ROYALS HALLOW EVENING


@ Gál Ildikó

Nimi Royals Hallow Evening "Eve" Rekisterinumero VH05-044-5118
Rotu holstein-tamma Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä tummanruunikko, 171 cm Kasvattaja Werty,Royalemente
Syntynyt 31.10.2008 (9v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Royals Hallow Evening on toisen Royalementesta hankkimani holstein tamman Royals Cheerfulin puolisisko,sillä näiltä kahdelta löytyy sama emä. Tosin pidän ehkä hieman enemmän Hallow Eveningin isän Yavelaisiin linjoihin pohjautuvasta sukutaulusta. Hallow Evening syntyi myöhään illalla Halloweenina 2008 ja oli jo syntyessään oikea kaunotar. Kaunis tammavarsa laitettiin kuitenkin myyntiin maitovarsojen huutokauppaan mistä sen pongasinkin.Ihastuin Hallow Eveningin ulkomuotoon välittömästi sen nähtyäni, mutta niin ihastui moni muukin, sillä tarjouskilpa tammavarsasta oli murhaavaa. Sain kuitenkin lopulta huudettua Hallow Eveningin itselleni, vaikka jouduinkin maksamaan siitä tuplasti aiottua enemmän. Käytyäni maksamassa kauniista tammavarsasta huutamani summan huutokaupan pitäjälle lastasin neidin traileriin ja otimme suunnaksi Hollannissa sijaitsevan tilani.

Puolisiskonsa tavoin Eve on hyvin kiltti, mutta onneksi sille ei ole siunaantunut samanlaista huumorintajua kuin Royals Cheerfulille. Eve onkin yksi tallin rauhallisimmista hevosista, joka nauttii saadessaan olla omassa rauhassa nuokkumassa karsinan perällä. Tamma kyllä pitää lapsistakin,sillä näiltä saa usein runsaasti huomiota ja herkkupaloja, kunhan lapset vain osaavat olla hiljaa rauhaa rakastavan tamman lähettyvillä. Eveä voisi harjata, vaikka koko päivän mikäli tamma vain saisi itse päättää niin paljon se harjauksesta nauttii. Myös peseminen lukeutuu tamman suosikki toimenpiteisiin ja vesiboksissa tammasta tulee yleensä se leikkisä puoli esiin. Eve kun rakastaa vedellä leikkimistä ja siinä kastuu jokainen joka tulee tarpeeksi lähelle vesiboksia tamman leikkiessä vedellä. Varusteet Eve antaa kyllä laittaa ongelmitta, vaikka saattaakin potkaista tallin taka seinää mikäli satulavyö kiristetään turhan kovaotteisesti. Talutettaessa Eve osaa toisinaan olla hankala, vaikka käyttäytyykin yleensä kiltisti. Kuitenkin näiden arvaamattomuus puuskien takia tamma tarvitsee taluttajakseen napakan ihmisen, joka säilyttää hermonsa tilanteessa kuin tilanteessa. Eve kyllä pitää muiden hevosten seurasta, mutta nuorten ja varsojen leikkeihin tamma ei halua osallistua. Tosin näiden mielestä on hauskaa härnätä Eveä kunnes tamma alkaa niitä jahtaamaan ympäri laidunta.

Ratsastettaessa Eve on kuuliainen ja aulis ratsu, jolla eivät kuitenkaan kaikki voi ratsastaa. Tämä siksi, että tamma on erittäin herkkä suustaan ja sillä tulisikin käyttää enemmän pohje-ja painoapuja kuin ohjasapuja. Näin ollen Evestä ei ole paljoa iloa kokemattomille ratsastajille, mutta osaavissa käsissä tamma on oikea kouluratojen partaveitsi. Neidin askellus on mukavan pehmeää ja tasaista ja jopa ravi on ratsastajalle mukava istua, vaikka tammalla onkin pitkä askel. Kouluratsastus on jo suvun puolesta se Even juttu ja tamma nauttii vaativien kouluratsastusliikkeiden tarjoamista aivopähkinöistä. Tamma voisikin harjoitella uusia liikkeitä tai uutta kouluohjelmaa, vaikka koko päivän mikäli vain ratsastajan jaksamus riittää. Esteitä Even kanssa ei olla pahemmin hypätty eikä tamma kyllä ole osoittanut minkäänlaista mielenkiintoakaan esteitä kohtaan niinä harvoina kertoina kuin esteitä on yritetty sen kanssa hypätä. Pitkistä ja rauhallisista maastolenkeistä järven rannalla tai syrjäisillä metsäpoluilla tamma osaa ottaa kaiken irti. Eve kun nauttii täysin siemauksin näillä retkillä olevasta luonnonrauhasta eikä sillä ole kiire minnekään.

i. Lycanthroat PB
KRJ I
ii. Cigarette 54
KRJ I
iii. Dark Arts
VIR MVA Ch
iie. Deaththreat SIN
VIR MVA Ch,KTK III,KRJ III
ie. Tequila Sunrise 54
KRJ I,YLA III
iei. Mafia GER
VIR MVA Ch,KTK II,KRJ II
iee. Friesenhexe GER
KRJ III
e. Sakura Chiru SIN ei. Chizuru SIN
KRJ I
eii. Don T
KRJ II,YLA II
eie. Freesia
KTK III
ee. Beverly PK eei. Poleidos GER
eee. Bequem
KRJ III

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
kilpailee vain porrastetuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.