SOKERIKUUN DUCKIN' SHIELD WALL


@ VRL-05186

Nimi Sokerikuun Duckin' Shield Wall "Duck" Rekisterinumero VH14-031-1022
Rotu suomalainen puoliverinen-ori Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä ruunikko, 167 cm Kasvattaja Jayde,Moon Sugar LTD
Syntynyt 10.10.2014 (1v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Sokerikuun Duckin' Shield Wall on toine Moon Sugarista hankkimani kasvatti. Siemaillessani aamukahviani eräänä päivänä tietokoneeni ääressä törmäsin ilmoituseen Arrow in the knee (m: pv-pelivarsoja kuvineen) . Kyseessä oli tuttavani Jayden laatima ilmoitus, jota aloin lukea innoissani ilmeisesti osittain ääneen, sillä kuulin pian mieheni sanovan et kai ole tosissasi ostamassa taas uutta hevosta. Ikään kuin talli ei muutenkaan olisi jo ääriään myöten täynnä mihin vastasin hevosia ei voi koskaan olla liikaa mihin mieheni ei enää sanonut mitään pyöritteli vain silmiään ja huokaisi syvään. Tartuin puhelimeen ja soitin Jaydelle myisikö hän oriin nimeltä Sokerikuun Duckin' Shield Wall minulle. Kävi ilmi, ettei kukaan muu ollut ollut vielä kiinnostunut oriista, joten Jayde myi sen minulle mielellään. Sovimme samalla, että ori lennätettäisiin Yhdysvalloista Hollantiin kunhan se olisi ensin täyttänyt vuoden.

Luonteeltaan Duck on oikea ADHD tapaus eikä jaksakaan seistä aloillaan viittä sekuntia kauempaa. Tästä syystä ori olisikin syytä sitoa kiinni, sillä muuten hoitotoimenpiteistä ei kyllä tule yhtään mitään. Kiinnisidottunakaan Duck ei seiso kauniisti aloillaan vaan steppailee kokoajan paikoillaan. Ori ei kuitenkaan pure tai potki, joten siinä mielessä se on helppo tapaus. Duck rakastaa kaikenlaista huomiota ja onkin kokoajan kärttämässä lisää rapsutuksia. Harjattaessa ori ei ehkä osaa seistä aloillaan, mutta päästelee pieniä tyytyväisiä ynähdyksiä, mitkä kertovat sen nauttivan huomiosta. Varustettaessa Duckin kanssa saa etenkin kylmillä keleillä tapella kuolainten kanssa, sillä ori vihaa kylmiä kuolaimia suussaan. Kuolaimia olisikin hyvä lämmittää hetki käsissä ennenkuin niitä yrittää laittaa oriin suuhun. Talutettaessa Duck on kokoajan menossa eikä oikein jaksaisi keskittyä taluttajaansa kun ympärillä on niin paljon kaikenlaista kiinnostavampaa. Muiden hevosten seurassa Duck käyttäytyy asiallisesti eikä tee suurta numeroa itsestään.

Ratsuna Duck saattaa olla hyvinkin reipas, muttei kuitenkaan aivan yhtä ADHD kuin maasta käsin. Oriin kanssa olisi kuitenkin hyvä ajaa puolipidätteet läpi jo alkulämmittelyn aikana, ettei meno ylly turhankin kovaksi. Duckin askellus on pehmeää ja ilmavaa, mikä tekee askellajeista helposti istuttavia ratsastajalle. Ratsastajansa apuihin ori vastaa suurella täsmällisyydellä ja antaa ratsastajansa pienet virheet anteeksi. Ori ei välitäkään, vaikka avut eivät olisi aivan kohdillaan kunhan ne ovat selkeät. Duck hurmaa katsojan kuin katsojan tanssahdellessaan läpi kouluradan suorittaen vaativatkin koululiikkeet helponnäköisesti. Maastossa Duck on hyvin rauhallinen ja rento. Oriin kanssa kelpaakin tehdä pitkiä maastolenkkejä säällä kuin säällä, sillä Duck ei pienestä tai isommastakaan sateesta välitä.

i. Expendable Meatshield Vegas
KRJ I, YLA I
ii. Blueblood
KRJ I
iii. Bloodsucker of Romulus
iie. MST Royality
KRJ I,YLA II
ie. Brouillard's Royal Medalla iei. Metsähaan Paranormal Activity
iee. VNL Max Factor
e. Sokerikuun Duck the King ei. Let's Duck Sammy&Dean Vegas
Ch,KTK II
eii. K.N Scandal
VIR MVA Ch
eie. Appletiti SIN
ee. Rhaenys Vegas eei. Eaglehawk CTB
eee. Cersei Ion

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa ainoastaan porrastetuissa koulukilpailuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.