Tuulenpesän Kartano

Peijooni

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen eikä liity mitenkään kuvien hevoseen

   

@ tallin omaisuutta

NIMI Peijooni "Peikko" Rekisterinumero VH17-018-0020
SYNTYNYT 02.03.2016 (4 vuotta) ROTU, SUKUPUOLI Suomenhevonen-ori
väri vaaleanpunarautias SÄKÄKORKEUS 157 cm
OMISTAJA Tuulia T. VRL-00084 maahantuoja VRL-05766
Koulutustaso ko Vaativa B re 100cm kerj Helppo vvj Vaativa SAAVUTUKSET VV II

Valjakkovarsojen laatuarvostelu 28.02.2017
2 + 4 + 1 + 3 + 5 + 8 = 23 p. VV-II

Peijooni tuli meille yhdessä neljän muun hevosen kanssa ystävättäreltäni Ninni H:lta joka oli juuri saanut välitettäväksi erän hieman tuntemattomammilta kasvattajilta tulevia suomenhevosia. Kauppa näistä hevosista kävi vilkkaasti joten rupesin oitis itsekin selailemaan tarjontaa läpi siinä toivossa etteivät kaikki hevoset olisi ehtineet mennä vielä siihen mennessä kun saisin ne läpikäytyä. Käytyäni kaikki myynnissä olevat hevoset läpi saatoin huokaista helpotuksesta, sillä erityisenä kiinnostukseni kohteena olevista hevosista vain yksi oli keretty jo myydä. Niinpä jätin kiirenvilkkaan ostotarjouksen kaiken kaikkiaan viidestä hevosesta, joista yksi vankkarakenteinen 4-vuotias ori Peijooni, jolta kuulemma saattoi odottaa suuria niin ratsastuksen erilajeissa kuin valjakkoajossakin. Oli onneni kukkuloilla Ninnin ilmoittaessa että voisin tulla hakemaan koko viisikon Hervannasta kunhan kerkeäisin minkä yhteydessä allekirjoittaisimme myös hevosten kauppakirjat.

Peikko on mitä herrasmiesmäisin oriherra kaikkia kaksijalkaisia kohtaan oli kyse sitten aivan pienistä lapsista tai jo mummo ikään ehtineistä kaksijalkaisista. Valitettavasti vain oriin käytöstavat eivät yllä muihin nelijalkaisiin asti ja vaikka se yleensä suhtautuukin muihin eläimiin melko kylmäkiskoisesti kissoja se tuntuu pelkäävän ja näillä ei olekaan mitään asiaa oriin karsinan lähettyville. Hoitotoimenpiteiden ajaksi voi Peikon jättää hyvin irralleen, sillä se kyllä osaa noudattaa hoitajansa käskyjä seistä aloillaan. Harjattaessa Peikko on hyvin herkkä kutiamaan etenkin mahansa tienoilta, joten sitä saa harjata ihan reippain ottein ilman pelkoa että se vetäisi hernettä nenään. Varusteet ori antaa laittaa ongelmitta mitä nyt saattaa hieman nyrpistellä mikäli sille laitetaan suuhun kylmät kuolaimet. Talutettaessa seuraa kuuliaisesti taluttajansa perässä jättäen jopa vastaan tulevat tammat täysin huomiotta ellei näillä sitten satu olemaan kiima päällä, jolloin ori tulee hulluksi. Muiden hevosten seuraa ori ei sen pahemmin kaipaa ja viihtyykin paremmin omissa oloissaan, muttei toisaalta myöskään rupea haastamaan riitaa toisten hevosten kanssa.

