SOKERIKUUN DARK KNIGHT


@ Roshoeve

Nimi Sokerikuun Dark Knight "Arttu" Rekisterinumero VH15-031-0741
Rotu suomalainen puoliverinen-ori Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä tummanruunikko, 165 cm Kasvattaja Jayde,Moon Sugar LTD
Syntynyt 17.04.2015 (3v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Sokerikuun Dark Knight tuli meille yhtaikaa Sokerikuun Maximuksen kanssa Sokerikuun kasvattimyynnistä. Dark Knightissa minua miellytti oikeastaan kaikki lukuunottamatta sen nimeä, joten kysyin herran kasvattajalta Jaydelta olisiko oriin nimeä mahdollista muuttaa. Jayde ilmoitti tämän olevan mahdollista ja kyseli olisiko minulla nimiehdotuksia uudeksi nimeksi. Hetken mietinnän jälkeen päädyin ehdottomaan nimeä Sokerikuun Dark Knight vuonna 2008 ulostulleen Batman elokuvan kunniaksi. Nimi sopi myös Jaydelle, joten nimenvaihdoksen jälkeen ori pakattiin yhdessä Maximuksen kanssa kuljetusautoon ja lennätettiin Hollantiin Bermudan tropiikista.

Hoidettaessa Arttu on sangen vallaton oriherra, joka ei oikein tahtoisi aloillaan pysyä. Artun kanssa tarvitaankin napakkaa otetta tai muuten vallaton oriherra kyllä liiskaa hoitajansa karsinan seinää vasten. Kun Artulle on kerran näyttänyt kuka on pomo ei se kumminkaan enää temppuile vaan pysyy kiltisti paikoillaan käskettäessä. Ori olisi kuitenkin suotavaa sitoa kiinni hoitotoimenpiteiden ajaksi, sillä herralla on ärsyttävä tapa liikkua ympäri karsinaansa eikä sitä tahdo sitten millään saada seisomaan aloillaan. Harjauksesta Arttu onneksi pitää, sillä ori on usein tarhasta tullessaan niin ruokkoamattoman näköinen, että sen putsaamiseen kuluu helposti pidemmänkin aikaa. Varustettaessa Arttu saattaa hieman pullistella, mutta muuten ori ei aiheuta hankaluuksia. Talutettaessa Artulla tuppaa olemaan aina kiire ja välillä se jopa näkee mörköjä puskissa. Taluttajan tulisikin säilyttää kokoajan napakka ote riimunnarusta, sillä koskaan ei tiedä mitä herran mieleen seuraavaksi pälkähtää. Muiden hevosten seurassa ori käyttäytyy useimmiten asiallisesti, vaikka välillä saattaakin pompotella itseään nuorempia.

Ratsastettaessa Artulle tulisi antaa vähän omaa tilaa, sillä ori haluaisi vähän leikkiä eikä pidä siitä, että sitä yritetään jatkuvasti pompotella. Ratsastajan tulisikin antaa Artun puuhata myös omiaan alkulämmittelyn aikana, jotta ori sitten jaksaa keskittyä työntekoon muina aikoina. Ori alkaa äkkiä käyttäytyä kuin pahainen uhmaikäinen lapsi, mikäli sille ei välillä anneta myöden ja siinä sitä sitten onkin tekemistä herran mielenkiinnon palauttamisessa. Arttu tarvitseekin hieman kokeneemman ratsastajan, joka ei turhia nipota, jos ori haluaa kotona puuhata vähän omiaan. Ratsastajan apujen olisi syytä olla selkeitä ja voimakkaita, sillä aivan hennot avut ori jättää äkkiä huomiotta. Koulua Arttu osaa kuitenkin vääntää ja vieläpä hyvin, mikäli sen selkään vain laitetaan hieman kokeneempi ratsastaja. Erityisen taitava Arttu on sulku-ja avotaivutuksissa, mutta pirueteissa oriilla tuppaa olemaan hieman vaikeuksia.

i. Sokerikuun Darkspawn
KTK I
ii. Sokerikuun Ser Hound
KTK I
iii. Gucci CF
iie. Vuvuzela Vegas
ie. Astaire Vegas iei. Waterfall's Smartness
iee. RG Dominica
e. Howlsong Vegas
KTK II
ei. Huntsong Vegas
KRJ I
eii. Shangai Song AIR
KRJ I
eie. KWB Foxtrot
KRJ I
ee. Banshee W! eei. JImpera II Vegas
ERJ I,YLA I
eee. Wincare's Pandora
ERJ I

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
kilpailee vain porrastetuissa kilpailuissa
Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.