MEN IN BLACK INC


@ kasvattaja

Nimi Men In Black Inc "Black" Rekisterinumero VH14-031-0757
Rotu suomalainen puoliverinen - ori Koulutus ko Intermediate I
Väri & säkä musta, 167 cm Kasvattaja sylvester,Tiilikanoja
Syntynyt 01.08.2014 (6v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Tämän orin kanssa ei täydy kahdesti arvata mistä se on saanut nimensä nimittäin elokuvasta jossa mustapukuiset agentit jahtaavat maanpäällä asuvia avaruusolioita. Ei kannata kysyä miksi herra sai nimensä se kun vain juolahti mieleeni pohtiessani mustalle orivarsalle nimeä. Men in Black on toinen sylvesteriltä hankkimistani huolella suunnitelluista fwb oreista. Orivarsan isä Black on Black valikoitui lähinnä ulkonäkönsä puolesta kun taas emä Rustica Inc valittiin upean sukupuunsa vuoksi. Yhdistelmästä syntyi komea pikimusta orivarsa, jolla oli myös pilkettä silmäkulmassa. Ensimmäisen kerran kun kävin Men In Blackia katsomassa se kutale nipisti minua takapuolesta! Torujani varsa ei ottanut kuuleviin korviinsa tuhahti vain ja marssi emänsä nisälle. Herran kasvattaja sylvester ei voinut olla pidättelemättä nauruaan kun hieroin kipeää peppuani ja manasin ilkikurisen varsan perään. Tästäkin sattumuksesta huolimatta halusin yhä tarjota varsalle kodin, joten sovimme sen matkustavan Hollantiin heti vieroituksensa jälkeen.

Vaikka Black olikin oikea peppuja näykkivä riiviö varsana siitä kasvoi onneksi todellinen herrasmies. Tosin herralla on edelleenkin päiviä, jolloin se haluaisi vain härnätä hoitajaansa, vaikka useimmiten ori käyttäytyykin kunnolla. Lapset olisi kuitenkin hyvä pitää kaukana oriin karsinalta tämä kun ei pidä karsinansa vieressä remuavasta lapsilaumasta. Black onkin oikea järjestyksen ystävä ja haluaa kaiken tapahtuvan täsmälleen samallalailla joka päivä. Ori ei pidä esimerkiksi hoitajan muutoksista ja saattaakin olla ensimmäiset hoitokerrat erittäin hankala uudelle hoitajalleen. Kunhan Black sitten tottuu uuteen hoitajaansa se muuttuu kauhukakarasta oikeaksi herrasmieheksi. Harjaaminen on orin mielestä kivaa niin kauan kuin sen herkkähipiäinen kuontalo vain harjataan hellävaraisesti. Varusteet menevät Blackin päälle helposti kunhan vain satulavyön muistaa kiristää hellävaroen ja kuolaimet lämmittää ennen oriin suuhun laittoa. Talutettaessa Black osaa olla oikea machoilija tammojen lähettyvillä, mutta muuten se käyttäytyy maltillisesti. Muiden hevosten lähettyville oria ei parane päästää paitsi tammojen se kun ei oikein pidä muista oreista ja ruunista.

Ratsastettaessa Black kyllä hyväksyy ratsastajan selkäänsä, muttei sentään aivan ketä tahansa. Tämä herra on sen verran herkkänahkainen, että tarvitsee ratsastajan, joka ratsastaa sitä silkkihansikkain ja minimalistisilla pehmeillä pohjeavuilla. Kovakouraista käsittelyä ori ei siedä alkuunkaan ja nostaakin metelin jo pienimmästäkin ylimääräisestä suusta nyppäisystä. Black osaa kuitenkin olla oikein näyttävä ja elegantti näky liikkuessaan ja oikein koottuna se hurmaa kenet tahansa katsojan. Kouluratsastus onkin se Blackille kaikista ominaisin juttu. Erityisesti oriin lisäykset ja piruetit ovat mahtavaa nähtävää sen yrittäessä parastaan, vaikka se selviytyy myös muista Intermediate I tason koululiikkeistä mallikelpoisesti. Maastossa Black on hyvinkin rauhallinen, vaikka säikkyykin hieman vastaantulevia autoja.

i. Black on Black ii. Scoopy Doo WAS iii. 3rd High
iie. Shadow's Vivencia
ie. Waldorff Insomnia
YLA II
iei. Léandro Fawk
VIR MVA Ch
iee. Week End Mims
e. Rustica Inc ei. Londonderry
KRJ I
eii. Loganberry Celt
VIR MVA Ch,KTK III
eie. Cinnamon Terjum
ee. Bavarian Rhapsody SIN eei. Vampire Lord SIN
eee. D's Rhapsody In Red

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
kilpailee vain porrastettua koulua Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.