Ratsastettaessa Peikko on alkuun hieman tahmea, mutta jahka se on saatu kunnolla verytellyksi on ori mitä kuuliaisin ratsu tehden mitä tahansa sen ratsastaja siltä pyytääkään. Ori toimiikin näin ollen hyvin jo aivan pienillä avuilla eikä sen kanssa täydykään pahemmin käytellä kovinkaan suuria tai voimakkaita apuja. Ori toimii lisäksi hyvin oman moottorinsa varassa eikä sitä täydy koskaan pahemmin patistella. Peikolla on mukavan pehmeä askellus, josta löytyy paljon ilmavuutta, mutta näyttävyyttä sen askeleissa saisi olla enemmän. Kouluratsuna ori on hyvin yritteliäs ratsu joskin alkutunnista sillä on taipumusta pienoiseen hätäilyyn. Kuitenkin kun oriin saa rauhoittumaan ja kunnolla kuulolle taipuisi se vaikka solmuun ratsastajan niin pyytäessä. Esteillä Peikon heikkona kohtana on oikeidein ponnistuspaikkojen määrittämiset joten tämä jää ratsastajan tehtäväksi. Ponnistuspaikkojen valinnassa saa muutenkin oriin kanssa olla tarkkana, sillä sillä on tapana hypätä esteitä hipoen mikä tietää pudotuksia mikäli ratsastaja tekee pienenkään ratsastusvirheen. Ori ei myöskään ole siitä kaikista ketterimmästä päästä, joten sen kanssa olisi viisainta valita hieman pidemmät tiet esteille aina kuin mahdollista. Maastoesteillä Peikko tekee tasaisen varmaa jälkeä hypäten yli kaikesta mitä vastaan tulee korvaansa lotkauttamatta. Ori on myöskin hyvin kestävää sorttia, joten sen kanssa voi hyvin yllä pitää hieman kovempaakin matkavauhtia ilman pelkoa että ori väsyisi.

Ajettaessa Peikko on kokolailla tahmeampi kuin ratsastettaessa eikä siltä juuri löydy eteenpäinpyrkivyyttä ja sitä saakin tämän vuoksi olla jatkuvasti hoputtamassa eteenpäin ettei se ala luistaa työnteosta. Ohjastaja saakin näin ollen antaa ohjas-ja ääniavut melko napakasti että ne varmasti menevät perille, sillä aivan hentoisiin ohjasapuihin tai kuiskauksin annettuihin ääniapuihin ei ori juuri reagoi. Koulukoe on Peikolta sellaista tasaisen paksua suorittamista eikä se esitäkään siinä juuri mitään ihmeellistä kunhan tekee mitä pyydetään. Tarkkuuskokeessa oriin kanssa saa olla tarkkana sillä se ajautuu helposti lähelle porttien reunaa ellei sitä ohjata aivan keskeltä porttien lävitse. Kestävyyskoe sen sijaan on Peikon mieleen ja se tuntuukin suorastaan virkoavan päästessään vetämään kärryjä maasto-osuudelle kelistä riippumatta. Tässä osakokeessa ori pistääkin itsensä aina täysillä likoon mikä näkyy myös sijoituksissa.

i. Armopeikko
vprt 156cm
ii. Peikkopoika
prt 157cm
iii. evm
iie. evm
ie. Naavakka
prt 154cm
iei. evm
iee. evm
e. Hempukka
prt 158cm
ei. Kapritaali
prt 158cm
eii. evm
eie. evm
ee. Kuukuna
trt 158cm
eei. evm
eee. evm

30.01.2017 sh-o Tuulenpesän Naurukuolema (e. Vattupuskan Hihittäjä)

