Tuulenpesän Kartano

Onnen Harhatar

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen eikä liity mitenkään kuvien hevoseen

 
@ Eveliina

NIMI Onnen Harhatar "Harha" Rekisterinumero VH00-018-2193
SYNTYNYT 30.08.2005 (15 vuotta) ROTU, SUKUPUOLI Suomenpienhevonen-tamma
väri kanelinrautias SÄKÄKORKEUS 148 cm
OMISTAJA Tuulia T. VRL-00084 KASVATTAJA Eveliina,Onnenpolle
Koulutustaso ko Helppo B re 100cm me 90cm vvj Avoin SAAVUTUKSET Ch, KTK II Enn 1.22,3aly vs 55 100€

Ch arvonimi myönnetty 18.08.2007

KTK II
21 + 17 + 17 + 20 = 75p
- Oikein kaunis, sopusuhtainen ja lihaksekas tamma!
- Huonohko juoksijatyyppi, hyvä pienhevosleima. Raskas kaula.
- hyvä sukupuolileima, ok tyypit, hyvät jalat
- nätti tamma

Yleisesti ottaen Harha on varsin mukava,mutta hiukan arka tuttavuus. Vieraita ihmisiä tamma yleensä säikkyy aluksi,mutta rauhoittuu kunhan on ensin tutustunut ihmiseen. Harha onkin enemmän ehkä yhden ihmisen hevonen eikä siedä liikaa ihmisiä ympärillään. Minulle neiti tuli ,koska ihastuin siihen ensisilmäyksellä. Plussaa tietenkin oli että Harhan isä oli oma harvinais sukuinen orini Nopsan Potku. Emänkään suku ei ollut hullumpi,joten päätös oli pian tehty. Harha saapuikin meille eräänä syysiltana koko talliväen riemuksi tamma oli selviytynyt hyvin rasittavasta matkasta. Tulevaisuudessa odotan tammasta monipuolista suoritushevosta. Siitoksessakin Harhaa tulen käyttämään,mutta vain harkitusti.

Hoidettaessa Harha on ihan kiltti ja rauhallinen,mutta hermostuu myös helposti. Karsinassaan neiti ei kuitenkaan siedä ainakaan järin helposti vieraita ihmisiä. Tutustuttuaan ihmiseen Harha on kuitenkin melko mukava tapaus. Karsinassa täytyy kuitenkin olla varovainen sillä sehän on tamman asuinaluetta. Ulkona hoidettaessa Harha on aluksi aina hiukan hermostunut,mutta rauhoittuu yleensä melko pian. Harjattaessa tamma seisoo ainakin yleensä ihan nätisti paikallaan vaikka saattaakin aina joskus liikahdellakin levottomasti. Kavioiden putsaamisesta Harha ei juurikaan pidä ja saattaakin halutessaan heittäytyä erittäin hankalaksi. Kokenut hoitaja saa kuitenkin otettua kaviot ilman suurempia vaikeuksia. Suitsiminen voi joskus olla hankalaa,mutta yleensä sekin sujuu vallan mainiosti. Tamma saattaa kuitenkin hiukan kiskoa päätään ylös tarkoittamatta pahaa. Satuloitaessa Harha luimistaa hiukan kun vyötä kiristetää muttei tee mitään sen pahempaa. Ruokaansa neiti ei jaksaisi oikein odottaa ja ahmiikin sen eikä jaksaisi syödä rauhassa. Ruoka-aikana ei tamman karsinaan parane mennä sillä silloin se on todella kiukkuinen häiriöstä. Eläinlääkäriä Harha vierastaa aina aluksi, mutta tottuu melko pian tämän läsnä oloon. Kengittäessä tamma ei oikein malttaisi seistä kiltisti paikallaan ja riehuu minkä sielu sietää.

Taluttaessa Harha on toisinaan aika malttamaton, mutta kulkee enimmäkseen ihan kiltisti. Maastossa neiti säikkyy melkein jokaista pientä rasahdusta, jos ei ole tuttua ihmistä taluttamassa. Muutenkin Harha on vieraan ihmisen käsissä hiukan levoton eikä tahdo oikein asettua. Tutun kanssa neiti on kuitenkin narunpäässä oikein kiltisti. Tarhalle mentäessä Harha saattaa tanssahdella levottomasti ja kiskoa riimun narua muttei missään nimessä jyrää taluttajansa ylitse. Tarhassa tamma menee aina ensikis piehtaroimaan kuraisimpaan lätäkköön, minkä jälkeen vuorossa on pukkilaukka tarhan ympäri. Pian Harha kuitenkin löntystää muiden hevosten luokse huomion toivossa. Toisten tammojen kanssa ja niiden läheisyydessä Harha pyrkii käyttäytymään mahdollisimman maltillisesti vaikkei siinä aina onnistukaan. Oreille neiti on hiukan alistuvainen,mutta ei silti siedä niiltä pomottelevaa käytöstä.Nuorten kanssa Harha viihtyy mainiosti, mutta joskus niiden touhut menevät yli rajojen. Tarhasta haettaessa tamma tulee yleensä kiltisti luokse kutsuttaessa, mutta joskus se saattaa kyllä temppuilla. Kentälläja maneesissa taluttaessa Harha tanssahtelee hiukan levottomasti ja näkee mörköjä joka paikassa. Lastattaessa tamma ei haluaisi sitten millään astella ylös traileria, mutta lopulta sekin saadaan aina nousemaan ramppia ylös.

