ROSALINE ROUGE


@ Gestüt Kempke Hof

Nimi Rosaline Rouge "Roosa" Rekisterinumero VH15-011-0041
Rotu hannover-tamma Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä ruunikko, 160 cm Kasvattaja Siiri K.,HR Warmbloods
Syntynyt 13.01.2014 (10v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Rosaline Rouge tuli meille HR Warmbloodsista yhdessä kuuden muun hevosen kanssa Siiri K:n pitäessä suuren kasvattimyynnin HR Warmbloodsin tauolta paluun kunniaksi. Mahdollisuus oli paitsi tuoreisiin tilausvarsoihin myös hieman vanhempien hevosten ostamiseen. Gateawayssä alkoi jo olla aikalailla nuorta verta, joten tiedustelin Siiriltä millaisia vanhempia vanhasukuisia hevosia häneltä löytyisi. Siiri antoikin minulle oitis listan mahdollisista myytävistä vanhemmista hevosista joiden kanssa ei tosin oltu vielä saatu paljon aikaiseksi. Olisin voinut tarjota kodin, vaikka kaikille listalla oleville hevosille, mutta lopulta päädyin tarjoamaan kodin kolmelle oriille ja neljälle tammalle. Rosaline Rouge oli osittain sukua toiselle HR Warmbloodsista hankkimalleni tammalle HRW Daniellalle, mutten antanut moisen pikkuseikan häiritä itseäni tehdessäni siitä tarjouksen. Ilokseni tamman kasvattaja Siiri K hyväksyi kuin hyväksyikin tammasta tekemäni tarjouksen, joten raapustettua nimeni Rosalinen kauppakirjaan pakkasin tamman mukanani tuomaan hevosautoon, minkä jälkeen käänsin auton nokan kohti lähintä lentokenttää.

Moni Roosan yhden kerran nähnyt on luonnehtinut tammaa happamaksi sitruunaksi, mutta tamman vakituiset hoitajat tietävät kovan kuoren alla piilevän kultaisen sydämen. Tamma nyt vain tuppaa esittämään hapanta sitruuna uusille tulokkaille,vaikkei pohjimmiltaan mikään hapannaama ole. Roosa onkin kuin lutuinen nallekarhu, kunhan siihen vain ensin hieman tutustuu.Hoitotoimenpiteiden ajaksi Roosaa ei täydy sitoa kiinni , sillä tamma kyllä pysyy aloillaan niin käskettäessä. Harjaus kuuluu Roosan suosikki asioihin eikä sille näin ollen tulisi mieleenkään liikahtaa harjauksen aikana, vaikka karsinan ovi olisikin hoitajalta unohtunut auki.Varusteita laitettaessa Roosa käyttäytyy muuten hyvin ,mutta satulavyötä kiristettäessä tamma saattaa hieman pullistella. Talutettaessa tamma seuraa hoitajaansa mukisematta ilman temppuja. Muiden hevosten seurassa Roosa käyttäytyy hillitysti eikä paljon välitä, vaikka nuoret hevoset kävisivätkin sitä ärsyttämässä.

Ratsastettaessa Roosa on hyvin maltillinen eikä oikein hyväksy selkäänsä ketä tahansa. Tamman selkään voivat kyllä nousta kaikki, mutta se ei suinkaan yritä parastaan kaikkien kanssa. Mikäli Roosa ei pidä ratsastajan otteesta se on nihkeä ratsastettava eikä vie ratsastaajan pyytämiä asioita aivan loppuun asti. Mikäli tamma taas pitää ratsastajastaan yrittää se kaikkensa tämän eteen. Roosan askellus on hieman lyhyttä, joten lisäykset tuppaavat tuottamaan sille vaikeuksia, mutta muuten tamma kyllä selviytyy GP tason liikkeistä moitteetta. Vaikka neidin askellus onkin lyhyehköä niin se on kuitenkin ratsastajalle miellyttävä istua, vaikka ehkä häviääkin näytettävyydessä joillekin muille GP tason hevosille. Maastossa Roosa on pomminvarma ja sen selkään uskaltaa laittaa hieman aremmankin ratsastajan.

i. Rostam HRW ii. Roswell M iii. B'Levade
Ch,KRJ I
iie. SFM Bona Fide
ie. Fahne Luft iei. Akkord's Farant
Ch,KTK I,ERJ II
iee. Greymask's Fá
e. KWB Jive ei. Champion's Flügeladjutant eii. Valiant Nori
eie. B.C. Dark Side
KRJ II,YLA II
ee. KWB Lambada
KTK III
eei. Apello
KRJ II
eee. KWB Flamenco
KRJ II

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.