i. Armopeikko oli luonteeltaan mitä kultaisin suomenhevosori, joka toimi nuorempana ravurina. Ori ei kuitenkaan hyvistä ravurivanhemmista huolimatta menestynyt ravurina, joten se myytiin 5-vuotiaana ammattiratsuttajalle, joka alkoi leipoa siitä ratsua. Ori osoittautuikin sangen lupaavaksi ratsuksi ja vuoden päästä ratsukoulutuksen aloittamisesta sillä kilpailtiin jo Helppo A ja 100cm luokkia aluetasolla hyvällä menestyksellä. Ratsuna ori keräsikin sijoituksia niin esteratsuna kuin kouluratsunakin, mutta mitään suurempaa se ei koskaan voittanut. 10-vuotiaana oria tarjottiin kantakirjaan ja se palkittiinkin III-palkinnolla. Orin lopetettua kilpailemisen alettiin sitä tarjota jalostukseen ja se osoittautuikin hyvin suosituksi jalostusoriksi paitsi ratsutammoille myös ravuritammoille. Jälkeläisilleen ori periytti väljiä liikkeitä sekä kuuliaista luonnettaan. Armopeikon ravuri jälkeläiset menestyivät raviradoilla kohtalaisesti kun taas sen ratsu jälkeläiset jatkoivat isänsä jalanjäljissä menestyen ratsastuksen eri lajeissa.

ii. Peikkopoika polveutuu hyvin menestyneestä ravurisuvusta ja siltä odotettiinkin paljon jo varsana. Oriin alettua kilpailla täytti se kaikki siihen kohdistuneet odotukset napsien sijoituksen sijoituksen perään. Suurkilpailumenestys tuntui kuitenkin välttelevän oria, sillä vaikka se sijoittuikin hyvin normaaleissa kilpailuissa sen suoritukset suurkilpailuissa jättivät paljon toivomisen varaa. Peikkopojan omistajat päättivät kokeilla josko toinen valmentaja saisi oriin kulkemaan myös suurkilpailuissa ja niinpä se vaihtoi valmentajaa. Uusi valmentaja sai oriin viritettyä oikeaan kuntoon myös suurkilpailuihin ja se voitti muun muassa ravikuninkuuden kahdesti. Peikkopojan raviura päättyi äkillisesti sen törmättyä yhteen toisen hevosen kanssa, minkä seurauksena eläinlääkäri totesi etteivät sen jalat enää kestäisi tavoitteellista treenausta mutta että siitä tulisi vielä erinomainen harrastehevonen. Näin Peikkopoika muuttikin omistajiensa kotipihaan jalostusoriksi ja se osoittautuikin hyvin suosituksi jalostusoriiksi ja sille kertyi kaikenkaikkiaan pari sataa jälkeläistä, joista suurinosa osoittautui isänsä kaltaisiksi hyviksi ravureiksi. Jälkeläisilleen Peikkopoika periytti pyöreää vankkaa runkoaan sekä hyvää ajettavuutta. Ori lopetettiin kunnioitettavassa 20-vuoden iässä sen jalkavamman alkaessa vaivata niin pahasti että sen omistajat katsoivat parhaaksi päästää oriin taivaslaitumille.

ie. Naavakka osoittatui ravurina hyvin ailahtelevaiseksi. Huonoina päivinä tamma laukkasi lähtönsä piloille kun taas hyvinä päivinä se juoksi kuin tuli hännän alla, mutta kun huonoja päiviä alkoi iän karttuessa tulemaan enemmän kuin hyviä päiviä katsottiin parhaaksi jättää kilpaileminen tamman kanssa sikseen. Kilpauransa jälkeen Naavakka toimi työhevosena isäntänsä maatilalla ja osoittautuikin sangen uutteraksi työhevoseksi vetäen niin auraa peloilla kuin tukkeja tukkisavotasta kotiin. Talvisin tamma sai vetää isäntäväkensä reessä kirkkoon, mistä se tuntuikin nauttivan aivan erityisesti päihittäen naapurien oriit kun kilpailtiin kuka ehtisi kirkolle nopeiten. Naavakka varsoi elämänsä aikana kolmesti ja kaikki sen jälkeläiset osoittautuivat emänsä lailla uutteriksi työntekijöiksi.

