Tuulenpesän Kartano

Ruurikki

Sivujen hevonen on virtuaalihevonen eikä liity mitenkään kuvien hevoseen

   

@ Vähäpelto

NIMI Ruurikki "Rikki" Rekisterinumero VH17-018-0735
SYNTYNYT 30.07.2016 (5 vuotta) ROTU, SUKUPUOLI Suomenpienhevonen-ori
väri rautias SÄKÄKORKEUS 147 cm
OMISTAJA Tuulia T. VRL-00084 maahantuoja VRL-13558
Koulutustaso ko Helppo B re 90cm kerj Tutustumisluokka vvj Vaativa SAAVUTUKSET ei saavutuksia

Ruurikki tuli meille huomattuani Nanan laatiman myynti-ilmoituksen myytävänä olevista suomenhevostuonneista. En nyt aivan varsinaisesti ollut uuden suomenhevostuonnin tarpeessa, mutta avasin kuitenkin ilmoituksen nähdäkseni millaisia hevosia naisella oli myynnissä. Suurinosahevosista joista olisin ollut kiinnostunut oli jo myyty uusiin koteihin, mutta yksi oli vielä vapaana nimittäin rautiaan värityksen omaava Ruurikki, josta teinkin välittömästi tarjouksen. Kovin kauan minun ei täytynyt odotella kun Nana jo vastasi, että voisin tulla hakemaan pienhevosoriin uuteen kotiinsa. Vastauksen saatuani kiinnitin heti trailerin autoni perään ja lähdin ajelemaan Nanan luo.

Rikki on perusluonteeltaan hyvin kiltti pienhevosorii, joka omaa täydelliset käytöstavat tilanteessa kuin tilanteessa eikä omaa huonoja tallitapoja. Aivan pieniä lapsia en kuitenkaan jättäisi valvomatta oriin seuraan, sillä vaikka se onkin yleisestiottaen hyvin rauhallinen on se kuitenkin edelleen ori ja melkoisen orimainen tammojen ollessa lähettyvillä, jolloin se tarvitsee aikuisen käsittelijän. Hoitotoimenpiteiden ajaksi ei Rikkiä täydy välttämättä sitoa kiinni muutoin kuin tammojen lähettyvillä, sillä mikäli tammoja ei ole lähettyvillä ori seisoo rauhallisena aloillaan niin kauan kuin tarve vaatii. Harjattaessa seisoo aloillaan puoliunessa nauttien täysin siemauksin saamastaan huomiosta seisten aloillaan silmät puoliummessa päätään alaspäin roikottaen. Varusteet herra antaa laittaa suhteellisen ongelmitta joskin suojia voi olla vaikea saada sen jalkoihin, sillä herralla on taipumusta steppailla levottomasti aloillaan varusteiden laiton aikana. Talutettaessa Rikki seuraa kuuliaisesti taluttajansa perässä eikä temppuile, vaikkakin saattaa hieman flirttaille vastaan tulevien tammojen kanssa. Muiden hevosten lähettyvillä käyttäytyy hyvin ja pakenee mieluummin paikalta kuin jää tottelemaan, mutta osaa kuitenkin puolustaa itseään tarpeentullen.

