden hevosten seurassa käyttäytyy hieman arvaamattomasti. Tammojen seurassa Papa on kuin paraskin showmies yrittäen kiinnittää näiden huomion itseensä kaikin mahdollisin tavoin. Orien lähettyvillä Papa on hieman arvaamaton jättäen nämä toisinaan kokonaan huomiotta kun taas toisinaan ori haluaisi haastaa nämä tappeluun tammojen huomiosta.

Ratsastettaessa Papa on kuuliainen ja hyvin miellyttämisenhaluinen eikä sen tapoihin kuulu testailla ratsastajaansa. Ori on kuitenkin sen verran herkkä kyljistään ja suustaan, ettei sen selkään voi aivan aloittelijoita päästää. Kevyt kätisen ja pohkeisen rauhallisen ratsastajan kanssa Papa kuitenkin toimii hyvin. Oriilla on myöskin ilmiömäinen keskittymiskyky ja kun sen kerran saa keskittymään kunnolla ei oriin keskittymistä käsillä olevista tehtävistä vie mikään. Tunnin alussa Papa saattaa kuitenkin olla hieman häslä, mutta heti kun oriin kanssa aletaan töihin siirtyy sen keskittyminenkin ympäristöstä käsillä oleviin tehtäviin. Kulkiessaan peräänannossa Papa on hyvin elegantti näky tanssahdellessaan läpi vaativia koululiikkeitä sisältävän radan. Maastossa Papa on jokseenkin säikky nähden mörköjä vähän joka paikassa.

i. K.N Scandal
VIR MVA Ch
ii. Alfa Star T iii. Spaceshot xx
iie. Jive
ie. K.N. Cilla iei. My Name Is Bond
Ch,KTK III
iee. Laakson Pride and Faith
e. Magoriana Vegas ei. WW Aprecon eii. Gregorian
VIR MVA Ch,KTK III,KRJ III
eie. Apocalyptica
ee. Star Sky's the Greatest Thing eei. Oroaq
VIR MVA Ch,KTK III
eee. RG Golden May
VIR MVA Ch,KTK II,KRJ II

07.05.2015 fwb-t Valiant Valeria om. Taciturn

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.