e. Hempukka omasi hyvin sironrakenteen, minkä vuoksi sen omistaja pelkäsi etteivät tamman jalat kestäisi aktiivista hyppäämistä, joten sen kanssa keskityttiinkin kilpailemaan kouluratsastuksessa, vaikka tammalla olisikin ollut lahjoja myös esteille. Kouluratsuna tamma osoittautui kuitenkin hyvin osaavaksi ja sen kanssa kilpailtiin aina Vaativa A tasolla asti kansallisella tasolla. Kotona Hempukan kanssa hypättiin silloin tällöin myös pieniä esteitä vaihtelun vuoksi, mistä tamma nauttiikin kovasti. Tamma kantakirjattiin II-palkinnolla. Hempukka sai elämänsä aikana kaiken kaikkiaan neljä varsaa ja se osoittautui hyväksi joskin hieman agressiiviseksi emäksi, sillä se ei päästänyt ketään varsojensa lähelle lukuunottamatta omistajaansa. Hempukan varsat eivät perineet emänsä hentoista rakennetta, mutta kaikeksi onneksi ne perivät emänsä rauhallisen ja yhteistyöhaluisen luonteen ja niistä tuli emänsä tapaan menestyneitä kilparatsuja.

ei. Kapritaali ei ollut siitä kaikista helpoimmasta päästä käsitellä ja vaatikin napakan käsittelijän niin maastakäsin kuin selästä käsin käsiteltäessä. Oikeanlaisen ratsastajan kanssa ori kuitenkin toimi hyvin ja sen kanssa startattiin niin kenttä-kuin esteratsastuskilpailuissakin aina aluetasolla asti vaihtelevaisesti menestyen. Kapritaali ei ollut mikään rakennekukkanen eikä sitä koskaan vaivauduttu yrittämään kantakirjaan, mutta tästä ja orin vaikeasta luonteesta huolimatta lähipitäjien tammojen omistajat halusivat astuttaa tammansa sillä. Kapritaalin omistaja valikoitui joukosta ne kaikkein säsyeäluonteisimmat tammat siinä toivossa ettei oriin vaikea luonne periytyisi sen jälkeläisille. Tässä onnistuttiinkin hyvin, sillä oriin jälkeläisista tuli hyväluonteisia suoritushevosia ja vain muutama niistä peri isänsä haastavan luonteen.

ee. Kuukuna koulutettiin jo nuorena sekä ajoon että ratsastukseen, sillä sen omistaja halusi kilpailla sen kanssa niin valjakossa kuin kouluratsastuksenkin parissa. Näin myös tapahtui ja tamma kiertelikin ahkerasti aluetason koulu- ja valjakkokilpailuissa hyvällä menestyksellä aina 15-vuotiaaksi asti, jolloin sen omistaja päätti siirtää tamman sivuun kilparadoilta. Kilparadat taakse jätettyään Kuukunan kanssa alettiin kiertämään näyttelyitä ja se saisikin tuomaristolta hyvää palautetta tyypeistään ja pyöreästä rungostaan, joten sen kanssa päätettiin yrittää kantakirjaan ja se kantakirjattiinkin omistajansa iloksi II-palkinnolla. Kantakirjauksen jälkeen Kuukuna astutettiin kolmesti ja se synnytti kolme tervettä varsaa ennen kuin jäi eläkkeelle myös siitospuuhista. Tamman kaikki varsat myytiin tavoitteellisiin koteihin ja ne ovatkin emänsä tavoin menestyneet sangen mukavasti kilparadoilla.