Ratsastaessa Harha on erittäin kuuliainen,mutta todella herkkä avuille. Tammaa ei saakaan kiskoa suusta tai potkia kylkiin, koska siitä se hermostuu ja saattaa lähteä viemään kovaakin kyytiä. Aloittelijalle Harha ei sovikaan,koska he ovat sille monesti liian kova kouraisia. Kokeneella ratsastajalla tamma kulkee kuitenkin erittäin nätisti muodossa. Askeleethan Harhalla ovat todella pehmeät ja lennokkaat, joten selässä on varsin mukavaa istua. Kaikki saamansa tehtävät tamma suorittaa oikein tunnollisesti ja tarkasti. Kouluratsastus onkin Harhan mielestä vain hauskaa ja se suorastaan rakastaa vaikeiden liikkeiden suorittamista. Kapasiteettiakin tammalta löytyy vaikka kuinka pitkäll, joten eiköhän sitä vielä kouluradoillakin nähdä esittämässä osaamistaan. Arvelisin että Harha voisi tulevaisuudess yltää tasolle Vaativa B, mutta miksei korkeammallekin. Esteillä tammaa saa sitten hiukan toppuutellakin, koska se tuppaa hiukan innostumaan esteillä. Esteet nähdessäänkin Harha innostuu kovasti ja askeliinkin tulee lisää pontta. Ennen hyppäämistä tammaa pitäisi kuitenkin rauhoitella volteilla ja ympyröillä. Rauhoituttuaan Harha hyppää todella nätisti ja kuuntelee ratsastajaansa. Periaatteessa ratsastajan täytyy vain yrittää roikkua mukana, koska Harha kyllä hoitaa hommansa tunnollisesti. Maastossa Harha on hiukan levoton,mutta rauhoittuu yleensä jossakin vaiheessa lenkkiä. Isojen teiden lähellä ei kannata tamman kanssa liikkua,koska silloin se muuttuu levottomaksi. Pienillä poluilla Harha on kuitenkin todella mukava eikä hötkyile. Pellolla laukkaamisesta tamma vain pitää,mutta ratsastaja voi joutua hiukan hillitsemäänkin silloin ylireipasta tammaa. Maastoesteillä Harha ottaa aina varman päälle ja hyppää korkeammalle kuin tarvitsisi. Kiinteillä tammasta tulee muutenkin tarkempi kuin rataesteillä. Esteidän välit tamma menee vauhdilla ja joskus ratsastajalla onkin pidättämistä. Uittaminen ja peseminen sujuu yleensä ihan hyvin,koska tamma ei järin paljoa vedestä piittaakaan.

Kilpailuissa Harha on ehkä hiukan levoton,mutta rauhoittuu yleensä melko pian. Kilpailupaikan meteli ja ilman jännityneisyys vain sattuvat hermostuttamaan herkkänahkaista neiti melko paljonkin. Tallialueella Harha saattaa hermostuksissaan hypähdellä eikä oikein malttaisi käyttäytyä. Karsinaansa tamma ei juurikaan vaivaudu tutkimaan ja katsookin vain hätäisesti ympärilleen. Varustaminen ja harjaaminen sujuu melko sutjakasti ilman suurimpia ongelmia. Muiden hevosten lähellä tamma käyttäytyy suurimmaksi osaksi moitteettomasti, mutta saattaa joskus hiukan uhitella. Tuomareiden läheisyydessä Harha kuitenkin näyttää parasta osaamistaan ja käyttäytymistään. Lämmittely alueella tamma astelee kuin omistaisi koko alueen ja katsoo muita ehkä hiukan halveksivastikin. Muut hevoset eivät ehkä Harhan käyttäytymisestä pidä,mutta sietävät sitä kuitenkin kiitettävästi. Kouluradalla tamma on suorastaan häikäisevä näyttäessään parasta osaamistaan. Askeliin tulee ylimääräistä pituutta lisäyksissä ja kootuissa askellajeissa Harha lyhentää askeltaan enemmän. Tamma hurmaakin suurimman osan katsojista pelkällä taidokkaalla esiintymisellään. Esteradalla Harha sitten kuumeneekin aika lailla. Joskus voi tuntua siltä että tamma lähtisi käsistä. Harha kuitenkin nostaa jalkansa aina tarpeeksi ylös ettei puomi putoaisi. Tiukatkaan käännökset eivät tuota ketterälle tammalle minkäänlaisia vaikeuksia. Uusinnassa tammalla voikin mennä kohtuullisen lujaa saamatta virhepisteitä. Maastoradalla Harha ottaa aina varman päälle eikä lähde revittelemään alussa aivan täyttä vauhtia. Hypyissä tamma vetää jalat entistäkin paremmin alleen varoen koskemasta esteeseen. Suorituksen jälkeen tamma on tyytyväinen ja ansaitsee kunnon kehut vaikkei sijoittuisikaan sillä kerralla. Palkintojen jaossa Harha tanssahtelee hiukan levottomasti paikallaan, mutta rauhoittuu yleensä melkopian. Kunniakierroksella sitten mennään eikä meinata ja ratsastaja saakin hiukan hillitä Harhan päätöntä menoa.


i. Nopsan Potku
VIR MVA Ch, KTK III,SLA I
ii. Potkun Poika iii. Pojulan Villikko
iie. Lähderinteen Sinirinta
ie. Nopsan Kuu iei. Tulisielu
iee. Nopsan Pienokainen
e. ALP Naukuvika
kadonnu
ei. Hämypuron Unohdutaan Tähän
kadonnut
eii. Lavinian Hiekkakakku
KTK III
eie. Kottaraisen Ajasta Ikuisuuteen
YLA III
ee. Vauhti L eei. Kuujärven Juhlija
Ch, KTK III
eee. LNA Oona

12/2005 sh-o Hallapuron Edwart (i. Nerian Eemil)
04/2006 sh-t Hallapuron Velhotar (i. Mirkun Vallaton Vesseli)

NJ
19.01.2006,NJ, Wattenhall,Kutsu,Suomenhevostammat,BIS4 LKV1/15 MVA-SERT,JS tuom:Jessica I.
12.12.2005,NJ,KK Equestrian,Kutsu,Muut varsat,BIS5 LKV1/12 irtoSERT,JS tuom:Jessica I.
14.12.2005,NJ,Infancy Estate,Kutsu,Varsat aikuiskuvilla,BIS3 LKV1/12 irtoSERT,JS tuom:Eija P.
30.11.2005,NJ,Onnenpolle,Kutsu,Muut varsat yo. roduista,LKV2/12 irtoSERT,JS tuom:Anu M.

