WILLARD EC


@ Beate Langels

Nimi Willard EC "Ville" Rekisterinumero VH15-021-0032
Rotu trakehner-ori Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä musta, 166 cm Kasvattaja HM,Eucarya Warmbloods
Syntynyt 26.11.2014 (3v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Willard EC tuli meille tilausvarsana Eucarya Warmbloodsista nähtyäni sen emän Liaison Wildhoneyn esittelyn eräällä usein käymälläni foorumilla. Wildhoneyn isä sattui olemaan jo kauan ihailemani House-Ism, josta en kuitenkaan ollut kaikista yrityksistäni huolimatta onnistunut saamaan varsaa. Niinpä kun näin sen tyttären oli minun kertakaikkiaan pakko käydä kysymyssä voisinko saada siitä varsaa komean mustan orini Levi's Signature kanssa. Onnekseni yhdistelmä sopi myös Wildhoneyn omistajalle HM:lle, joten marraskuun lopulla vuonna 2014 maailmaan putkahti eloisa orivarsa, joka sai nimekseen Willard EC. Uuteen kotiinsa Willard muutti jo peruskoulutettuna tammikuussa vuonna 2015.

Ville on hyvin malttamaton tapaus kuten isänsäkin eikä oikein jaksaisi seistä aloillaan. Oria ei voi kuitenkaan sitoa kiinnikään, sillä se saa helposti paniikin jouduttuaan kiinnisidotuksi. Kaikeksi onneksi oriin saa seisomaan nätisti aloillaan mikäli sitä vain komentaa tarpeeksi tiukasti. Herran käsittelijältä odotetaankin kärsivällisyyttä ja johdonmukaisuutta. Harjattaessa ori kyllä nauttii saamastaan huomiosta, muttei malta seistä ainakaan kokonaan aloillaan. Villellä on nimittäin pakonomainen tarve pysyä kokoajan liikkeessä, mutta mikäli se ei saa pyöriä ympäri karsinaansa se tyytyy steppailemaan levottomasti aloillaan. Varusteet ori antaa laittaa ongelmitta, mutta akuolaimet olisi hyvä lämmittää pikaisesti käsissä. Talutettaessa Villen kanssa on pysyttävä tiukkana, sillä ori yrittää takuulla jyrätä taluttajansa yli heti tilaisuuden tullen, joten ketjusta oriin suuhun ei olisi lainkaan haittaa. Muiden orien lähettyville Villeä ei parane päästää, sillä ori kyllä potkaisee mikäli nämä pääsevät liian lähelle. Tammojen seurassa ori sen sijaan käyttäytyy kuin aito herrasmies konsanaan.

Ratsastettaessa Ville ei ole mikään aloittelijoiden ratsu, muttei myöskään kaikista vaikeimmasta päästä. Ori testailee ratsastajaansa aina aluksi, mutta kun sille kerran tekee selväksi kuka määrää se kyllä osaa jatkossa käyttäytyä. Ville tarvitseekin näin ollen periksiantamattoman ratsastajan, joka ei ihan vähästä hätkähdä. Isältään Ville on perinyt majesteettiset askeleet ja elegantin olemuksen, joilla se hurmaa krantuimmankin tuomarin suorittaessaan vaativia koululiikkeitä näytöstyyliin. Ville rakastaakin koulukuvioiden vääntämistä sekä uuden oppimista. Tämän herran kanssa ei kuitenkaan kannata jäädä junnaamaan yhtä ja samaa liikettä pitkäksi aikaa, sillä ori pitkästyy helposti saman liikkeen toistamiseen. Maastossa Ville on aikalailla säikky, mutta pysyy kuitenkin hyvin ratsastajansa hallinnassa, mikäli tämä vain pysyy rauhallisena.

i. Levi's Signature ii. Levi's iii. Stylemann
iie. For Music
ie. Reval Olümpia iei. Latino von Folge
iee. Das Patrizia
e. Liaison Wildhoney ei. House-Ism
KRJ II,YLA II
eii. Unterstellung Bü
eie. Essenziell
ee. Liaison Amoureuse eei. Amoretto
eee. Lilian Love

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa porrastetuissa kouluratsastuskilpailuissa Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.