KRJ
ainoastaan sijoitukset
01 14.02.2017 Viisikko lk 02: Vaativa B Kutsu 03/30
02 16.02.2017 Viisikko lk 02: Vaativa B Kutsu 02/30
03 20.02.2017 Romilly lk 02: Vaativa B Kutsu 03/40
04 20.02.2017 Viisikko lk 02: Vaativa B Kutsu 01/30
05 22.02.2017 Viisikko lk 02: Vaativa B Kutsu 04/30
06 23.02.2017 Romilly lk 02: Vaativa B Kutsu 01/40
07 01.03.2017 Viisikko lk 02: Vaativa B Kutsu 01/30
08 04.03.2017 Teilikorpi lk 01: Vaativa B Kutsu 05/37
09 06.03.2017 Teilikorpi lk 01: Vaativa B Kutsu 03/37
10 08.03.2017 Teilikorpi lk 01: Vaativa B Kutsu 03/37
11 22.03.2017 Kettula lk 01: Vaativa B Kutsu 04/30
12 23.03.2017 Kettula lk 01: Vaativa B Kutsu 03/30
13 31.05.2017 KRJ Cup Savage lk 05: Vaativa B Kutsu 07/207
14 01.06.2017 Vinkavuo lk 04: Vaativa B Kutsu 02/30
15 03.06.2017 Vinkavuo lk 04: Vaativa B Kutsu 05/30
16 04.06.2017 Vinkavuo lk 04: Vaativa B Kutsu 02/30
17 12.06.2017 Vinkavuo lk 04: Vaativa B Kutsu 01/30
18 14.06.2017 Kettula lk 04: Vaativa B Kutsu 02/30
19 16.06.2017 Vinkavuo lk 04: Vaativa B Kutsu 01/30
20 17.06.2017 Kettula lk 04: Vaativa B Kutsu 03/30
21 18.06.2017 Kettula lk 04: Vaativa B Kutsu 01/30
22 20.06.2017 Vinkavuo lk 04: Vaativa B Kutsu 01/30
23 24.06.2017 Vinkavuo lk 04: Vaativa B Kutsu 04/30
24 25.06.2017 Kettula lk 04: Vaativa B Kutsu 01/30
25 28.06.2017 Overload lk 03: Vaativa B Kutsu 03/30
26 01.07.2017 Hukkapuro lk 02: Vaativa B Kutsu 04/30
27 02.07.2017 Hukkapuro lk 02: Vaativa B Kutsu 03/30
28 09.07.2017 Hukkapuro lk 02: Vaativa B Kutsu 04/30
29 11.08.2017 Mörkövaara lk 01: Vaativa B Kutsu 04/30
30 31.08.2017 KRJ Cup Kuuralehto lk 05: Vaativa B Kutsu 12/140
31 22.10.2017 Teilikorpi lk 04: Vaativa B Kutsu 03/40
32 23.10.2017 Teilikorpi lk 04: Vaativa B Kutsu 01/40
33 25.10.2017 Teilikorpi lk 04: Vaativa B Kutsu 01/40
34 31.10.2017 KRJ Cup Hukkapuro lk 05: Vaativa B Kutsu 17/258
35 29.11.2017 Brunnby lk 03: Vaativa B Kutsu 03/30
36 10.11.2017 Mörkövaara lk 04: Vaativa B Kutsu 02/30
37 13.12.2017 Duán Stable lk 03: Vaativa B Kutsu 02/30
38 14.12.2017 Duán Stable lk 03: Vaativa B Kutsu 03/30
39 17.12.2017 Kilpailukeskus Litt lk 01: Vaativa B Kutsu 02/40
40 20.12.2017 Duán Stable lk 03: Vaativa B Kutsu 04/30
41 31.12.2017 KRJ Cup Fiktio lk 05: Vaativa B Kutsu 11/113
42 25.01.2018 Ratsutalli Lilja lk 02: Vaativa B Kutsu 05/30
43 29.01.2018 Ratsutalli Lilja lk 01: Vaativa B Kutsu 02/30
44 29.01.2018 Ratsutalli Lilja lk 02: Vaativa B Kutsu 03/30