VRER
07.12.2006,VRER,Soldra Trotters,Kutsu,Ryhmäajo 2600m yli 25 000V€ tienanneille kylmäverisille, 3/11 1.26,4kp 1500V€
11.12.2006,VRER,Yep Trotters,Kutsu,Ryhmäajo 2100m 20,0-24,0 aikaisille yli 25 000V€ voittaneille kylmäverisille, 5/10 1.29,7ake 250V€
12.12.2006,VRER,Savitaival,Kutsu,Monté ryhmäajo 2100m kylmäverisille, 1/7 1.28,3make 1800V€
15.12.2006,VRER,Monnin Ravitalli,Kutsu,Monte ryhmäajo 2100m m-enn omaaville kylmäverisille, 9/12 1.34,8make
17.12.2006,VRER,Kerystonin Kartano,Kutsu,Lähtö 8, 4/11 1.25,2akp 400V€
19.12.2006,VRER,Kerystonin Kartano,Kutsu,Monte Tasoitusajo 2100m alle 35,0 aikaisille kylmäverisille, 12/16 1.37,0mke
21.12.2006,VRER,Hakaniemi,Kutsu,Tasoitusajo 2100m yli 10v suomenhevosille, 3/16 1.30,1ke 1500V€
24.12.2006,VRER,Pampulan Tila,Kutsu,Monté Ryhmäajo kylmäverisille, 2/13 1.29,5 1800V€
27.12.2006,VRER,Savitaival,Kutsu,Monte Ryhmäajo 2100m kylmäverisille, 3/10 1.29,3mke 600V€
29.12.2006,VRER,Taikasumun Talli,Kutsu,Tasoitusajo 1600m 12-16v suomenhevosille, HML
30.12.2006,VRER,Ravirata Pronssi,Kutsu,Tasoitusajo 3100m alle 24,0 aikaisille kylmäverisille, 5/14 1.29,6pi 50V€
31.12.2006,VRER,Raindrop,Kutsu,Monte tasoitusajo 3100m m-enn omaaville suomenhevosille, 3/9 1.29,9mpi 600V€

02.11.2006,VRER,RT Jemina,Kutsu,Monté tasoitusajo 2100m m-ennätyksellisille kylmäverisille,5/12 1.29,6makex
04.11.2006,VRER,Ravirata Pronssi,Kutsu,Tasoitusajo 1600m yli 20 000V€ voittaneille kylmäverisille,5/16 1.27,4ly 50V€
13.11.2006,VRER,Loren,Kutsu,Monte tasoitusajo 2100m suomenhevosille,K
15.11.2006,VRER,Tupamäkeläinen,Kutsu,Tasoitusajo 2100m yli 7v yli 30 000V€ tieananneille kylmäverisille,
20.11.2006,VRER,Ravirata Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo 2100m yli 5v 30 000-50 000V€ tienanneille kylmäverisille,
21.11.2006,VRER,Loren,Kutsu,Monté ryhmäajo 3100m avoin suomenhevosille,
25.11.2006 Juhlalähtö '06,VRER,Ravirata Pronssi,Kutsu,Ryhmäajo 1600m alle 23,0 aikaisille kylmäverisille, 10/12 1.26,7aly
30.11.2006,VRER,Monnin Ravitalli,Kutsu,Monté ryhmäajo 3100m kylmäverisille, 8/12 1.34,5mapixx

05.10.2006,VRER,Loren,Kutsu,Monté ryhmäajo 1600m alle 30,0m aikaisille kylmäverisille,6/10 1.29,0maly
08.10.2006,VRER,Ravirata Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo 3100m yli 8v kylmäveritammoille,6/12 1.32,2pix 200V€
14.10.2006 ,VRER,Yep Trotters,Kutsu,Tasoitusajo 2100m vähintään 8000V€ voittaneille suomenhevosille,13/16 1.32,0ke
15.10.2006 ,VRER,Blue Jay Trotters,Kutsu,Monté ryhmäajo 2100m alle 30,0 m-aikaisille kylmäverisille,11/12 1.34,6makex
19.10.2006 ,VRER,Loren,Kutsu,Monté ryhmäajo 3100m alle 30,0m aikaisille kylmäverisille,7/12 1.43,0mapix
21.10.2006 ,VRER,Kerystonin Kartano,Kutsu,Monté ryhmäajo 2600m kylmäverisille,6/12 1.31,7akp
26.10.2006 ,VRER,Kettula,Kutsu,Monté tasoitusajo 3100m m-ennätyksellisille suomenhevosille,5/16 1.28,6mpi 600V€
27.10.2006 ,VRER,Ravitalli Breeze,Kutsu,Monté ryhmäajo 3100m m-ennätyksellisille suomenhevosille,5/12 1.27,7mapi 100V€
28.10.2006 ,VRER,Monnin Ravitalli,Kutsu,Tasoitusajo 2100m avoin kylmäverisille,1/16 1.25,4ke 1 000V€
31.10.2006 ,VRER,Ravirata Ajaton,Kutsu,Ryhmäajo 1609m yli 5v kylmäverisille,

