DOROTHEE VON GATEAWAY


@ Gál Ildikó

Nimi Dorothee von Gateaway "Dorra" Rekisterinumero VH15-021-0540
Rotu trakehner-tamma Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä ruunikko, 167 cm Kasvattaja Tuulia T.,Ratsutila Gateaway
Syntynyt 01.02.2015 (8v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Dorothee von Gateaway sai alkunsa wishmasterin tarjotessa orejaan ulkopuolisten käyttöön. Innostuinkin sitten oikein kunnolla parittamaan tammojani wishmasterin orien kanssa, sillä peräti kuusi tammaani sai luvan vierailla wishmasterin orien luona niiden kotitilalla Brigadier Studissa. Dorotheen emälle Drama Queenille puolisoksi valikoitui upea KRJ I palkittu Birkendorf Spiros. Yhdistelmästä syntyi sirorakenteinen tammavarsa, joka sai nimekseen Dorothee von Gateaway.

Dorra on luonteeltaan mitä rauhallisin ja kiltein tammaneiti, joka rakastaa huomiota ylitse kaiken. Tamman voikin nähdä roikottavan päätään karsinansa oven ylitse kerjäämässä huomiota karsinansa ohitse kulkevilta. Dorra vaikuttaa jopa suorastaan närkästyvän, mikäli sen karsinan ohi kulkee ilman, että sille antaa huomiota. Hoitotoimenpiteiden ajaksi Dorra kannattaa kuitenkin sitoa kiinni, sillä silloin tällöin tamma saa päähänsä yrittää änkeä hoitajansa syliin, vaikka onkin aivan liian iso sylikoiraksi. Harjauksesta neiti nauttii, muttei aina oikein malttaisi pysyä kunnolla aloillaan, mikäli sitä ei kunnolla käsketä pysymään aloillaan. Varusteet Dorra antaa laittaa ongelmitta, vaikka välillä vähän pullisteleekin. Talutettaessa Dorra seuraa kiltisti taluttajansa perässä eikä aiheuta ongelmia. Muiden hevosten seurassa tamma käyttäytyy maltillisesti eikä aiheuta ongelmia, vaikka osaakin puolustaa itseään tarvittaessa.

Ratsastettaessa Dorra ei ole siitä herkimmästä päästä vaan vaatii ratsastajaltaan voimakkaat ja selkeät avut. Ratsastajakseen Dorra kelpuuttaa kuitenkin kenet tahansa kunhan ratsastaja ei vain roiku kokoajan tamman suussa. Tamman askellajit ovat pehmeät ja lennokkaat, mutteivät kaikista näyttävimmät. Dorran ryhdikäs ulkomuoto kuitenkin tekeee tammasta tarpeeksi näyttävän näyn ilman näyttäviä askellajejakin ja tamma kerääkin tyylipisteitä ryhdikkäästä ulkomuodostaan. Dorran lisäykset eri askellajeissa eivät ole kovinkaan näyttäviä, mutta sulku-ja avotaivutukset ovat tammalle helppoa kauraa. Dorra on vähän jääräpäinen eikä näin ollen kaikista nopea oppisin, mutta kun se kerran oppii jotain se taitaa sen jatkossa moitteettomasti.

i. Birkendorf Spiros
KRJ I,YLA II
ii. Ramiro iii. Eckarts Ravidoff
iie. Gronsdorf Lenora
ie. Spirando iei. Haarland Bachus
iee. Neuendorf Scully
e. Drama Queen ei. Taufbüchern eii. Einwohner
eie. Hintzerina
ee. Wappenbuch V eei. Elverfeldt
eee. Revaler Regesten

15.11.2015 trak-o Diehard von Gateaway om. Eeva T.
15.01.2016 trak-t Wolf's Desire om. coupie

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa vain porrastetuissa kilpailuissa
Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.