ERJ
ainoastaan sijoitukset
01 10.03.2017 Teilikorpi lk 02: 100cm Kutsu 01/40
02 30.06.2017 ERJ Cup Kuuralehto lk 08: 100cm Kutsu 01/137
03 28.08.2017 Syrjän Ratsutalli lk 01: 100cm Kutsu 05/30
04 29.08.2017 Syrjän Ratsutalli lk 01: 100cm Kutsu 04/30
05 02.09.2017 Zurück lk 02: 100cm Kutsu 03/30
06 08.09.2017 Zurück lk 02: 100cm Kutsu 02/30
07 12.09.2017 Zurück lk 02: 100cm Kutsu 01/30
08 14.09.2017 Zurück lk 02: 100cm Kutsu 04/30
09 15.09.2017 Zurück lk 02: 100cm Kutsu 04/30
10 18.09.2017 Zurück lk 02: 100cm Kutsu 01/30
11 22.09.2017 Zurück lk 02: 100cm Kutsu 05/30
12 24.09.2017 Zurück lk 02: 100cm Kutsu 01/30
13 28.10.2017 Leijonalaakso lk 04: 100cm Kutsu 02/40
14 07.11.2017 Mörkövaara lk 02: 100cm Kutsu 02/30
15 08.11.2017 Mörkövaara lk 02: 100cm Kutsu 05/30
16 10.11.2017 Mörkövaara lk 02: 100cm Kutsu 01/30
17 16.12.2017 Kilpailukeskus Litt lk 06: 100cm Kutsu 03/30
18 20.12.2017 Kilpailukeskus Litt lk 06: 100cm Kutsu 05/30
19 12.02.2018 Ratsutalli Lilja lk 03: 100cm Kutsu 03/30
20 18.02.2018 Ratsutalli Lilja lk 03: 100cm Kutsu 05/30
21 20.02.2018 Ruskavaara lk 03: 100cm Kutsu 04/30
22 15.03.2018 Rustvalla lk 03: 100cm Kutsu 04/30
23 16.03.2018 Rustvalla lk 03: 100cm Kutsu 05/30
24 06.06.2018 Riimuvaara lk 01: 100cm Kutsu 02/30
25 08.06.2018 Riimuvaara lk 01: 100cm Kutsu 01/30
26 12.06.2018 Riimuvaara lk 01: 100cm Kutsu 01/30
27 18.06.2018 Riimuvaara lk 01: 100cm Kutsu 04/30
28 24.07.2018 Lupsakan Suomenhevoset lk 01: 100cm Kutsu 01/50
29 26.01.2021 Holmberg lk 05: 100cm 01/30
30 30.01.2021 Holmberg lk 05: 100cm 04/30
31 02.02.2021 Kilpailukeskus Lupin lk 03: 90cm 03/50
32 03.02.2021 Liljegård lk 01: 90cm 04/40
33 10.02.2021 Liljegård lk 01: 90cm 04/40
34 14.02.2021 Liljegård lk 01: 90cm 06/40
35 15.02.2021 Liljegård lk 01: 90cm 02/40
36 16.02.2021 Liljegård lk 01: 90cm 05/40
37 17.02.2021 Liljegård lk 01: 90cm 03/29
38 18.02.2021 Liljegård lk 01: 90cm 01/29

