BLACKWOODS MICHIGAN


@ Pulmu N.

Nimi Blackwoods Michigan "Missi" Rekisterinumero VH15-023-0022
Rotu welsh part bred-tamma (43.75%) Koulutus ko Vaativa B re 100cm
Väri & säkä rautias, 140 cm Kasvattaja noah.(VRL-00224)
Syntynyt 09.05.2014 (8v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Blackwoods Michigan tuli meille noahilta nähdessäni hänen kauppaan ponitallinsa Blackwoodsin kasvatteja eräällä usein käymälläni foorumilla. Minulla ei vielä ollut Blackwoodsista kasvattia, mutta nähtyäni kyseisen tallin kasvattien pärjäävän hyvin kilpailuissa tiesin myös myytävänä olevista poneista kasvavan hyviä suoritusponeja. Päätin siis oitis tarttua tilaisuuteen ja rupesin käymään tarkasti läpi tällä kertaa myytävänä olevia poneja. Ei mennyt kauaankaan kun silmäni jo osuivat hieman vanhempaan kouluponiin Blackwoods Michigan, joka ei suvullisesti ollut lainkaan pöllömpi tapaus. Niinpä tein noahille tammasta tarjouksen ja koska kukaan muu ei näyttänyt olevan tammasta kiinnostunut noah suostui kuin suostuikin myymään tamman minulle. Allekirjoitettuani Blackwoods Michiganin kauppakirjan noah kuljetti tamman lentokentälle, mistä se matkusti heti seuraavalla rahtilennolla Hollantiin.

Missillä on vaikeuksia sulattaa vieraiden ihmisten läsnäoloa karsinassaa, mutta mikäli tammaa vähän rapsuttelee ja sille antaa pari sokeripalaa vaihtuu sen epäluuloisuus pian ystävällisyydeksi. Missi on kuitenkin paremmin omissa oloissaan viihtyvää sorttia eikä kelpuuta lähettyvilleen aivan ketätahansa. Tamma onkin valikoiva seuralaistensa suhteen oli kyse sitten kaksi-tai nelijalkaisista. Tuttujen kesken Missi on kuitenkin oikein kultainen ja kerjää kokoajan rapsutuksia. Tamma onkin näin ollen sangen perso huomiolle. Harjauksen ajan tamma seisoo kauniisti aloillaan nauttien saamastaan huomiosta pehmeästi höristen. Varusteet Missi antaa laittaa ilman suurempia vastusteluja, kunhan vain kuolaimet muistaa lämmittää nopeasti käsissä ennen tamman suuhun laittoa ja satulan liuttaa varovaisesti paikoilleen. Talutettaessa Missi tarkkailee jatkuvasti ympäristöään, mutta seuraa kuitenkin kiltisti taluttajansa perässä minne tämä meneekin. Muiden hevosten seurassa Missi käyttäytyy hieman vaihtelevasti riippuen siitä pitääkö tamma toisesta vai ei. Mikäli Missi ei jostakusta pidä tamma sen myös osoittaa näykkimällä ja potkimalla mikäli inhottu hevonen uskaltautuu liian lähelle.

Ratsastettaessa Missi on hyvin herkkä eikä se näin ollen olekaan mikään aloittelijoiden tai pikku lasten ratsu. Tamma ei siedä lainkaan suusta kiskomista tai potkimista ja tarvitseekin vain höyhenen kevyet avut toimiakseen oikein. Missi ei myöskään siedä epäselkeitä apuja, jotka ovat vain sinnepäin, joten sille annettujen apujen on oltava juuri oikeat. Osaavan ja rauhallisen ratsastajan kanssa Missi kuitenkin omistautuu täysin työlleen eikä sen keskittymistä voi häiritä mikään. Omimmillaan Missi on kouluponina, vaikka onkin vähän hidasoppinen mikä vaikeuttaa uusien liikkeiden opettelua. Oppimansa liikkeet tamma hallitsee kuitenkin erinomaisesti ja mikäli ratsastaja tietää mitä tekee selviytyy Missi Helppo A tason liikkeistä täydellisyyttä hipoen. Maastossa tamma ei turhia säiky, mutta saattaa hieman hätkähtää kulman takaa tuhatta ja sataa tulevaa naapurin punaista ferraria.

i. Fool's Gold
YLA I
wpb (37,5%)
ii. Multicolour
wpb (50%)
iii. Ringmaster xx
iie. Sweetcolour
wA
ie. Poniniemen Goldy
wpb (25%)
iei. Weissgold xx
iee. Sopraanbarch's Greda NLD
wpb (50%)
e. Croy Beychevelle LAC
KTK III,YLA II,VWY II
wpb (50%)
ei. Primo Nighthawk xx
KTK III
eii. Hanoi Nights xx
eie. Dublin Sky xx
ee. Cedion Hafaidd
KTK II,KRJ II,ERJ I
wB
eei. Leonard
KRJ II,VWY II,YLA II
eee. Fallway
Ch,KTK II,YLA II,VWY II

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.