WINDRUNNER VON GATEAWAY


@ Gál Ildikó

Nimi Windrunner von Gateaway "Vindi" Rekisterinumero VH15-021-0539
Rotu trakehner-tamma Koulutus ko Grand Prix
Väri & säkä ruunikko, 167 cm Kasvattaja Tuulia T.,Ratsutila Gateaway
Syntynyt 01.02.2015 (8v) Omistaja Tuulia T. (VRL-00084)

Windrunner von Gateaway sai alkunsa wishmasterin tarjotessa orejaan ulkopuolisten käyttöön. Innostuinkin sitten oikein kunnolla parittamaan tammojani wishmasterin orien kanssa, sillä peräti kuusi tammaani sai luvan vierailla wishmasterin orien luona niiden kotitilalla Brigadier Studissa. Windrunnerin emä Whiskey 54 on upeista yavelaisista linjoista tuleva trakehner tamma, jolle puolisoksi valikoitui hienoista linjoista tuleva vegasilainen Torque Vegas. Helmikuun alussa vuonna 2015 Whiskey 54 sitten synnytti terveen tammavarsan, joka sai nimekseen Windrunner von Gateaway World of Warcraft pelin epäkuolleiden johtajan Sylvanas Windrunnerin mukaan.

Luonteeltaan Vindi on hivenen hermostunut eikä tule kovin hyvin toimeen vieraiden ihmisten tai hevosten kanssa. Tamma suhtautuu vähintäänkin epäluuloisesti uusiin ihmisiin eikä luota vieraisiin kovinkaan helposti. Toisaalta kun tamman luottamuksen kerran ansaitsee on tamma jatkossa mitä kiltein ja rauhallisin hevonen. Vieraille Vindi kuitenkin näyttää hapanta naamaa minkä kerkiää ja saattaa jopa puraista, mikäli vieras ihminen tulee liian lähelle. Hoitotoimenpiteiden ajaksi Vindi tulee sitoa tiukasti kiinni, siltä varalta, että tamma saa kummallisuuksia päähänsä. Harjauksesta Vindi ei pahemmin välitä, mutta seisoo kuitenkin kiltisti aloillaan harjauksen ajan, jotta hoitaja saa työnsä tehdyksi mahdollisimman nopeasti. Varusteet tamma antaa laittaa ongelmitta, vaikka välillä vähän pullisteleekin. Talutettaessa Vindi seuraa hyvin taluttajansa perässä eikä pahemmin temppuile, vaikka välillä näkeekin mörköjä puskissa. Muiden hevosten seuraa neiti ei kaipaa sitten lainkaan ja häätääkin turhan lähelle uskaltautuvat tiehensä.

Ratsastettaessa Vindi on suht herkkä eikä voi sietää kylkiin potkimista tai suusta kiskomista. Pienistä vähän kovemmista nyppäisyistä tamma ei kuitenkaan vedä hernettä nenään, mikäli ratsastaja muuten käyttää pehmeitä apuja. Vindi vaatiikin selkäänsä suht kokeneen rauhallisen ratsastajan, jolla on pehmeät avut. Tamman askellus on ilmavaa ja lennokasta sekä näyttävää. Lisäykset eri askellajeissa ovatkin Vindin ominta alaa. Sen sijaan paljoa kokoamista vaativat liikkeet kuten piaffe ja passage tuottavat tammalle hivenen vaikeuksia, sillä se haluaisi mieluummin kulkea pitkänä makkarana kuin koottuna selkä kauniisti kaarella.

i. Torque Vegas ii. Snowflake's Delta iii. Alté
iie. Kristall Feast
ie. Tourniquette Vegas
KRJ I
iei. Tourin Omet
iee. Chiara Mia xx
e. Whiskey 54 ei. Cocaine Blues SIN
Ch,KRJ II
eii. Wolfie D
KRJ II,YLA II
eie. Waldnymphe
ee. Andromeda WL
VIR MVA Ch,KTK III,KRJ II
eei. Captain Morgan
KRJ II
eee. Serafi Sun
KRJ II

ei jälkeläisiä

OMINAISUUSPISTEET
Starttaa vain porrastetuissa kilpailuissa
Kouluratsastuksessa op (vaikeustasolla )!

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.