RACCOON SWA


@ kasvattaja

Nimi Raccoon SWA "Rakko" Rekisterinumero VH15-021-0047
Rotu trakehner-tamma Koulutus ko Vaativa B re 160cm
Väri & säkä ruunikko, 168 cm Kasvattaja Vibaja,Kingsvalley
Syntynyt 31.12.2014 (2v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Raccoon SWA tuli meille Kingsvalleystä Vibajan tarjotessa kolmea estepainotteista tammaansa ulkopuolisten käyttöön. Minun oli tietenkin aivan pakko saada näistä kolmesta tammasta varsat, joten ryhdyin oitis tutkailemaan Kingsvalleyn oritarjontaa. Löydettyäni Kingsvalleystä mieleiset oriit kullekin tarjottavalle tammalle sovimme Vibajan kanssa astutuksista. Raccoonin emä Rococo Rock astutettiin estekilpailujen lisäksi myös kenttäratsastuksessa kilpailevalla oriilla Windbreaker. Uuden vuoden aattona vuonna 2014 maailmaan putkahti paljon isäänsä ulkonäöllisesti muistuttava tammavarsa, joka sai nimekseen Raccoon SWA.

Lempinimen Rakko saanut tamma on erittäin utelias tapaus, joka työntää aika ajoin turpansa sellaisiin paikkoihin joihin ei pitäisi. Karsinaansa tulijat tamma nuuhkii kiireestä kantapäähän heti kun nämä astuvat tamman karsinaan. Erityisesti karsinaan saapujan taskut Rakko tutkii huolella sokeripalojen varalta. Harjatessa Rakko on herkästi kutiavaa sorttia, joten sitä saa harjata ihan reippain ottein. Varusteet tamma antaa laittaa ilman sen suurempia mukinoita joskin satulavyö olisi syytä kiristää varovaisesti. Talutettaessa Rakko seuraa taluttajaansa rauhallisesti minne ikinä tämä haluaakaan mennä paitsi tarhalle mentäessä tammalle tulee hieman kiire. Muiden hevosten seurassa neiti käyttäytyy asiallisesti eikä haasta riitaa.

Ratsastettaessa Rakko on enemmän sähäkän isänsä kaltainen ja pitääkin ratsastajansa testaamisesta. Tammalta voikin odottaa miltei mitä tahansa ryöstämisyrityksistä pukitteluun ellei ratsastaja pysy valppaana. Rakko ei näin ollen ole mikään aloittelijoiden ratsu ja vaatiikin näin olle kokeneen ja jämäkän ratsastajan, joka ei anna valppauden herpaantua hetkeksikään. Rakko on erinomainen esteratsu, joka kääntyisi vaikka kolikon päällä jos tarve vaatii. Tamma omaa myös hyvän hyppytekniikan ja pudottaa vain harvoin, mikäli ratsastaja ei tee virheitä. Tosin tammalla on taipumusta hypätä enemmän korkealle kuin eteen, joten pituusesteet tuppaavat tuottamaan Rakolle hieman vaikeuksia. Tamma kuitenkin hyppää yli kaikesta vastaan tulevasta eikä pelkää kummallisimmankaan näköisiä esteitä. Maastossa Rakko kulkee kokoajan varpaillaan valmiina säntäämään pakoon mikäli tarve niin vaatii.

i. Windbreaker ii. Meristem iii. Klatch
iie. Meridian
ie. Winder iei. Auslaut
iee. Windian
e. Rococo Rock ei. Dunedin eii. Starke Leo
eie. Déstin
ee. Rococo Rhinestone eei. Vision Quest
eee. Rococo Ruby

18.03.2016 Rozenite von Gateaway om. Nella S

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa porrastetuissa esteratsastuskilpailuissa Esteratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.