KERJ
ainoastaan sijoitukset
01 03.02.2017 Vähäpelto lk 01: Helppo Kutsu 02/30
02 06.02.2017 Vähäpelto lk 01: Helppo Kutsu 02/30
03 10.02.2017 Cadogan Ponies lk 02: Helppo Kutsu 05/40
04 11.02.2017 Vähäpelto lk 01: Helppo Kutsu 03/30
05 12.02.2017 Vähäpelto lk 01: Helppo Kutsu 04/30
06 14.02.2017 Turmeltaja lk 02: Helppo Kutsu 01/30
07 14.02.2017 Vähäpelto lk 01: Helppo Kutsu 03/30
08 15.02.2017 Romilly lk 04: Helppo Kutsu 05/31
09 16.02.2017 Turmeltaja lk 02: Helppo Kutsu 02/30
10 17.02.2017 Turmeltaja lk 02: Helppo Kutsu 05/30
11 18.02.2017 Cadogan Ponies lk 02: Helppo Kutsu 05/40
12 27.02.2017 Cadogan Ponies lk 02: Helppo Kutsu 01/40
13 01.03.2017 Zurück lk 02: Helppo Kutsu 05/47
14 17.03.2017 Zurück lk 02: Helppo Kutsu 03/47
15 18.03.2017 Zurück lk 02: Helppo Kutsu 02/47
16 14.06.2017 Cadogan Ponies lk 03: Helppo Kutsu 02/30
17 16.06.2017 Cadogan Ponies lk 03: Helppo Kutsu 05/30
18 17.06.2017 Cadogan Ponies lk 03: Helppo Kutsu 03/30
19 19.06.2017 Cadogan Ponies lk 03: Helppo Kutsu 04/30
20 11.07.2017 Cadogan Ponies lk 03: Helppo Kutsu 03/30
21 13.07.2017 Cadogan Ponies lk 03: Helppo Kutsu 04/30
22 17.07.2017 Cadogan Ponies lk 03: Helppo Kutsu 02/30
23 18.07.2017 Cadogan Ponies lk 03: Helppo Kutsu 02/30
24 24.07.2017 Cadogan Ponies lk 03: Helppo Kutsu 03/30
25 25.07.2017 Cadogan Ponies lk 03: Helppo Kutsu 01/30
26 26.12.2017 Cadogan Ponies lk 02: Helppo Kutsu 04/24
27 27.12.2017 Cadogan Ponies lk 02: Helppo Kutsu 04/24
28 31.12.2017 Cadogan Ponies lk 02: Helppo Kutsu 04/24
29 01.01.2018 Cadogan Ponies lk 02: Helppo Kutsu 04/24
30 05.01.2018 Cadogan Ponies lk 02: Helppo Kutsu 04/24
31 06.01.2018 Cadogan Ponies lk 02: Helppo Kutsu 03/24
32 18.01.2018 Vuorna lk 02: Helppo Kutsu 05/30
33 19.01.2018 Vuorna lk 02: Helppo Kutsu 02/30
34 17.02.2018 Raatteen Suomenhevoset lk 01: Helppo Kutsu 01/30
35 10.03.2018 Hengenvaara lk 02: Helppo Kutsu 01/100
36 22.01.2021 Lindgård lk 02: Helppo 03/23