Ratsastettaessa Rikki on suhteellisen yhteistyöhaluinen eikä pahemmin testaile ratsastajaansa, vaikka alkutunnista saattaakin koetella ratsastajansa valppautta muun muassa oikomalla kulmista ja muka säikkymällä kulmissa piileksiviä olemattomia mörköjä. Kuitenkin kun oriin saa keskittymään kunnolla työntekoon on se mitä osaavin ja mielyttämishaluisin ratsu, joka tekee mukisematta kaiken mitä ratsastaja siltä pyytää. Ori ei tarvitse kovinkaan suuria tai voimakkaita apuja, mutta sille annettujen apujen on oltava juuri kohdallaan, sillä mikäli näin ei ole tekee herra siltä pyydetyt asiat vähän miten sattuu. Rikillä on hyvin tahdikkaat ja energiset liikkeet, joista löytyy myöskin elastisuutta ja ilmavuutta. Kouluratsuna ori on hyvin osaava, joskin saattaa alkuun olla hivenen jäykkä, mutta mikäli sitä lämmittelee kunnolla erikokoisia ympyröitä ja voltteja sekä kiemurauria tehden alkaa herra vähitellen vertyä ja taipua paremmin esimerkiksi avo-ja sulkutaivutuksiin. Rikin saaminen muotoon ei ole myöskään mikään aivan läpi huutojuttu vaan sen eteen joutuu tekemään kovasti töitä, mutta kun ori kerran putoaa kuolaimelle on se sangen vaikuttava näky suorittaessaan siltä pyydettyjä asioita liidokkain ja pehmein liikkein. Uusia koululiikkeitä opeteltaessa on herran kanssa tärkeää muistaa riittävä vaihtelu harjoitteiden välillä, sillä ori pitkästyy helposti, mikäli sen kanssa jäädään toistamaan yhtä ja samaa liikettä liian pitkäksi aikaa. Esteratsuna Rikki käyttää sekä selkäänsä että jalkojaan hyvin ollen hyvin varovainen keräten jalkansa huolellisesti alleen hyppyjen ajaksi. Orilla tosin on taipumusta ponnistaa melko terävästi eteenpäin eikä niinkän korkealle, joten usein se hyppää esteen yli lähes estettä hipoen eivätkä pudotuksetkaan ole siltä aivan tavattomia. Ori on hyvin ketteräjalkainen ja sen kanssa voi hyvin tehdä hieman tiukempiakin käännöksiä, sillä herra hyppää hyvin vähän vinommistakin kulmista. Maastossa Rikki on suhteellisen rauhallinen joskin hieman hermostunut isojen teiden läheisyydessä ja kulkee tällöin hieman varpaillaan valmiina pakenemaan mikäli joku autoista sattuisi soittamaan torvea sen kohdalla. Maastoesteillä ori kieltää helposti mikäli lähestyminen esteelle on vähänkään vino, joten lähestymisten kanssa on oltava tarkkana. Muutoin Rikki on hyvinkin rohkea maastoesteratsu hypäten epäröimättä yli kaikkein kummallisimmistakin rakennelmista. Vauhdin säätelyn kanssa ei herran kanssa täydy olla turhan tarkkana, sillä se on kestävää sorttia ja jaksaa pitää yllä suhteellisen nopeaakin matkavauhtia alusta loppuun kunhan välillä otetaan vähän hitaampia laukkajaksoja.

Ajettaessa Rikki on hivenen laiskempi kuin ratsastettaessa ja sitä saa aluksi ajaa melko voimakkaasti eteenpäin ennen kuin oriin moottori lähtee lopulta kunnolla käyntiin, minkä jälkeen sitä ei enää pahemmin täydy hoputella. Ohjastajansa ohjasapuihin ori vastaa kuuliaisesti tehden kuuliaisesti mitä siltä pyydetään. Ääniapuihin ori ei sen sijaan ragoi aivan yhtä hyvin ja onkin niille hivenen hidas, joten tämä on otettava huomioon ääniapuja käytettäessä. Koulukokeessa Rikki on hyvin huolellinen tehden tarkasti siltä pyydetyt asiat ja samalla tilaisuuden tullen esitellen hyviä liikkeitään. Tarkkuuskokeessa ori ei ole siitä kaikkein huolellisemmasta päästä ja mikäli ohjastaja ei ohjaa oria tarkasti porttien läpi juoksee herra äkkiä portit muodostavien keilojen ylitse kaataen keilat mennessään. Kestävyyskokeessa ori jaksaa hyvin läpi raskaankin radan kuivalla kelillä, mutta mutaisella kelillä herra ei jaksa samallalailla ja tällöin onkin tärkeää huolehtia vauhdinsäätelystä, että ori varmasti jaksaa läpi raskaan kestävyyskoeradan.

i. Aarnetti
prt 157
ii. Hentrikki
tprt 159cm
iii. evm
iie. evm
ie. Petriikka
tprt 155cm
iei. evm
iee. evm
e. Kiamilla
prt 155cm
ei. Penhartti
tprt 156cm
eii. evm
eie. evm
ee. Jinka
prt 155cm
eei. evm
eee. evm

