TEMPLETON KTK II


@ Landgestüt Celle
Nimi Templeton "Teemu" Rekisterinumero VH15-031-0202
Rotu suomalainen puoliverinen-ori Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä musta,167cm Kasvattaja elen (VRL-01863)
Syntynyt 16.02.2015 (0v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Kantakirjattu 20.05.2016
19 + 17 + 17 + 17 = 70p. KTK-II

Templeton on yksi näistä "ai,elenillä on taas myytäviä hevosia" lausahduksen tuloksia. Yleensä kyseinen lausahdus kuitenkin kohdistuu welsheihin, mutta tällä kertaa yllätyksekseni varattavissa oli kaksi FWB varsaa. Tutkittuani varsojen sukutauluja huomasin toisen varsoista isän olevan Torniquet Yave, jota olin jo aiemmin ihaillut. Teinkin Torniquetin tulevasta varsasta oitis tarjouksen, jonka ystävättäreni elen hyväksyi mieluusti. Kihlajaispäivänäni helmikuun puolen välin paikkeilla sainkin sitten mieluisen puhelinsoiton elenin ilmoittaessa odottamani varsan syntyneen. Sovimme siinä puhelimitse, että syntynyt orivarsa lennätettäisiin kotitilaltaan Hollantiin sen täytettyä vuoden.

Luonteeltaan Teemu on semmoinen mammanmussukka joka on vähän kaikkien kaveri eikä tekisi pahaa kärpäsellekään. Teemu tuleekin näin ollen hyvin toimeen niin kaksi-kuin nelijalkaistenkin olentojen kanssa. Ei ori tosin ole aivan puhdas pulmunen, sillä kiimaisten tammojen lähettyvillä Teemulta tuntuvat unohtuvan käytöstavat. Harjattaessa Teemu seisoo kyllä aloillaan kun komennetaan ihan vapaanakin, mutta se olisi kuitenkin hyvä sitoa kiinni, siltä varalta että karsinan ohi sattuisi kulkemaan jokunen tamma. Tamman nähdessään ori nimittäin alkaa liikehtiä levottomasti ympäri karsinaansa ja hirnua kimakasti karsinansa ohi kulkeneen tamman perään. Varusteet Teemu antaa laittaa kiltisti. Talutettaessa ori on malttamaton eikä oikein jaksaisi seurata taluttajaansa ilman satunnaisia sivulle loikkimisia tai muuta vastaavia temppuja. Muiden hevosten seurassa Teemu käyttäytyy herrasmiesmäisesti eikä aiheuta ongelmia.

Ratsastettaessa Teemu on hyvin itsevarma ja tarvitseekin näin ollen myös itsevarman ratsastajan, joka tietää mitä tekee. Epävarmoja ja huolimattomia ratsastajia Teemu ei nimittäin siedä. Varman ratsastajan kanssa ori on kuitenkin hyvin mielyttämishaluinen tehden kaikkensa ratsastajansa eteen. Ori vastaa ratsastajansa pienimpiinkin apuihin suurella tarkkuudella, mikä tekeekin siitä oivallisen kouluratsun. Oriilla on tämän lisäksi ilmava ja näyttävä askellus mikä tekee siitä entistä vaikuttavamman kouluratsun oriin kulkiessa kauniisti muodossa. Teemun vahvuuksiin lukeutuvat piruetit, jotka se saa näyttämään erityisen helpoilta.

i. Torniquet Yave
KRJ III
ii. Matthew Junior
Ch,KRJ I
iii. FNS Matthew
VIR MVA Ch,KTK II,ERJ I,KRJ I
iie. KWB Celtic Blue xx
ie. Bianca CF iei. Blackjack NR
iee. KWB Divonne
e. Afrodite VOE ei. Waltz Time eii. Glorious F
kadonnut
eie. Beatricia WD
ee. Neverdawn SIN eei. R.M. Final Destination
VIR MVA Ch,KTK I
eee. Star Sky's Nightingale

ei jälkeläisiä

NJ
30.01.2016 Shadow 2. Suomalaiset puoliveriorit irtoSERT
25.05.2017 Mandelbacke 1. Suomalaiset puoliveriorit irtoSERT

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa vain porrastetuissa kilpailuissa
Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.