RAINMAKER CANDY APPLE KTK III


@Buckeye Walnut Creek Farm

Nimi Rainmaker Candy Apple "Kändi" Rekisterinumero VH14-177-0031
Rotu american miniature horse -tamma Koulutus vvj Noviisi
Väri & säkä musta, 76cm Kasvattaja TK,Rainmaker Miniatures
Syntynyt 26.10.2014 (3v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Kantakirjattu 20.02.2016
16 + 16 + 18 + 16 = 66p. KTK-III

Rainmaker Candy Apple tuli meille yhdessä Rainmaker Thousand Firen kanssa TK:n halloween myynnistä. Alunperin minulla oli ollut ajatuksena ostaa vain Rainmaker Thousand Fire, mutta hetken pohdittuani päätin, että täytyyhän oriille hankkia myös tamma seuralainen tulevaisuutta ajatellen, joten tein tarjouksen myös Rainmaker Candy Applesta. Tarjoukseni molemmista miniatyyreista hyväksyttiin, joten matkustin oitis seuraavana päivänä ostosta Rainmaker Miniatyresiin noutaakseni molemmat ponit uuteen kotiinsa. Ostotarjousta tehdessäni en ollut kiinnittänyt huomiota ponien väreihin, joten yllätyinkin kun TK esitteli minut mustalle tammalle. Olin nimittäin odottanut Candy Applen olevan toffeen värinen raudikko, mutta aina ei voi saada mitä haluaa varsinkaan jos tekee ostotarjouksen kaikessa kiireessä. Katsastettuani molemmat miniatyyrit siirryimme TK:n kanssa toimiston puolelle, missä allekirjoitin kauppakirjan molemmista poneista. Kauppakirjat allekirjoitettuani molemmat ponit lastattiin traileriin, minkä jälkeen käänsin auton nokan kohti lentokenttää.

Kändi on hyvin helppo hoidettava, sillä tamma tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa oli sitten kyseessä kaksijalkainen tai nelijalkainen olento. Kändi onkin etenkin pienten lasten suosiossa, sillä tammaa ei tunnu haittavaan, vaikka nämä yrittäisivätkin kiivetä neidin paljaaseen selkään. Onneksi Kändi on kranttu makupalojen suhteen eikä huoli makupaloja kuin tutuilta muutenhan tamma lihoisi muodottamaksi kaikkien tamman karsinan ohi kulkijoiden yrittäessä tuputtaa sille makupaloja. Harjaamisesta Kändi nauttii ylitse kaiken saamastaan huomiosta eikä pistä pahakseen vatsan alta harjaamistakaan, kunhan se vain tehdään riuskin ottein. Valjaat Kändi antaa laittaa ilman sen kummempia mukinoita, vaikka välillä vähän liikehtiikin innostuksissaan. Pieni ärähdys hoitajan puolelta tammalle kuitenkin saa neidin seisomaan aloillaan. Talutettaessa Kändi haluaisi päästä tutkimaan joka paikkaa mikä voi ajoittain tuntua raivostuttavalta etenkin jos talutuslenkillä tulee paljon uusia asioita vastaan. Napakka nykäisy riimunnarusta saa tamman kuitenkin useimmiten palaamaan maanpinnalle. Muiden hevosten seurassa Kändi on aina itse rauhallisuus ja toimiikin hyvin terapiahevosena nuorille ja vauhkoille hevosille.

Kändi on erittäin miellyttävä ajaa, sillä tamma vastaa ohjastajansa apuihin kuuliaisesti ja halukkaasti. Tätä neitiä ei kuitenkaan täydy koskaan hoputtaa päinvastoin. Kändin kanssa olisi syytä käyttää suhteellisen paljon pidätteitä, sillä tamma on välillä turhankin energinen. Koulukokeessa näyttävä Kändi on omimmillaan, sillä pienestä koostaan huolimatta tamma omaa elegantin ulkomuodon ja näyttävän askelluksen. Tarkkuuskokeessa tottelevainen tamma selviytyy yleensä ihan hienosti, mikäli ajaja vain muistaa pysyä tarkkana ohjasapujen suhteen. Kändi kun ei itse ole kaikista varovaisin ja menee usein porttien välistä vähän sinnepäin mikäli ajaja ei ohjasta tammaa tarkasti porttien läpi. Maraton osuus sujuu Kändiltä kuivalla kelillä ihan hyvin, mutta märällä kelillä tammalla on taipumusta väsyä helposti kesken matkan.

i. Alexandros ii. Alejandro iii. Alerico
iie. November's Sign
ie. Xandria iei. Xantos
iee. Melinda
e. Apple Blossoms ei. Greendale's White Apple eii. White Ghost
eie. Applepie
ee. Spring Morning Flower eei. Spacetraveler
eee. Spring Morning Mist

ei jälkeläisiä

NJ
12.01.2016 Knockturn Ponies lk 08: Harvinaiset ponitammat 03/07 irtoSERT
28.02.2016 virtuaalitalli Mustang lk 07: Amerikanshetlanninponit ja amerikan miniatyyrihevoset 02/12 irtoSERT

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa vain porrastetussa valjakossa Valjakkoajossa op (vaikeustasolla )!


Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.