ei jälkeläisiä

i. Aarnetti oli sangen komea ori, jolla oli pitkä silmille asti ulottuva liinaharja. Aarnetilta ei varsana odotettu paljoa, sillä se oli pienikokoinen ja hentorakenteinen varsana, mutta kasvaessaan ori tukevoitui ja kun sen ratsukoulutus aloitettiin saatiin huomata, että oriilla oli lahjoja niin esteille kuin kouluunkin. 3-vuotiaana Aarnetti ei kuitenkaan lahjoistaan huolimatta menestynyt nuorten suomenhevosten laatuarvostelussa eikä päässyt edes karsinnasta finaaliin. Sitä seuraavat vuodet oriin kanssa kuitenkin harjoiteltiin ahkerasti, mikä tuottikin tulosta, sillä 4-,5- ja 6-vuotis ikäluokkakilpailuissa oriin suoritukset hipoivat ikäluokkansa kärkeä. Aarnetin omistaja ei kuitenkaan ollut matkustavaista sorttia ja vaikka oriilla olisikin riittänyt lahjoja kansalliselle tasolle asti tyydyttiin sen kanssa kiertelemään aluetason kisoja lähinnä koulu-ja esteratsastuksessa, mutta sen kanssa startattiin pariin otteeseen myös kenttäkilpailuissa, joissa ei kuitenkaan sen suurempaa menestystä tullut. Oriin saavuttaessa 10-vuoden iän päätti sen omistaja ilmoittaa oriinsa kantakirjattavaksi, sillä hän oli jo saanut joitain kyselyitä tammojen omistajilta. Aarnetti kantakirjattiinkin hienosti II-palkinnolla ja lausunnossa kehuttiin sen hyviä jalka-asentoja, tyyppejä, pyöreää sopusuhtaista runkoa sekä hyvää selkätekniikkaa hypättäessä. Samaisessa lausunnossa oriin liikkeitä kuitenkin moitittiin kiireisiksi ja jäykiksi sekä jalkatekniikkaa hypättäessä puutteelliseksi. Tämä ei kuitenkaan tamman omistajia tuntunut haittaavan, sillä ori ehti astua elämänsä aikana kymmeniä tammoja ennen kuin se äkillisesti kuoli ähkyyn 16-vuoden ikäisenä. Jälkeläisilleen Aarnetti periytti hyviä tyyppejään sekä hyvää ryhtiään.

ii. Hentrikki oli tummansuklaanvärinen tummanpunarautias ori, jolla oli pitkä valkoinen liinaharja. Orilla ei koko sen ikänä pahemmin ratsastettu, sillä sen omistaja oli enemmän kiinnostunut valjakkoajosta ja Hentrikistä koulutettiinkin näin ollen valjakkohevonen. Kaksikon alku valjakkokilpailuissa ei kuitenkaan ollut ruusuinen, sillä nuorena poikana Hentrikki tuppasi hätäilemään mikä usein aiheutti sen että tarkkuuskokeessa ori kaatoi kartioita ja koulukokeessa liikkeet menivät vain vähän sinnepäin. Hentrikille tullessa ikää lisää ori kuitenkin rauhoittui ja se alkoi niittää menestystä kansallisellakin tasolla. Suomenhevosten valjakkomestaruuden ori voitti kahdesti , mutta sijoittui viiden parhaan joukkoon useimpina vuosina kun osallistui. 12-vuotiaana oria tarjottiin kantakirjattavaksi, mutta sitä ei kuitenkaan hyväksytty. Tästäkin huolimatta Hentrikki sai astua parisen kymmentä tammaa periyttäen jälkeläisilleen pitkää vaaleaa liinaharjaansa sekä irtonaisia ja tahdikkaita liikkeitään.

ie. Petriikka toimi lähes kokoikänsä harrastehevosena eikä sen kanssa juurikaan kierrelty kilpailuissa. Nuorempana tamman kanssa kilpailtiin muutaman kerran seurakilpailuissa este-ja kouluratsastuksessa ilman kummoistakaan menestystä, joten se sai sangen pian jäädä omistajansa puskaratsuksi omistajan hankkiessa toisen kilpahevosen. Petriikka sai tämän jälkeen toimittaa lähinnä maastoratsun virkaa, joskin sen kanssa käytiin silloin tällöin kentällä pyörimässä, missä sen kanssa väännettiin simppeleitä koulukuvioita sekä hypättiin matalia esteitä vaihtelunvuoksi. Tamma varsoi elämänsä aikana kaiken kaikkiaan kolme kertaa ja jälkeläisilleen se periytti rauhallista luonnettaan sekä hyviä jalka-asentoja.