01.09.2006,VRER,Minnantila,Kutsu,Monté ryhmäajo 2100m suomenhevosille,10/12 1.35,6makexx
04.09.2006,VRER,Fair Trotters,Kutsu,Monté ryhmäajo 2100m suomenhevosille,1/7 1.32,5makexx loimi+1000V€
07.09.2006 Syyskaunotar,VRER,Hallapuro,Kutsu,Tasoitusajo 3100m yli 10v suomenhevostammoille,4/4 1.24,7pi
08.09.2006,VRER,Ravirata Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo 1609m yli 6v alle 23,0 aikaisille kylmäverisille,HEL
09.09.2006,VRER,Loren,Kutsu,Monté ryhmäajo 2100m kylmäverisille,12/12 1.32,0makexx
13.09.2006,VRER,Ravirata Silwer,Kutsu,Tasoitusajo 3100m 20 000- 32 000V€ tienanneille kylmäverisille,3/5 1.34,1pi 400V€
15.09.2006,VRER,Loren,Kutsu,Monté ryhmäajo 2100m kylmäverisille,5/12 1.32,0make 150V€
16.09.2006,VRER,Rauniola,Kutsu,Tasoitusajo 2100m yli 6v suomenhevosille,3/13 1.24,9ke 1 500V€
18.09.2006,VRER,Valkyrie,Kutsu,Ryhmäajo 2100m alle 24,0 aikaisille suomenhevosille,7/9 1.26,2ake
22.09.2006,VRER,Ravirata Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo 4100m 20,0-23,0 aikaisille kylmäverisille,13/16 1.35,5pi
24.09.2006,VRER,Ravirata Silwer,Kutsu,Ryhmäajo 2600m alle 27 000-40 000V€ tienanneille kymäverisille,
25.09.2006,VRER,Ravitalli Kiri,Kutsu,Tasoitusajo 2100m yli 12v alle 26,0 aikaisille suomenhevosille,1/14 1.26,2ke 2000V€
28.09.2006,VRER,Monnin Ravitalli,Kutsu,Ryhmäajo 2600m 11-16v suomenhevosille,7/9 1.25,8akp
29.09.2006,VRER,Ravirata Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo 1609m 20,0-23,0 aikaisille kylmäverisille,2/13 1.23,0ly 1 250V€

01.08.2006,VRER,Mansikkametsä,Kutsu,Ryhmäajo 1609m alle 1.25,0 aikaisille suomenhevosille, 5/10 1.22,8alyxx 400V€
10.08.2006,VRER,Fair Trotters,Kutsu,Monté ryhmäajo 2100m suomenhevosille, 8/12 1.31,9make
17.08.2006,VRER,Soldra Trotters,Kutsu,Ryhmäajo 2600m yli 25 000 tienanneille suomenhevosille, K
20.08.2006,VRER,Loren,Kutsu,Ryhmäajo 2100m yli 4v suomenhevosille, 6/12 1.27,0ake 100V€
21.08.2006 Montémestaruus,VRER,Fair Trotters,Kutsu,Monté tasoitusajo 2600m alle 29,0 aikaisille suomenhevosille, 5/14 1.27,9mkp 10 000V€
25.08.2006,VRER,Ravirata Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo 3100m yli 6v alle 23,9 aikaisille kylmäverisille, 7/16 1.27,5pi 200V€
30.08.2006,VRER,Vergint,Kutsu,Tasoitusajo 2200m 5-16v suomenhevostammoille ,3/16 1.29,3ke 1000V€

02.07.2006, VRER,Ravitalli Jemina,Kutsu,Monte ryhmäajo 2100m kylmäverisille,HML
06.07.2006, VRER,Saharan Tähti,Kutsu,Ryhmäajo 1609m alle 26,0 aikaisille kylmäverisille,4/12 1.22,3aly 800V€
11.07.2006 , VRER,Ravirata Ajaton,Kutsu,Ryhmäajo 3100m yli 9 vuotiaille kylmäverisille,HEL
22.07.2006 , VRER,Ravirata Silwer,Kutsu,Monte tasoitusajo 3100m alle 20 000V€ tienanneille kylmäverisille, 5/7 1.34,3mpi
24.07.2006 , VRER,Narrilaivan,Kutsu,Tasoitusajo 3100m yli 10v suomenhevosille,2/10 1.26,8pi 1 200V€
25.07.2006 , VRER,RT Aishite Neko,Kutsu,Monte tasoitusajo 2100m m-ennätyksellisille suomenhevosille,
26.07.2006 , VRER,Minnantila,Kutsu,Ryhmäajo 2100m 1.20,0-1.26,0 aikaisille suomenhevosille, 7/12 1.23,1akex
29.07.2006 , VRER,Monnin Ravitalli,Kutsu, Monte ryhmäajo 2100m m-ennätyksellisille kylmäverisille, 8/12 1.34,4make

05.06.2006, VRER,Loren,Kutsu,Tasoitusajo 2100m yli 30 starttia startanneille kylmäverisille,1/10 1.25,0ke 2000V€+loimi
09.06.2006, VRER,Koronjärvi,Kutsu,Ryhmäajo 3100m alle 23,0 aikaisille kylmäverisille,9/12 1.27,4api
10.06.2006 Monte Prix De Virtuile, VRER,Ravirata Silwer,Kutsu,Monte ryhmäajo 2100m alle 29,5m aikaisille kylmäverisille,4/12 1.29,0maep 500V€
11.06.2006, VRER,Jokerin Loiste,Kutsu,Tasoitusajo 1609m alle 23,5 aikaisille suomenhevosille,9/14 1.22,8ly
22.06.2006, VRER,Ravitalli Breeze,Kutsu,Monte ryhmäajo 2100m yli 3 kertaa montessa startanneille kylmäverisille,1/9 1.30,4make 1500V€
27.06.2006, VRER,Jokerin Loiste,Kutsu,Monte tasoitusajo 2100m suomenhevosille,HLO
30.06.2006, VRER,Ravirata Ajaton,Kutsu,Ryhmäajo 3100m alle 25 000 voittaneille kylmäverisille,HML

