SYNTHIA CLIFF


© Gál Ildikó

Nimi Synthia Cliff "Tia" Rekisterinumero VH15-011-0159
Rotu hannover-tamma Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä rautias, 169 cm Kasvattaja Kida,Rachcliff
Syntynyt 07.01.2015 (4v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Synthia Cliff saapui meille täydentämään tallin hannover kantaa Rachcliff nimisen tallin helmikuisesta kasvattimyynnistä vuonna 2015. Etsiskelin tuolloin hieman uudempi linjaijisia hannovereja entisen hannover laumani jatkoksi, kun törmäsin Kidan laatimaan nuorten hevosten myynti-ilmoitukseen. Iskin oitis silmäni Synthiaan sen suprantilaisen isän vuoksi ja hetken harkittuani tein kuin teinkin siitä tarjousta. Kukaan muu ei onnekseni ollut tehnyt Synthiasta tarjousta, joten Kida suostui sen minulle myymään. Allekirjoitettuani tamman kauppakirjan Kida kuljetti Synthian lähimmälle lentokentälle, mistä se lennätettiin Hollantiin.

Luonteeltaan Tia on hyvin leppoisa tamma, jonka päätehtävä tuntuu olevan yksinkertaisesti elämisestä nauttiminen. Tian voikin usein nähdä ottamassa torkkuja karsinansa perällä häntä karsinan oveen päin. Lapsia Tia tosin ei voi sietää, sillä näiden remuaminen tuppaa käymään muuten niin rauhallisen tamman hermoille. Harjattaessa Tia seisoo hyvin aloillaan eikä temppuile. Tammaa tosin saa harjata melko voimakkain ottein, sillä neiti on herkkä kutiamaan. Varusteet Tia antaa laittaa ongelmitta. Talutettaessa seuraa kiltisti taluttajansa perässä eikä temppuile. Muiden hevosten seurassa Tia on oma rauhallinen itsensä eikä näin ollen aiheuta ongelmia.

Ratsastettaessa Tia on hyvin tottelevainen ja kuuliainen eikä pahemmin koettele ratsastajansa hermoja. Aivan aloittelijoiden ratsu Tia ei kuitenkaan ole, sillä tamma ei voi sietää epäselkeitä tai kova kouraisia apuja. Tammaa tuleekin käsitellä selkein ja pehmein avuin, mikäli sen haluaa saada toimimaan oikein. Varman ja pehmeä apuisen ratsastajan kanssa Tia kuitenkin toimii kuin unelma tehden kaikkensa ratsastajansa miellyttämiseksi. Tamman askellus on mukavan pehmeää ja ilmavaa, vaikkei ehkä kerääkään tyyli pisteitä tuomareilta, sillä neidin askellajeista puuttuu sen tietynlainen näyttävyys. Tian heikkouksiin lukeutuvat lisätyt askellajit, sillä tammalle tuottaa hankaluuksia pidentää askeltaan niin että se pysyisi samalla oikeassa muodossa. Pirueteista tamma taas selviää näytöstyyliin saaden ne näyttämään lapsellisen helpoilta.

i. Suprant Sin
KRJ I
ii. Scaon Quentin iii. Quantanmo Bay
iie. Goldspatz
ie. Scaon Prada iei. Pradaboy
iee. Boreas
e. Coldsoul Cliff ei. Collins
KRJ I,YLA II
eii. Cool Jazz
eie. Rollway Rochelia
ee. Shadowplay PB eei. Superbad
eee. Gwynevere

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
kilpailee vain porrastetuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.