PINK PANDORA


@ Gál Ildikó

Nimi Pink Pandora "Pink" Rekisterinumero VH11-031-0287
Rotu suomalainen puoliverinen-tamma Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä tummanruunikko, 165 cm Kasvattaja femm
Syntynyt 26.02.2011 (11v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Pink Pandora tuli meille Alegresta yhdessä neljän muun hevosen kanssa tammikuun lopulla vierailtuani Alegressa etsimässä uusia hevosia. Vierailin tuolloin usein Alegressa etsimässä uusia vanhempisukusia hevosia Gateawayhin ja vaikka välillä jouduinkin pettymään usein Alegresta löytyi kuitenkin minua miellyttäviä hevosia. Pink Pandora hankittiin meille pitkällisen harkinnan jälkeen kartuttamaan Gateawayn fwb tamma kantaa. Harkinnan aiheutti Pandoran emän emän puuttuva suku, mutta lopulta tulin siihen tulokseen, että neidin suku oli tarpeeksi hieno ilmankin tietoa puuttuvasta suvun osasta. Allekirjoitettuani hieman epäröiden tamman kauppakirjan se lastattiin mukanani tuomaan hevosautoon yhdessä muiden ostamieni hevosten kanssa.

Pink on luonteeltaan hyvin avulias ja rauhallinen eikä koskaan satuttaisi elävää sielua. Tammaa ei edes haittaa, vaikka pikkulapset roikkuisivat sen hännässä. Pink onkin yksi rauhallisimmista hevosista mitä tiedän ja säilyttää tyyneytensä tilanteessa kuin tilanteessa. Tosin on yksi asia mistä tamma ei pidä ja se on kylmä vesi. Pink tuleekin aina pestä käden lämpöisellä vedellä jopa kesäkuumalla, sillä tamma saa hepulin jos sitä yrittää pestä kylmällä vedellä oli sää mikä tahansa. Harjattaessa Pink nauttii täysin siemauksin saamastaan huomiosta ja nuokkuukin usein puoliunessa aloillaan harjauksen aikana. Varusteet tamma antaa laittaa vaikeuksitta. Talutettaessa Pink seuraa taluttajaansa säyseästi eikä kiinnitä huomiota edes orien lähentely yrityksiin. Muiden hevosten seurassa tamma käyttäytyy asiallisesti kiinnittämättä niihin sen kummempaa huomiota.

Ratsastettaessa Pink on hyvin tottelevainen eikä vähästä hätäänny. Tamman kanssa on suorastaan ilo työskennellä, sillä kun se kerran saa ratsastajan selkäänsä ei tamma anna huomionsa herpaantua työnteosta muualle. Pinkillä onkin hyvin korkea työmoraali ja se yrittää aina parhaansa ratsastajansa miellyttämiseksi. Tamman askellus on tasaista ja elastista, mutta tamman ravi on siitäkin huolimatta hieman pompottavaa ja vaatiikin ratsastajalta jonkin verran vatsalihaksia. Ratsastajansa apuihin Pink vastaa suurella täsmällisyydellä antaen pienet virheet helposti anteeksi. Osaava ratsastaja selässään Pink on erinomainen kouluratsu selviten helposti vaativistakin koululiikkeistä, vaikka se toimiikin kelvollisesti myös hieman kokemattomimmissa käsissä. Maastossa tamma on rauhallinen eikä pahemmin säiky, vaikka haluaakin kiertää vesilätäköt kaukaa.

i. KRB Wednesday 13th ii. Miracle v. Royal
YLA I
iii. Ty Picasso
KRJ I
iie. Joyless
KRJ II,YLA III
ie. Brigitte O' Polo iei. Blood&Tears PB
iee. Genya
e. Rowland's Pink Passion ei. Swinghill's Blue Maestro eii. Swinghill's Gentle Knight
VIR MVA Ch
eie. Shy Wiana
ee. kadonnut eei. kadonnut
eee. kadonnut

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Kilpailee porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!


Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.