BOWYER VEGAS


@ Klosterhof Medingen

Nimi Bowyer Vegas "Bow" Rekisterinumero VH14-011-0392
Rotu hannover-ori Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä tummanrautias, 167 cm Kasvattaja Troya,Las Vegas
Syntynyt 20.07.2014 (1v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Bow on toinen iki-ihanalta Troyalta hankkimani vegaslainen kasvatti kartuttamaan tallin hannover-linjoja. Bow:n suvusta löytyy paljon ihailemiani kinshipiläisiä hevosia ja jopa pari ulkomaalaista hevosta. Sovittuamme Troyan kanssa tämän parin astutuksesta jäin odottamaan malttamattomana varsan syntymää. Sainkin puhelin soiton eräänä varhaisena heinäkuun aamuna hyvän aikaan ennen kukonlaulua ollessani Suomessa mökkeilemässä. Saatuani kuulla kauan odotetun varsan syntyneen jätin mökkeilyt sikseen ja lensin ensimmäisellä mahdollisella lennolla Yhdysvaltoihin varsaa katsomaan. Saapuessani Las Vegasiin löysin erään karsinan perältä rautiaan orivarsan joka napitti minua surumielisillä silmillään enkä voinut olla henkäisemättä ihastuksesta. Sovittuamme Troyan kanssa, että varsa lennätettäisiin Hollantiin heti vieroituksen jälkeen lensin takaisin Suomeen jatkamaan keskenjäänyttä mökkilomaani kihlattuni kanssa.

Hoidettaessa Bow on hivenen malttamaton, mutta pysyy kyllä aloillaan jos oikein komennetaan. Bow nyt vain on sellainen, että herran mielestä paikallaan seisominen on pohjattoman tylsää. Bow:n kanssa hoitotoimenpiteiden tulisikin sujua vikkelään sillä mitä kauemmin hoitotoimenpiteen suorittaminen kestää sitä huonommin herra jaksaa seistä aloillaan. Harjaaminen on Bow:n mielestä lähinnä pakollinen kiusa, sillä oria itseään ei haittaisi olla mutakuorrutteen peittämänä päivät pitkät. Siinä sitä ollaankin ongelman edessä kun mutakuorutteisen oriin putsaamiseen menisi vähintäänkin tunti eikä se todellakaan jaksaisi seistä aloillaan niin kauan. Kaikeksi onneksi oriin voi lahjoa tekemään mitä hoitaja ikinä haluaa antamalla sille vaikka pari porkkanaa tai kourallisen kauroja mutusteltavaksi. Bow kun on sangen perso ruualle ja tekisi miltei mitä vain sen saamiseksi. Varusteet ori antaa laittaa kunhan hoitaja vain toimii vikkelästi, oriilla kun olisi kiire päästä ulos. Talutettaessa Bow vetää alussa vähän joka suuntaan, mutta seuraa kyllä lopulta taluttajaansa tämän haluamaan suuntaan. Muita hevosia Bow ei ole huomaavinaakaan ellei kyse sitten ole kiimaisista tammoista joiden luokse ori kyllä haluaisi päästä juttusille.

Ratsastettaessa Bow on miltei poikkeuksellisen kuuliainen ratsu, joka ei anna minkään häiritä keskittymistään. Ori on myöskin erittäin nopea oppimaan ja oppii vaativatkin koululiikkeet hetkessä. Bow:n voisikin sanoa olevan unelmaratsu sellaisille ratsastajille jotka haluavat päästä vielä pitkälle. Bow:n kapasiteetilla kun yltäisi, vaikka Olympia-tasolle kunhan selässä vain istuu tarpeeksi rutinoitunut ratsastaja. Orilla on myös toinen erittäin hyvä ominaisuus mikä tekee siitä hyvän kouluratsun nimittäin esiintymisen halu. Ori rakastaa yleisön edessä esiintymistä ja tuntuu aina saavan lisää ryhtiä joutuessaan yleisön eteen. Jotain orin kapasiteetista kertonee myös se, että se selviää kaikista GP-tason koululiikkeistä helposti eikä sillä oikeastaan ole vain yhtä vahvuutta. Mikäli Bow:n kanssa ei kerry hyviä prosentteja kouluradoilta syy on kyllä ratsastajassa, sillä ori itse selviäisi liikkeistä, vaikka silmät sidottuna. Maastossa Bow on sellainen perusvarma ja saattaa hieman säikkyä mikäli kulman takaa tulee jotain yllättävää kuten 100km/h kaahaava auto vastaan.

i. Huntsong Vegas ii. Shanghai Song AIR iii. Routzell 99
VIR MVA Ch,KRJ I
iie. R.M. Suprelle
ie. KWB Foxtrot iei. Akkord's Farant
Ch,KTK I,ERJ II
iee. KWB Tango
Ch,KTK II,KRJ II,YLA II
e. KWB Photomania ei. E Hazzi
Ch,KTK III
eii. Tannenhof
eie. F Dazaarna
ee. KWB Photogenic
KTK III
eei. H.T. Charisma
eee. E Sarino
KTK III

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.