VVJ
ainoastaan sijoitukset
01 23.01.2017 Tuiskula lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 03/30
02 24.01.2017 Tuiskula lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 04/30
03 25.01.2017 Tuiskula lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 04/30
04 26.01.2017 Tuiskula lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 01/30
05 26.01.2017 Yentel Ponies lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksiköt Kutsu 05/30
06 28.01.2017 Tuiskula lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 04/30
07 29.01.2017 Yentel Ponies lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksiköt Kutsu 03/30
08 30.01.2017 Tuiskula lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 03/30
09 31.01.2017 Yentel Ponies lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksiköt Kutsu 02/30
10 05.02.2017 Ventos lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 04/30
11 07.02.2017 Ventos lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 01/30
12 07.02.2017 Ventos lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 01/30
13 08.02.2017 Ventos lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 01/30
14 09.02.2017 Ventos lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 03/30
15 11.02.2017 Metsovaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 05/40
16 11.02.2017 Yentel Ponies lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksiköt Kutsu 04/30
17 12.02.2017 Metsovaara lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 02/40
18 15.02.2017 Swildie Highlanders lk 03: Vaativa koulukoe yksilövaljakoille Kutsu 06/50
19 16.02.2017 Swildie Highlanders lk 03: Vaativa koulukoe yksilövaljakoille Kutsu 02/50
20 16.02.2017 Vähäpelto lk 01: Vaativa koulukoe pareille Kutsu 02/30
21 16.02.2017 Wild Side Cobs lk 03: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 01/40
22 17.02.2017 Teilikorpi lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 04/30
23 18.02.2017 Metsovaara lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 02/40
24 18.02.2017 Vähäpelto lk 02: Vaativa koulukoe pareille Kutsu 01/30
25 19.02.2017 Metsovaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/40
26 19.02.2017 Teilikorpi lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 01/30
27 19.02.2017 Vähäpelto lk 02: Vaativa koulukoe pareille Kutsu 01/30
28 20.02.2017 Metsovaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/40
29 20.02.2017 Teilikorpi lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 03/30
30 20.02.2017 Teilikorpi lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 03/30
31 21.02.2017 Wild Side Cobs lk 03: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 02/27
32 22.02.2017 Wild Side Cobs lk 03: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 05/27
33 23.02.2017 Huvitus lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 05/33
34 23.02.2017 Teilikorpi lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 04/30
35 24.02.2017 Huvitus lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 05/33
36 24.02.2017 Wild Side Cobs lk 03: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 01/27
37 25.02.2017 Huvitus lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 01/33
38 25.02.2017 Teilikorpi lk 03: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 02/30
39 25.02.2017 Yentel Ponies lk 02: Vaativa tarkkuuskoe parit Kutsu 01/30
40 26.02.2017 Teilikorpi lk 03: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 03/30
41 26.02.2017 Teilikorpi lk 04: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/30
42 27.02.2017 Huvitus lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 01/37
43 01.03.2017 Fiktio lk 05: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 01/20
44 01.03.2017 Hengenvaara lk 05: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 05/30
45 01.03.2017 Yentel Ponies lk 01: Vaativa koulukoe parit Kutsu 01/30
46 02.03.2017 Hengenvaara lk 05: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 05/30
47 02.03.2017 Swildie Highlanders lk 02: Vaativa yhdistetty parivaljakoille Kutsu 01/15
48 02.03.2017 Teilikorpi lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 05/30
49 02.03.2017 Teilikorpi lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 03/30
50 03.03.2017 Hengenvaara lk 05: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 04/30
51 03.03.2017 Hengenvaara lk 06: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 04/30
52 06.03.2017 Yentel Ponies lk 02: Vaativa tarkkuuskoe parit Kutsu 05/30
53 07.03.2017 Fiktio lk 05: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 01/20
54 08.03.2017 Teilikorpi lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 03/30
55 09.03.2017 Pirunkorpi lk 03: Vaativa koulukoe,yksilöille Kutsu 02/30
56 10.03.2017 Teilikorpi lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 01/30
57 13.03.2017 Hengenvaara lk 05: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/30
58 14.03.2017 Ventos lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 04/22
59 14.03.2017 Wild Side Cobs lk 03: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 03/40
60 15.03.2017 Wild Side Cobs lk 03: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 05/40
61 17.03.2017 Hengenvaara lk 05: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 03/30
62 17.03.2017 Hengenvaara lk 06: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 05/30
63 21.03.2017 Mörkövaara lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 04/30
64 22.03.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 04/30
65 22.03.2017 Wild Side Cobs lk 02: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 06/40
66 23.03.2017 Hengenvaara lk 06: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 01/30
67 24.03.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/30
68 27.03.2017 Wild Side Cobs lk 02: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 04/40
69 28.03.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/30
70 28.03.2017 Wild Side Cobs lk 02: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 03/40
71 29.03.2017 Mörkövaara lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 02/30
72 29.03.2017 Myyränkolo lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 01/40
73 01.04.2017 Hukkapuro lk 02: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 01/30
74 02.04.2017 Hukkapuro lk 02: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 05/30
75 05.04.2017 Hengenvaara lk 02: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 04/30
76 06.04.2017 Hukkapuro lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 02/30
77 07.04.2017 Hukkapuro lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 05/30
78 11.04.2017 Wild Side Cobs lk 02: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 03/40
79 13.04.2017 Hengenvaara lk 02: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 02/30
80 14.04.2017 Hengenvaara lk 02: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 04/30
81 14.04.2017 Hukkapuro lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 04/30
82 14.04.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/30
83 15.04.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/30
84 17.04.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 01/30
85 20.04.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 05/30