SOKERIKUUN ROSTANG


@ Roshoeve

Nimi Sokerikuun Rostang "Otso" Rekisterinumero VH15-048-0083
Rotu westfalen-ori Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä rautias, 170 cm Kasvattaja Jayde,Moon Sugar LTD
Syntynyt 20.04.2015 (3v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Sokerikuun Rostang tuli meille tilausvarsana Moon Sugarista ihastuttuani herran isään Romei du Roen eräällä usein vierailemallani foorumilla. Romei du Roe oli oikea komistus ja halusinkin siitä välittömästi varsan itselleni. Paha vain itseltäni ei suvuttomalle oriille tammaa löytynyt, joten käännyin hyvän ystäväni Jayden puoleen, jolta löytyi parikin suvutonta westfalen tammaa. Näistä tammoista Romei du Roen luona sai luvan vierailla kaunis raudikko nimeltään Light Crusader. Huhtikuussa Light Crusader sitten synnytti raudikon orivarsan, joka sai nimekseen Sokerikuun Rostang, temppeliritari Rostang de Compsin mukaan.

Luonteeltaan Otso on oikea mamin kultamussukka eli toisin sanottuna herra tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa oli kyse sitten kahdella tai neljällä jalalla kulkevista olennoista. Otso rakastaa rapsutuksia ja sen voikin usein nähdä tuijottamassa karsinansa oven yli vetoavasti tallilla kävijöiden suuntaan. Hoitotoimenpiteitä tehtäessä Otson voi hyvin pitää vapaana, sillä ori kyllä pysyy paikoillaan käskettäessä. Ori nauttiikin näin ollen myös harjauksesta eikä sille tulisi mieleenkään lähteä omille teilleen harjauksen aikana. Varusteet Otso antaa laittaa ongelmitta. Talutettaessa Otso seuraa kiltisti taluttajansa perässä eikä temppuile. Muiden hevosten seurassa ori käyttäytyy aina asiallisesti eikä aiheuta tappeluja.

Ratsastettaessa Otso on hyvin miellyttämishaluinen ja kuuliainen. Orin selkään uskaltaakin laittaa hieman aremmankin ratsastajan, mutta aivan pikkulasten ratsuksi oriista ei kuitenkaan ole, sillä se inhoaa meluavia ihmisiä selässään. Ori tarvitseekin rauhallisen ja napakan ratsastajan, joka ei vähästä hermostu. Ratsastajansa apuihin Otso vastaa innokkaasti, mutta täsmällisesti. Välillä Otso tosin saattaa yrittää hieman liikaa, jolloin näyttää siltä kuin ori olisi sotkeutua omiin jalkoihinsa. Useimmiten ori kuitenkin pysyy hyvin ratsastajansa käsissä eikä hätiköi turhia. Kouluradalla Otso on vähintäänkin osaava ja tekeekin vaikutuksen tuomareihin kulkiessaan kauniisti muodossa. Ori nimittäin saa vaativatkin koululiikkeet näyttämään todella helpoilta tanssahdellessaan kouluradan läpi kuin balettitanssija. Erityisen lahjakas ori on piaffen ja passagen saralla, vaikka se suoriutuukin kaikista vaativan tason liikkeistä helponnäköisesti.

i. Romei du Roe ii. Rambant iii. Renello
iie. Contema
ie. Roe Moor iei. Ricoletto
iee. Alandra
e. Light Crusader ei. Light It Up eii. Lord Crusader
eie. Vorgang
ee. Red Blade eei. Red Demon
eee. Illuminati

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
kilpailee vain porrastetuissa kilpailuissa
Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.