WHITE TIGER VEGAS


@ Klosterhof Medingen

Nimi White Tiger Vegas "Tikru" Rekisterinumero VH14-011-0418
Rotu hannover-ori Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä kimo, 168 cm Kasvattaja Troya,Las Vegas
Syntynyt 22.08.2014 (5v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

White Tigerin isä KWB Cat Daddy oli ollut ihailun kohteenani jo jonkin aikaa, mutta valitettavasti minulta ei löytynyt sille sopivaa tammaa omasta takaa. Mainitsin tästä ongelmastani tuttavalleni Troyalle joka kertoi, että hänellä saattaisi olla sopiva tamma, mikäli vain neidin sukupuu mielyttäisi. Ja mielyttihän se, joten Amarn Merolynille sovittiin vierailu KWB Cat Daddyn luokse, minkä jälkeen jäin odottamaan varsan syntymistä. Sitten eräänä sateisena elokuun iltana sain soiton Las Vegasista, että haluamani varsa oli syntynyt. Käskin oitis laittaa yksityiskoneeni valmiiksi ja lensin samantien varsaa katsomaan. Ilokseni sain huomata varsan olevan kimo orivarsa isänsä tavoin kuten olin toivonutkin. Nimekseen varsa sai White Tiger Vegas World of Warcraft Mist of Pandaria laajennusosan valkoisen tiikerijumaluuden Xuen mukaan. Sovimme vielä, että varsa muuttaisi uuteen kotiinsa heti vieroituksensa jälkeen, jonka jälkeen lensin takaisin Hollantiin.

Tikru on erittäin itsetietoinen siitä kuinka komea ja muutenkin hyvä se on. Toisinaan herra on niin täynnä itseään, ettei se oikein jaksaisi kuunnella hoitajaansa. Tikrun hoitajalta vaaditaankin hyvää huumorintajua ja päättäväisyyttä oriin ollessa tälläisellä machoilu tuulella, mutta yleensä ori on oikea kullanmuru. Harjaamisesta Tikru nauttii erityisen paljon etenkin jos sen turkki on hyvin likainen sateisena päivänä vietetyn tarhapäivän jälkeen. Oriille olisikin syytä laittaa sadesäällä loimi tarhaan, ettei sisään vain tule oikeaa mutahirviötä, jonka puunaamiseen menee puolipäivää. Tikrun joutuukin hyvin usei pesemään kunnolla, mikäli loimi on unohdettu laittaa ulos mutapäivinä, mikä voi aiheuttaa hieman ongelmia. Pesu kun ei varsinaisesti ole Tikrun mieleen ja se pistää aikalailla vastaan joutuessaan pesuboksiin. Napakalla komentamisella oriin saa kuitenkin onneksi seisomaan paikoillaan pesun ajan. Varusteet Tikru antaa laittaa ilman ongelmia. Talutettaessa Tikru saattaa yrittää juosta varomattoman taluttajan yli, joten taluttajan olisi syytä pysyä valppaana jekkujen varalle. Muiden hevosten etenkin tammojen ja varsojen lähettyvillä ori käyttäytyy kuin herrasmies, mutta toisten orien kanssa Tikru tuppaa olemaan agressiivisempaa sorttia.

Ratsastettaessa Tikru oikea unelma, jonka kanssa kelpaa kenentahansa työskennellä. Herkkänahkaisen oriin selkään ei kuitenkaan sovi päästää aivan aloittelijoita, sillä herra ei kertakaikkiaan siedä osaamattomia ja usein kovakätisiäkin aloittelijoita selässään. Kokeineille ratsastajille Tikru on kuitenkin ratsu vailla vertaa, jonka kanssa on todellinen ilo tehdä töitä. Tikru onkin oikea ilosilmälle liukuessaan läpi kouluradan kuin paraskin parkettien partaveitsi saaden vaikeatkin koululiikkeet näyttämään helpoilta. Tikrun erityisalaa ovat passage ja piaffe. Jotenkin vain tuntuu, että mitä vaativampi koululiike on pelissä sitä enemmän Tikru laittaa itsensä likoon. Ori ei teekkään vaativissa koululiikkeissä virheitä juuri koskaan, mutta helpoissa niitä sen sijaan tuppaa tulemaan. Herra kun tuppaa olemaan sitä mieltä että helppojen koululiikkeiden kuten pohkeenväistön vääntäminen eivät ole hänen arvolleen sopivia ja hutiloikin kyseiset liikkeet usein silkkaa laiskuuttaan, mikäli ratsastaja ei niitä kunnolla vaadi. Maastossa Tikru on rauhallinen oripoika, joskin hieman vauhdikas, eikä säiky mitään muuta kuin vastaantulevia autoja tai tielle loikkivia peuroja.

i. KWB Cat Daddy ii. Rohdiamant F
KTK III,KRJ I
iii. Routinier
VIR MVA Ch,KTK II, KRJ III
iie. KWB Tango
Ch,KTK II,KRJ II,YLA II
ie. KWB Flamenco
KRJ II
iei. Reubens
Ch,KRJ II
iee. Tnzlehrerin
KTK II
e. Amarn Merolyn ei. Mercurius de Province
KRJ II,YLA II
eii. Wolfgang
eie. KWB Frezza Mocha
ee. Olympia Z
KRJ II,YLA II
eei. Dermot Owin
KRJ I,YLA III
eee. Esta Octavia
KRJ III

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.