RAINMAKER THOUSAND FLAMES


@Buckeye Walnut Creek Farm

Nimi Rainmaker Thousand Flames "Toni" Rekisterinumero VH14-177-0032
Rotu american miniature horse -ori Koulutus vvj Noviisi
Väri & säkä rautias, 79cm Kasvattaja TK,Rainmaker Miniatures
Syntynyt 10.09.2014 (4v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Rainmaker Thousand Flames saapui meille TK:lta yhdessä Rainmaker Candy Applen kanssa hetkellisen mielenhäiriön tuloksena. Minulla oli jo aikaisemmin ollut miniatyyri hevosia, muttei hyvin pitkään aikaan. Surffaillessani netissä yhtenä iltana ennen nukkumaanmenoa Halloweenin tienoilla näin ilmoituksen joka veti väkisinkin katseeni puoleensa M: Minikokoisia kummituksia (amh). Pakkohan minun oli sitten alkaa lukemaan kyseistä myynti-ilmoitusta ja ennen kuin huomasinkaan olin lähettänyt kahdesta myytävänä olevasta miniatyyrista tarjousta sähköpostitse. Seuraavana aamuna lukiessani mailia huomasin TK:n jo vastanneen, että saisin tulla hakemaan ponit uuteen kotiinsa.

Pieni ja pippurinen ovat Tonia parhaiten kuvaavat sanat. Ori saattaa näyttää sievältä nukelta, jota voi käydä rauhassa paijailemassa, mutta ulkonäkö saattaa pettää. Toni ei nimittäin voi sietää turhan päisiä lähestymis yrityksiä ja etenkin lapsia ori kammoaa yli kaiken. Tonin kanssa onkin pidettävä tiukkalinja, minkä johdosta vain aikuiset saavat hoitaa tätä pippurista oriherraa. Hoidettaessa ori kyllä seisoo nätisti aloillaan mikäli sitä kunnolla komennetaan. Tonille ei missään nimessä kannatta kääntää selkäänsä ainakaan mikäli ori on karsinassaan vapaana. Tonilla kun on taipumusta näykkäistä hoitajaansa takapuolesta aina kun saa siihen tilaisuuden. Muita metkuja kuin näykkiminen oriilla ei onneksi ole. Harjaaminen on tämän herran mielestä toisinaan tylsää eikä se oikein aina jaksaisikaan seistä aloillaan. Valjaat Toni antaa laittaa mukisematta, tosin herralla olisi aina kova hoppu päästä ulos, joten valjaiden laitto olisi syytä tehdä ori kiinnisidottuna. Talutettaessa herra seurailee taluttajaansa kuuliaisesti, mutta saattaa ajoittain nähdä puskissa piileskeleviä mörköjä. Muiden orien seuraan Tonia ei kannata laittaa. Toni kun omaa pieneen kokoonsa nähden erittäin suuren egon ja yrittää pompotella myös itseään isompia oreja, mistä seuraa usein tappelu. Tammojen seurassa Toni kyllä osaa kaikeksi onneksi käyttäytyä asiallisesti.

Pienen kokonsa vuoksi Tonilla ei voida ratsastaa, mutta ori saa aina välillä kärryt peräänsä. Pitäähän sitä pienenkin ponin välillä saada purettua energiaansa johonkin. Etenkin kun Toni on oikea energiapakkaus ja mikäli joka päiväinen liikutustuokio jää välistä ori alkaa kiipeillä pitkin seiniä. Ohjasapuja Toni tottelee hienosti, vaikka aluksi oriin kanssa voikin joutua hieman tappelemaan ennenkuin puolipidätteet menevät läpi. Kun puolipidätteet on saatu ajettua läpi ori kuitenkin tottelee ohjastajansa pienimpiäkin ohjasapuja kuuliaisesti. Koulukoe tuppaa Tonin mielestä olemaan todella puuduttavaa puuhaa eikä ori aina jaksaisikaan keskittyä kuvioiden vääntämiseen. Tarkkuskoe on sen sijaan tämän herran mieleen ja se onkin hyvin tarkka siinä, ettei vahingossakaan osusi portteihin. Maraton osuudella Tonilla on taipumusta väsyä helposti, joten vauhti olisi syytä pitää hiljaisena alkumatkasta, jolloin vauhtia voi kiristää radan lopussa, mikäli oriilla on vielä voimia jäljellä.

i. Feels Like Fire ii. Feels Like Magic iii. Magic Within
iie. Sunny's Springtime Feeling
ie. Shadowlands Fiery Princess iei. Shadowlands Emperor of the Seas
iee. Deer Creek Flaming Roses
e. Thousand Melodies ei. Thousand Ways to Moon eii. Moon's Dark Side
eie. Thousand Lilies
ee. Winternight's Melody eei. Winternight's Royal King
eee. Song for Daisy

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa vain porrastetussa valjakossa Valjakkoajossa op (vaikeustasolla )!


Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.