05.05.2006, VRER,Ravirata Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo 2100m alle 24,9 aikaisille kylmäverisille,5/14 1.26,1kp 200V€
06.05.2006, VRER,RT Aishite Neko,Kutsu,Tasoitusajo yli 15 starttia startanneille suomenhevosille,9/14 1.25,7ke
07.05.2006, VRER,RT Aishite Neko,Kutsu,Tasoitusajo yli 15 starttia startanneille suomenhevosille,6/12 1.25,2ke 500V€
12.05.2006, VRER,Calvaron Ravitalli,Kutsu,Monte Ryhmäajo 2100m kylmäverisille,4/12 1.30,2make 350V€
14.05.2006, VRER,Jokerin Loiste,Kutsu,Monte 2100m tasoitusajo suomenhevosille,HPL
17.05.2006, VRER,Kerystonin Kartano,Kutsu,Monte ryhmäajo 1609m alle 33,0 aikaisille suomenhevosille,1/7 1.30,4maly 2500V€+loimi+pokaali
21.05.2006, VRER,RT Aishite Neko,Kutsu,Tasoitusajo yli 15 starttia startanneille suomenhevosille,3/10 1.22,5ke 1300V€
23.05.2006, VRER,Ravitalli Kiri,Kutsu,Tasoitusajo 2600m 5000-20 000v€ voittaneille suomenhevosille,4/11 1.27,6kpx 400V€
26.05.2006, VRER,Ravirata Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo 2100m alle 23,9 aikaisille kylmäverisille,6/12 1.24,9ke 100V€
27.05.2006, VRER,Trilenium Trotters,Kutsu,Ryhmäajo 3100m 10 000-20 000 tienanneille kylmäverisille ,10/12 1.32,9api
28.05.2006, VRER,Hippi,Kutsu,Tasoitusajo 2100m yli 6v kylmäverisille ,
31.05.2006, VRER,Monnin Ravitalli,Kutsu,Monte tasoitusajo 2100m kylmäverisille,7/8 1.32,0mke

01.03.2006, VRER,RT Fushigi,Kutsu,Monte Ryhmäajo 2100 alle 30 aikaisille suomenhevosille, -
02.03.2006, VRER,Fair Trotters,Kutsu,Ryhmäajo 2600m alle 10 000 tienanneille kylmäverisille, 3/12 1.34,5akp 500V€
03.03.2006, VRER,Krochyst,Kutsu,Monte Ryhmäajo 2100 suomenhevosille, 5/11 500V€
05.03.2006, VRER,Blue Jay Trotters,Kutsu,Monte Tasoitusajo 2100m kylmäverisille,8/12 1.32,9makexx
08.03.2006, VRER,Jokerin Loiste,Kutsu,Tasoitusajo 3100m yli 7-vuotiaille suomenhevostammoille,8/9 1.32,0pixx
09.03.2006, VRER,Saharan Tähti,Kutsu,Tasoitusajo 3100m alle 1.25,0 aikaisille kylmäverisille,3/15 1.28,3pi 1100V€+ruusuke
12.03.2006, VRER,Whelmen,Kutsu,Tasoitusajo 2100m yli 6-vuotiaille kylmäverisille,8/15 1.27,0ke
13.03.2006, VRER,Ravitalli Danone,Kutsu,Monte ryhmäajo 2100m suomenhevosille,1/12 1.31,6make 1000V€
14.03.2006, VRER,Whelmen,KutsuTasoitusajo 2100m alle 1.24,0 aikaisille kylmäverisille,11/12 1.25,3ke
15.03.2006, VRER,Ravirata Ajaton,KutsuTasoitusajo 2600m 20,0-23,5 aikaisille kylmäverisille,7/11 1.26,7kp
17.03.2006, VRER,Krochyst,Kutsu,Monte ryhmäajo 2100m suomenhevosille,HPL
19.03.2006, VRER,Whelmen,Kutsu,Tasoitusajo 1609m yli 6-vuotiaille kylmäverisille,8/14 1.32,9ly
21.03.2006, VRER,Whelmen,Kutsu,Tasoitusajo 1609m yli 6-vuotiaille kylmäverisille,14/16 1.28,3ly
24.03.2006, VRER,Monnin Ravitalli,Kutsu,Tasoitusajo 3100m yli 7-vuotiaille suomenhevosille,5/11 1.28,8 100V€
25.03.2006, VRER,Jokerin Loiste,Kutsu,Tasoitusajo 3100m yli 7-vuotiaille suomenhevosille,8/14 1.30,0pi 100V€
27.03.2006, VRER,Kimovaara,Kutsu,Ryhmäajo 2100m alle 24,1 aikaisille suomenhevosille,HLL
29.03.2006, VRER,Leader Circle,Kutsu,Monte tasoitusajo 2600m alle 1.30,6 aikaisille suomenhevosille,HPL
30.03.2006, VRER,Krochyst,Kutsu,Monte ryhmäajo 2100m suomenhevosille,11/12 1.31,2make
31.03.2006, VRER,Calvaro,Kutsu,Monte ryhmäajo 1609m kylmäverisille,5/12 1.31,7maly 200V€

