Welcome!

Miracle Thoroughbredsin taru alkoi muutama vuosi sitten, jolloin kiinnostukseni laukkakilpailuja kohtaan alkoi heräillä. Pahaksi onneksi muutama kuukausi avaamisen jälkeen tilalla riehui hirvittävä tulipalo, joka tuhosi lähes kaiken. Hyvin pian tämän jälkeen sain haudata unelmani laukkatallista aina vuoden 2013 elokuuhun asti. Pari kuukautta aikaisemmin kesäkuussa 2013 laukka innostukseni heräsi jälleen ja kokosin pienen lauman laukkureita arabitallilleni Dubaissa. Näytti kuitenkin siltä, että laukkureiden määrä tulisi vain kasvamaan joten oli aika tuoda Miracle Thoroughbreds jälleen eloon.

Ennen tuhoisaa tulipaloa Miraclen tilukset sijaitsivat USA:ssa, mutta halusin nyt aloittaa puhtaalta pöydältä. Pienen etsinnän jälkeen löysin suuren palan rakentamatonta maata Uudesta-Seelannista Aucklandid läheltä. Rakennustyöt aloitettiin heti ja nykyisin meillä on neljä tallia siitosoreille, siitostammoille, nuorille ja kilpaileville. Tämän lisäksi meiltä löytyy kaksi harjoittelurataa, kolme pientä työntekijöiden asuin mökkiä sekä laaja päärakennus.

Hevosten kilpailuttaminen Miraclessa on meille pääasia, mutta yritämme järjestää myös jonkinverran omia laukkakilpailuja. Kasvatuksessa tavoitteenamme on luoda hyvin käyttäytyvä kilpailuhenkinen hevonen hyvistä vanhemmista. Kasvattimme tunnistaa takaliitteestä MRC.