CAERWYN EURWEN


@ A. Booth

Nimi Caerwyn Eurwen "Kara" Rekisterinumero VH15-026-0004
Rotu welsh, sektio D - tamma Koulutus vvj Vaativa
Väri & säkä musta, 149 cm Kasvattaja Milja
Syntynyt 20.09.2014 (5v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Caerwyn Eurwen tuli meille Fiktion Miljalta eksyttyäni selailemaan welsh kasvattajille tarkoitettua topikkia eräällä usein vierailemallani foorumilla. Fiktion Milja sattui olemaan yksi niistä ihmisistä joka esitteli ponejaan kyseisessä topikissa enkä voinut vastustaa kiusausta kurkata millaisia welsh poneja häneltä löytyisi. Avattuani sivun, jolla oli esittely Miljan welsh poneista ihastuin oikopäätä oriin Caradwg Eryr Aur. Ori oli paitsi ulkomuodollisesti erittäin komea myös suvullisesti vaikuttava tapaus. Löydettyäni Miljan tallista oriille vielä sopivan morsianehdokkaan soitin Miljalle kysyäkseni olisiko yhdistelmästä mahdollista saada tilausvarsaa. Ilokseni Milja vastasi tiedusteluihini myöntävästi ja niin kaunis musta tammavarsa syntyi vähän syyskuun puolenvälin jälkeen vuonna 2014.

Luonteeltaan epäluuloinen Kara ei luota ihan kehen tahansa, minkä takia sille onkin palkattu vakituinen hoitaja, johon tamma voi varmasti luottaa. Tuttujen ihmisten kesken Kara on kuitenkin oikein sydämellinen, vaikka näyttääkin hapantanaamaa uusille tulokkaille. Tämä neiti tarvitsee rauhallisen hoitajan, sillä Kara ei voi sietää säheltäviä ihmisiä ympärillään nää saavat herkän tamman vain hermostumaan. Harjattaessa Kara käyttäytyy mallikelpoisesti ja seisoo aina kiltisti aloillaan hoitotoimenpiteiden suorittamisen aikana. Varusteet Kara antaa muuten laittaa ongelmitta, mutta kuolaimet olisi hyvä lämmittää lyhyesti kädessä ennenkuin niitä yrittää tamman suuhun laittaa. Neiti kun ei kylmiä kuolaimia suuhunsa huoli. Talutettaessa Kara säpsyy kaikkea vastaantulevaa, mikä on sille uutta, joten se tarvitseekin rauhallisen taluttajan, joka ei vähästä hätkähdä. Muiden hevosten seuran suhteen Kara on hyvin valikoiva ja kelpuuttaakin vain harvat ja valitut seurakseen.

Vanhempiensa tavoin myös Kara on koulutettu valjakkoajoon. Osittain tosin siitä syystä, että tamma ei kelpuuta satulaa ratsastajineen selkäänsä. Rattaat tamma kuitenkin kelpuuttaa peräänsä ja näyttää nauttivan rattaiden vetämisestä hyvinkin paljon. Kara on hyvin herkkä suinen, joten sille riittävät vain aivan minimalistiset ohjasavut. Valjakkoajon kouluosuus tuntuu olevan Karan suosikkeja ja se laittaakin silloin aivan kaikkensa peliin. Tarkkuuskoe ei sen sijaan lukeudu tamman suosikkeihin ja se meneekin helposti sieltä missä aita on matalin, mikäli ohjastaja ei pysy tarkkana ja ohjaa tammaa tarkasti sinne minne haluaa. Maratonosuus sujuu Karalta hieman päiväkohtaisesti. Kuraisella kelillä neiti ei suoriudu kyseisestä osuudesta kovin hyvin kun taas kuivina päivinä Kara suorastaan loistaa maratonosuudella.

i. Caradwg Eryr Aur
Ch,KTK II
ii. Ceridwyn Supreme
VIR MVA Ch,KTK II
iii. A.W. Geronimo
iie. AT Miranda
ie. Criallt Sianwen
Ch,KTK II,VWY II
iei. Criallt Ilar Tywysog
iee. Criallt Shani
e. Criallt Eneuawy
VVJ III
ei. Criallt Gwydion eii. Criallt Gwion Bach
eie. Tuatha de Dawn
Ch
ee. Criallt Eneuawg eei. Criallt Pendefig
eee. Criallt Emlyn

11.06.2015 wD-t Gwynedd Ebrill om. Ratsutila Gateaway
08.05.2016 wD-o Gwynedd Amatheon om. Jannica

OMINAISUUSPISTEET
kilpailee porrastettua valjakkoa Valjakkoajossa op (vaikeustasolla )!


Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.