01.02.2006,VRER,Kerystonin Kartano,Kutsu,Tasoitusajo suomenhevosille 3100m,13/16 1.29,3pi
02.02.2006,VRER,KT Final,Kutsu,Monte tasoitusajo suomenhevosille 2100m,7/16 1.29,8mke
04.02.2006,VRER,Ajaton,Kutsu,Ryhmäajo 1609m suomenhevosille alle 24,0 aikaisille,HML
06.02.2006,VRER,Amadeus,Kutsu,Mónte ryhmäajo 2600m suomenhevosille,10/12 1.40,6makpx
07.02.2006,VRER,Krochyst,Kutsu,Tasoitusajo 1609m 5-6 vuotiaille suomenhevosille,10/16 1.32,4aly
09.02.2006,VRER,The Wee Hours,Kutsu,Ryhmäajo 3100m alle 30,0 aikaisille kylmäverisille,
11.02.2006,VRER,Krochyst,Kutsu,Tasoitusajo 1609m 5-6 vuotiaille suomenhevosille,11/14 1.28,3aly
12.02.2006,VRER,Calvaro,Kutsu,Tasoitusajo 1609m kylmäverisille,12/16 1.31,0ly
13.02.2006,VRER,Saharan Tähti,Kutsu,Mónte ryhmäajo 2100m kylmäverisille,2/12 33,2make 1400V€+ruusuke
14.02.2006,VRER,Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo 3100m suomenhevosille alle 24,0 aikaisille,2/11 1.31,4pi 2000V€
15.02.2006,VRER,Krochyst,Kutsu,Tasoitusajo 1609m 5-6 vuotiaille suomenhevosille,HLO
17.02.2006,VRER,Whelmen,Kutsu,Tasoitusajo 2100m kylmäverisille,8/16 23,8ke
18.02.2006,VRER,Loren,Kutsu,Suomenhevoset 2100m,12/16 39,5ke
21.02.2006,VRER,Loren,Kutsu,Suomenhevoset 2100m,11/13 1.39,0ke
22.02.2006,VRER,Whelmen,Kutsu,Tasoitusajo 2100m kylmäverisille,2/16 22,6ke 1500V€
24.02.2006,VRER,Loren,Kutsu,Suomenhevoset 2100m,8/14 1.39,3ke 150V€
25.02.2006,VRER,Krochyst,Kutsu,Tasoitusajo 1609m 5-6 vuotiaille suomenhevosille,HKÄ

02.01.2006,VRER,Krochyst,Kutsu,Monte ryhmäajo suomenhevosille 2100m, 6/9 1.29,2make
05.01.2006,VRER,Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo suomenhevosille 2100m yli 30,1-aikaiset,13/16 1.41,2kexx
07.01.2006,VRER,Whelmen,Kutsu,Tasoitusajo suomenhevosille 2600m alle 6-vuotiaat,9/16 1.37,6kp
09.01.2006,VRER,Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo suomenhevosille 2100m yli 25,1-aikaiset,11/15 1.49,5ke
11.01.2006,VRER,Ravitalli The Wee Hours,Kutsu,Monte Ryhmäajo kylmäverisille 2600m,
13.01.2006,VRER,Amadeus,Kutsu, Tasoitusajo 2100m avoin 5v suomenhevosille,4/16 1.41,5ke 250V€
14.01.2006,VRER,Jokerin Loiste,Kutsu, Ryhmäajo 2100m yli 30,0 aikaisille suomenhevosille,4/8 1.38,5ke 1000V€
17.01.2006,VRER,Ajaton,Kutsu, Tasoitusajo 2100m yli 30,1 aikaisille suomenhevosille,13/13 1.34,1kex
20.01.2006,VRER,Krochyst,Kutsu, Tasoitusajo 1609m suomenhevostammoille,8/16 1.22,9aly
23.01.2006,VRER,KK Padac,Kutsu, Tasoitusajo 3000m kylmäverisille,1/5 1.29,8pi 900V€
25.01.2006,VRER,Krochyst,Kutsu, Tasoitusajo 1609m suomenhevostammoille,2/16 1.25,0aly 2000V€
27.01.2006,VRER,Järvenreuna,Kutsu, Tasoitusajo 2000m yli 600V€ tienanneille kylmäverisille,2/4 1.34,8ke 1800V€
28.01.2006,VRER,Ajaton,Kutsu, Tasoitusajo 2100m yli 30,1 aikaisille suomenhevosille,5/9 1.30,5kex 400V€
30.01.2006,VRER,Jokerin Loiste,Kutsu,Ryhmäajo 2100m yli 30,0 aikaisille suomenhevosille, 4/11 1.39,2ke 1000V€
31.01.2006,VRER,N'Joy Trotters,Kutsu,Ryhmäajo 2100m kylmäverisille,3/16 1.33,6ke 400V€

6.12.2005,VRER,Ravitalli The Wee Hours,Kutsu,Kylmäveriset ryhmäajo 2100m,10/10 1.33,6ax
8.12.2005,VRER,Trotter-League,Kutsu,Tasoitusajo kylmäverisille 2100m,3/4 1.47,1 1000V€
12.12.2005,VRER,Ajaton,Kutsu,R3 Ryhmäajo suomenhevosille 2100m ,3/8 1.44,9akex 1000V€
14.12.2005,VRER,Saharantähti,Kutsu,Tasoitusajo suomenhevosille 1609m ,9/16 1.32,4ly
15.12.2005,VRER,N'Joy Trotters,Kutsu,Tasoitusajo kaikille kylmäverisille 2100m ,5/16 1.34,7ke 100V€
16.12.2005,VRER,Minnantila,Kutsu,Ryhmäajo suomenhevosille alle 5-vuotiaat ,2/10 1.49,6 2000V€
17.12.2005,VRER,Krochyst,Kutsu,Ryhmäajo suomenhevosille 2100m ,5/5 1.39,3ake 500V€
22.12.2005,VRER,N'Joy Trotters,Kutsu,Tasoitusajo 2100m kylmäverisille,7/8 1.37,2ke
28.12.2005,VRER,Jokerin Loiste,Kutsu,Ryhmäajo suomenhevosille 2100m,7/12 1.47,8ke
31.12.2005,VRER,Ajaton,Kutsu,Tasoitusajo suomenhevosille 2100m,9/10 1.43,3ke

