HRW DANIELLA


@ Gestüt Kempke Hof

Nimi HRW Daniella "Ella" Rekisterinumero VH15-011-0042
Rotu hannover-tamma Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä rautias, 165 cm Kasvattaja Siiri K.,HR Warmbloods
Syntynyt 13.01.2014 (10v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

HRW Daniella tuli meille HR Warmbloodsista yhdessä kuuden muun hevosen kanssa Siiri K:n pitäessä suuren kasvattimyynnin HR Warmbloodsin tauolta paluun kunniaksi. Mahdollisuus oli paitsi tuoreisiin tilausvarsoihin myös hieman vanhempien hevosten ostamiseen. Gateawayssä alkoi jo olla aikalailla nuorta verta, joten tiedustelin Siiriltä millaisia vanhempia vanhasukuisia hevosia häneltä löytyisi. Siiri antoikin minulle oitis listan mahdollisista myytävistä vanhemmista hevosista joiden kanssa ei tosin oltu vielä saatu paljon aikaiseksi. Olisin voinut tarjota kodin, vaikka kaikille listalla oleville hevosille, mutta lopulta päädyin tarjoamaan kodin kolmelle oriille ja neljälle tammalle. HRW Daniella hankittiin tuomaan uutta verta hannoverieni muuten niin yksipuoliseen joukkoon. Suvullisestihan tämä neiti ei ole lainkaan hassumpi, sillä sen suvusta löytyvät muun muassa Domiro,Lanzinger ja Routinier, jotka kaikki lukeutuivat aikansa käytetyimpiin jalostusoreihin. Neidin sukutaulun nähtyäni en epäröinytkään pitkään ennekuin raapustin puumerkkini tamman kauppakirjaan, minkä jälkeen Daniella lastattiinkin jo mukanani tuomaan hevosautoon.

Luonteeltaan Ella on hyvin sävyisä tapaus eikä tekisi pahaa kärpäsellekään. Rauhallista tammaa ei täydy sitoa kiinni edes hoitoimenpiteiden ajaksi, sillä tamma tuntuu ottavan torkkuja 24/7 karsinassa ollessaan eikä pahemmin piittaa ympäristönsä tapahtumista. Harjattaessa Ella pysyy hyvin aloillaan ja jatkaa torkkujensa ottamista olematta moksiskaan, vaikka sitä harjaisi hieman kovemminkin ottein. Varusteita laitettaessa tamman suun saa kammeta miltei väkipakolla auki ennekuin kuolaimet saa laitettua, mutta muuten Ella ei piittaa tuon taivaallista varusteiden laitosta. Talutettaessa tamma köntystää taluttajansa perässä miltei puoliunessa eikä jaksa välittää ympärillään tapahtuvista asioista. Muiden hevosten seurassa Ella käyttäytyy aina siivosti eikä tappele.

Ratsastettaessa Ellassa on vähän laiskamadon vikaa, mutta kun sen kerran saa hereille ei tamma temppuile. Alkutunnusta tamma saattaa kuitenkin yrittää mennä sieltä missä aita on matalin, mutta mikäli Ellan selässä istuu napakka ratsastaja joka tietää mitä tekee lopettaa tamma nopeasti työstä luistamisyritykset huomattuaan, ettei ratsastaja päästä sitä vähällä. Kuulolla ollessaan Ellahan on kertakaikkiaan erinomainen kouluratsu mikä näkyy paitsi tamman pehmeästä ja elastisesta askelluksesta myös tavasta, jolla tamma kantaa itsensä kulkiessaan kunnolla muodossa. Edes vaativat GP tason liikkeet eivät tuota tälle neidille vaikeuksia kunhan selässä vain istuu vaativa ratsastaja, joka tietää mitä tekee. Ellaa nimittäin pitää komentaa selkeillä, mutta voimakkailla avuilla ettei se vain saa tilaisuutta ylimääräiseen laiskotteluun. Maastossa tamma on pomminvarma eikä säiky edes tuhatta ja sataa kaahaavia autoja.

i. Don Carlos HRW
KTK II
ii. KWB Don Juan
KTK II,KRJ I
iii. Donaukünstler
Ch,KTK II,KRJ III
iie. Alphanea Nin
ie. Nichneven Bo
KTK II
iei. FR Rubinstrat
VIR MVA Ch,KTK II,KRJ III
iee. Capri Moda M
e. HRW Faya ei. KWB Bossanova eii. HT Charisma
KRJ I
eie. KWB Flamenco
KRJ II
ee. Fahne Luft eei. Akkord's Farant
Ch,KTK I,ERJ II
eee. Greymask's Fá

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.