PINOCCHIO ROCK


@ Landgestüt Celle

Nimi Pinocchio Rock "Nokka" Rekisterinumero VH15-044-0008
Rotu holstein-ori Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä mustanruunikko, 166 cm Kasvattaja Henna L.,Hamilton
Syntynyt 06.02.2009 (10v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Pinocchio Rock ostettiin alunperin holsteineja kasvattavaan talliini Saksassa. Tuo talli kuitenkin lopetti hyvin pian sen jälkeen kun Pinocchio sinne saapui, joten ori jäi viettelemään laiskanpäiviä laitumella kunnes sitten vuoden 2015 tammikuussa päätin antaa oriille tilaisuuden ja niin se sai luvan matkustaa Saksasta Hollantiin. Saapuessaan ori oli melko laihassa kunnossa ja muutenkin huolenpidon tarpeessa, mutta kunnon huolenpidolla ja kunnollisella ruokinnalla oriin saatiin taas eloa.

Nokka ei ole aivan yhtä hankala luonteeltaan kuin isänsä, mutta on silläkin omat oikkunsa. Oriin kanssa pitääkin olla alituiseen valppaana, sillä sillä on hieman arvaamaton luonne. Yhtenä hetkenä Nokka käyttäytyy kuin mikäkin halinalle kun taas seuraavana hetkenä se saattaa yrittää purra ja potkia hoitajaansa. Oriin arvaamattoman luonteen takia se olisikin viisainta pitää kaikkina aikoina kiinni sidottuna. Eläinlääkärin vierailut ovat tämän herran kanssa yhtä tuskaa sillä orii temppuilee jatkuvasti tehden eläinlääkärin työn kaikin tavoin vaikeaksi. Harjattaessa Nokka saattaa yrittää vähän uhitella, mutta kun sitä kunnolla komentaa orii kyllä lopulta asettuu aloilleen. Talutettaessa Nokka on vähintäänkin hankala ja sille on ehdottomasti laitettava kuolaimet suuhun tai muuten ori vain loikkii sinne sun tänne kuuntelematta lainkaan taluttajaansa. Toisten orien lähettyville Nokkaa ei parane päästää siitä syntyy vain ikäviä tappeluja. Tammoja ori toisaalta kohtelee kuin prinsessoita eikä haasta näiden kanssa koskaan riitaa.

Ratsastettaessa Nokka testailee ratsastajaansa aika ajoin, mikä tekeekin siitä vain kokeneiden ratsun. Nokka on hyvin tarkka ratsastajan antamien apujen suhteen eikä tee mitään elleivät ratsastajan avut ole pilkulleen oikein. Tämän herran kanssa virheisiin ei ole yksinkertaisesti vain varaa, sillä yksikin väärä liike tämän oriin kanssa voi johtaa siihen, että herra ei enää jatkossa kelpuuta virheen tehnyttä ratsastajaa selkäänsä. Yleensä Nokka kyllä kantaa itsensä elegantisti tanssahdellessaan läpi kouluradan kuvioiden, mutta toisinaan muotoa pitää hieman hakea. Yleisesti ottaen ori on kuitenkin erittäin taitava kouluratsu, joka hallitsee vaativimmatkin liikkeet moitteettomasti. Maastossa orilla on tapana säikkyä puskissa piileskeleviä mörköjä ja vastaantulevia autoja, joten tämän herran kanssa ei paranekaan ulkoilla vilkkaasti liikennöityjen valtateiden läheisyydessä.

i. Slytherin GER
VIR MVA Ch,KRJ II,YLA II
ii. Damien iii. Intoxicant X
iie. Divina
ie. Lady Lust Lilth iei. Crackbrain
iee. Chaosweaver
e. Moscow Ballet ei. Moscow Batman eii. Venomer
eie. Indica C
ee. Flaminga eei. Petrol Wings
eee. Ballet II

03.06.2015 holst-t Dawnfrost Hufflepuff om. Nerita (VRL-12557)
20.12.2015 holst-t Tinkerbell Wolf om. Otterley

OMINAISUUSPISTEET
Kilpailee porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!


Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.