19.11.2005,VRER,Ravrata Ajaton,Kutsu,Koelähtö,9/13 51,5kex 50Ve

VVJ
30.10.2007, VVJ,Affton Park,Kutsu,Vaikea yhdistetty hevosille, 1/20

30.09.2006,VVJ,Huurre,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,14/16
30.09.2006,VVJ,Shadow,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,16/22

11.08.2006,VVJ,Jefel Ponies,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,3/7
14.08.2006,VVJ,Downway,Kutsu,Avoin Hevosparivaljakko,5/8
15.08.2006,VVJ,KK Vintchick,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,5/10
16.08.2006,VVJ,KK Icaros,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,6/11
18.08.2006,VVJ,Al Jazirat,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,3/4
25.08.2006,VVJ,KK Kara,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,21/25
25.08.2006,VVJ,Apilaviidakko,Kutsu,Vaativa Hevosparivaljakko,4/6
26.08.2006,VVJ,Riimula Riders,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,4/7
27.08.2006,VVJ,Langehoft,Kutsu,Noviisien Hevosparivaljakko,3/6
29.08.2006,VVJ,Dark Excaliber,Kutsu,Vaativa Hevosparivaljakko,1/3
30.08.2006,VVJ,DEW,Kutsu,Avoin Hevosparivaljakko,5/5

03.07.2006,VVJ,Nefertari Riders,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,10/16
06.07.2006,VVJ,Irrésistible Falabellas,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,1/13
07.07.2006,VVJ,Sumuharso,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,19/19
08.07.2006,VVJ,ROWDY,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,4/12
20.07.2006,VVJ,Tumpela,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,10/10

20.06.2006,VVJ,VMR,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,3/12
25.06.2006,VVJ,Hiské,Kutsu,Vaativa Hevosparivaljakko,1/5
30.06.2006,VVJ,Kwiat Horses,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,10/11

01.05.2006,VVJ,KT Amago,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,9/10
06.05.2006,VVJ,Nina Hedman,Kutsu,Avoin Hevosparivaljakko,1/4
10.05.2006,VVJ,KK Arrow,Kutsu,Avoin Hevosparivaljakko,5/5
12.05.2006,VVJ,Nefertari Riders,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,8/19
20.05.2006,VVJ,Margareta,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,11/20
29.05.2006,VVJ,Jouhimaa,Kutsu,Avoin Hevosparivaljakko,4/10

03.03.2006,VVJ,Jing Jang,Kutsu,Vaativa Hevosparivaljakko,1/3
14.03.2006,VVJ,DEW,Kutsu,Noviisien Hevosparivaljakko,3/3

16.02.2006,VVJ,Oriasema Perho,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,10/13
16.02.2006,VVJ,Pohjantähti,Kutsu,Noviisien Hevosparivaljakko,7/7
24.02.2006,VVJ,Divine Angel,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,9/12
24-26.02.2006,VVJ,Siittola Zetvian,Kutsu,Avoin Hevosparivaljakko,2/8
25.02.2006,VVJ,DEW,Kutsu,Avoin Hevosparivaljakko,4/6

04.01.2006,VVJ,Yvétte,Kutsu,Avoin hevosparivaljakko,1/6
05.01.2006,VVJ,Horrosmaa,Kutsu,Avoin hevosvaljakko,14/20
05.01.2006,VVJ,Teatro,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,9/18
06.01.2006,VVJ,YT Sitruuna,Kutsu,Avoin hevosparivaljakko,7/8
07.01.2006,VVJ,KK Ambria,Kutsu,Avoin Hevosparivaljakko,6/9
07.01.2006,VVJ,Sandiel,Kutsu,Noviisien Hevosparivaljakko,3/13
18.01.2006,VVJ,KK Padac,Kutsu,Avoin hevosvaljakko,14/21
19.01.2006,VVJ,FSRa,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,16/20
20.01.2006,VVJ,Kirveltäjä,Kutsu,Vaativa Hevosvaljakko,5/9
21.01.2006,VVJ,Irresistible Falabellas,Kutsu,Noviisien Hevosparivaljakko,2/8
22.01.2006,VVJ,ST Henrichs,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,4/13
26.01.2006,VVJ,Irresistible Falabellas,Kutsu,Avoin Hevosparivaljakko,1/6
30.01.2006,VVJ,AAR,Kutsu,Avoin Hevosparivaljakko,5/7
30.01.2006,VVJ,Taivaanrannan Ratsastajat,Kutsu,Noviisien Hevosparivaljakko,4/9

20.12.2005,VVJ,Midnight Fever,Kutsu,Avoin hevosvparialjakko,1/5
20.12.2005,VVJ,Yave,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,18/18
21.12.2005,VVJ,Harhalampi,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,6/26
21.12.2005,VVJ,Kaviopolun Ratsastajat,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,13/16
20.12-22.12.2005,VVJ,SGA,Kutsu,Noviisien Hevosparivaljakko,2/6
22.12.2005,VVJ,Dinsmore,Kutsu,Noviisien hevosparivaljakko,11/13
23.12.2005,VVJ,Edenelle Ponies,Kutsu,Avoin hevosparivaljakko,2/7
25.12.2005,VVJ,Mustang Ranch,Kutsu,Avoin hevosparivaljakko,2/5
25.12.2005,VVJ,Yave,Kutsu,Avoin Hevosvaljakko,5/16
28.12.2005,VVJ,HJT,Kutsu,Avoin hevosparivaljakko,3/11
29.12.2005,VVJ,Metsämäki,Kutsu,Avoin hevosvaljakko,5/14
30.12.2005,VVJ,Yave,Kutsu,Avoin hevosvaljakko,13/23

4.11.2005,VVJ,SHR,Kutsu,Noviisien ponivaljakko,1/8
6.11.2005,VVJ,KK Equestrian,Kutsu,Noviisien hevosvaljakko,5/34
11.11.2005,VVJ,Dew,Kutsu,Noviisien hevosvaljakko,3/18
11.11.2005,VVJ,FSRa,Kutsu,Noviisien hevosvaljakko,12/17
12.11.2005,VVJ,Stuteri Babar,Kutsu,Noviisien hevosvaljakko,12/18
13.11.2005,VVJ,Doninhevosyhdistys,Kutsu,Noviisien hevosvaljakko,7/10
13.11.2005,VVJ,KK Tuulenpesä,Kutsu,Noviisien hevosvaljakko,10/15
13.11.2005,VVJ,Chup's Manor,Kutsu,Noviisien hevosvaljakko,3/15
15.11.2005,VVJ,Allu Express,Kutsu,Vaativa hevosparivaljakko,2/8
17.11.2005,VVJ,KKR,Kutsu,Noviisien hevosparivaljakko,1/6
20.11.2005,VVJ,KK Padac,Kutsu,Noviisien hevosvaljakko, 23/25

Muiden lajien sijoitukset
31.08.2006, KRJ,Tuskainen,Kutsu,Helppo B, 39/40

20.06.2006, KRJ,VirSu,Kutsu,Helppo B, 22/92
20.06.2006, KRJ,VirSu,Kutsu,Kür Helppo B, 29/50
21.06.2006, ERJ,VirSu,Kutsu,90cm, 83/104
21.06.2006, ERJ,VirSu,Kutsu,110cm, 24/66
26.06.2006, ERJ,YT Noitametsä,Kutsu,60-70cm, 10/20
26.06.2006, ERJ,YT Noitametsä,Kutsu,80-90cm,

01.02.2006,KRJ,Kummalan Kartano,Kutsu,Helppo B,1/35
03.02.2006,KeRJ,Kungsfågel,Kutsu,ko HeA/re 105cm/me 100cm,24/26
09.02.2006, ERJ,KK Navakka,Kutsu,110cm, 16/30
10.02.2006,KeRJ,BraRi,Kutsu,ko HeA/re 110cm/me 100cm,40/50
10.02.2006,KeRJ,CCR,Kutsu,ko HeA/re 110cm/me 100cm,16/50
22.02.2006, ERJ,Haavelaakso,Kutsu,70-80cm, 4/29
26.02.2006,KeRJ,Peldavle,Kutsu,ko HeB/re 70cm/me 60cm,12/25

02.01.2006,KRJ,Helmikiteen,Kutsu,Helppo C,24/24
10.01.2006,KRJ,Symbioosi,Kutsu,Helppo C,2/50
11.01.2006, ERJ,Vega,Kutsu,70-80cm,12/45
12.01.2006,KeRJ,Heijastus,Kutsu,ko HeB/re 100cm/me 90cm,8/23
13.01.2006,KeRJ,CCR,Kutsu,ko HeA/re 105cm/me 100cm,29/32
14.01.2006,KeRJ,Teatro,Kutsu,ko HeB/re 80cm/me 75cm,24/25
14.01.2006,KeRJ,HsK,Kutsu,ko HeC/re 80cm/me 70cm,13/19
16.01.2006,KeRJ,Allu Express,Kutsu,ko HeC/re 90cm/me 90cm,19/25
16.01.2006,KRJ,Noitakorpi,Kutsu,Helppo B,22/30
24.01.2006,KRJ,Espergarde,Kutsu,Helppo B,8/35
24.01.2006,KRJ,Haavelaakso,Kutsu,Helppo B,22/30

10.11.2005,KRJ,Yave,Kutsu,Helppo C,21/45
10.11.2005,KRJ,Yave,Kutsu,Helppo B,25/45
16.11.2005,KRJ,FSRa,Kutsu,Helppo C,21/47
16.11.2005,KRJ,BraRi,Kutsu,Helppo C,20/42
18.11.2005,KRJ,Yave,Kutsu,Helppo C,16/45
19.11.2005,ERJ,Untuvainen,Kutsu,70-80cm,35/35
19.11.2005,ERJ,KK Equestrian,Kutsu,40-50cm,30/39
19.11.2005,ERJ,Chan19,Kutsu,40-60cm,5/24
20.11.2005,ERJ,Tuhka,Kutsu,70cm,11/39
22.11.2005,ERJ,Akvitania,Kutsu,40-50cm,16/24
24.11.2005,KRJ,Te Adoro Estate,Kutsu,Helppo C,21/35
24.11.2005,KRJ,Vihermetsän Ratsastajat,Kutsu,Helppo C,31/50
24.11.2005,KRJ,Maanantai,Kutsu,Helppo C,29/29
25.11.2005,KRJ,Eichehof,Kutsu,Helppo C,10/45
26.11.2005,ERJ,Koskenhaara,Kutsu,60-80cm,13/27
26.11.2005,KRJ,FRC,Kutsu,Helppo C,10/35
27.11.2005,KRJ,FSRa,Kutsu,Helppo C,5/46
28.11.2005,ERJ,Vihermetsän Ratsastajat,Kutsu,50-60cm,32/45