e. Kiamilla oli luonteeltaa hivenen levoton tammaneiti eikä tullut kovinkaan hyvin toimeen toisten hevosten kanssa. Tamma oli sen sijaan hyvin ihmisrakas, mikä näkyi lähinnä siinä että tamma oli loputtoman kärsivällinen lasten kanssa antaen näiden tehdä miltei mitä vain itselleen. Kiamilla toimi lähestulkoon kokoikänsä ratsastuskouluhevosena, joskin kokeneemmat tuntiratsastajat kilpailivat sen kanssa seurakisoissa sekä tuntiratsastajien mestaruuksissa sekä koulu-että esteratsastuksessa hyvällä menestyksellä. Tamman jäädessä eläkkeelle tuntihevosen hommista myytiin se sen pitkäaikaiselle hoitajalle, jonka luona Kiamilla sai lähinnä olla laitumella vaikka sen kanssa käytiinkin silloin tällöin maastossa ja kentällä pyörimässä, jottei tamman lihaskunto aivan kokonaan katoaisi. Tamma myöskin astutettiin kolmesti, mutta varsoi vain kahdesti, sillä sekä Kiamilla että se kolmas varsa menehtyivät viimeisessä synnytyksessä. Kahdelle elossa olevalle jälkeläiselleen tamma kuitenkin periytti hyvi tyyppejään, pyöreää runkoaan sekä tahdikkaita mutta hivenen etupainoisia liikkeitään.

ei. Penhartti teki nuorempana hyvin menestyksekkäänkin raviuran voittaen lukuisia ikäluokkakilpailuita sekä ollen ravikuningas kahtena peräkkäisenä vuonna. Äkillinen loukkaantuminen kilpailumatkalla kuitenkin katkaisi orin kilpailu-uran äkillisesti sen törmättyä radalla toiseen hevoseen, minkä seurauksena se loukkasi jalkansa pahasti eikä ollut enää kykeneväinen jatkamaan kilpailu-uraansa. Tämän seurauksena Penhartti myyntiin uuteen kotiin, jossa se sai aluksi parannella jalkavammaansa viettämällä rattoisaa harrasteratsun elämää. Orin jalkavamman parannuttua kunnolla alettiin sen kanssa harjoitella kouluratsastusta ihan tosissaan ja ori osoittautuikin kohtalaisen lahjakkaaksi kouluratsuksi ja pian sen kanssa jo kilpailtiinkin seurakilpailuissa hyvällä menestyksellä. Aluetasolla ori starttasi muutamia kertoja Helppo A-tason luokissa sijoittuen lähelle kärkeä. Penharttia tarjottiin kantakirjaan J-suunnalle ja se kantakirjattiinkin III-palkinnolla. Tammoja ori ei päässyt astumaan kovinkaan montaa ja sai elämänsä aikana vain noin kymmenisen jälkeläistä, joille ori periytti hyvää luonnettaan, kestäviä kavioita sekä hyvää ryhtiään.

ee. Jinka oli hyvin kevytrakenteinen tamma, joka ei ulkonäöllisesti hurmannut ketään, mutta tamman sydän oli puhdasta kultaa. Ratsastuksen eri lajeihin tamma ei pahemmin näyttänyt lahjoja, mutta kun sitä alettiin opettaa ajolle huomattiin tamman piilevät lahjat valjakkoajoon. Jinka oli luonnostaan hyvin tarkka ja meni itse automaattisesti portit muodostavien keilojen keskeltä tarkkuuskokeessa ja pisti parastaan peliin myös koulu-ja kestävyyskokeissa. Tamman kanssa kilpailtiin pääsääntöisesti aluetasolla, mutta sen kanssa käytiin myös kilpailemassa suomenhevosten mestaruuksissa useampana vuonna, mistä tuliaisina oli neljä kultaa, kaksi hopeaa ja kolme pronssia. Valjakkouransa jälkeen Jinka tomi omistajansa harrasteratsuna keskittyen lähinnä puskaratsasteluun maastossa. Tamma astutettiin myöskin viidesti lähialueen oreilla ja se osoittautuikin erinomaiseksi emäksi, joskin oli melkoisen suojelevainen varsojaan kohtaan eikä päästänyt vieraita ihmisiä varsojensa lähelle. Varsoilleen Jinka periytti kuuliaista ja yhteistyöhaluista luonnettaan sekä irtonaisia ja kevyitä liikkeitään.

KRJ
ainoastaan sijoitukset
01 26.05.2017 Fiktio lk 02: Helppo B Kutsu 06/40
02 26.05.2017 Kilpailukeskus Stewart lk 03: Helppo B Kutsu 06/100
03 27.05.2017 Fiktio lk 02: Helppo B Kutsu 04/40
04 02.06.2017 Fiktio lk 02: Helppo B Kutsu 05/40
05 15.06.2017 Härdelli lk 02: Helppo C Kutsu 01/30
06 16.06.2017 Koistila lk 03: Helppo B Kutsu 04/40
07 17.06.2017 Koistila lk 03: Helppo B Kutsu 05/40
08 20.06.2017 Härdelli lk 02: Helppo C Kutsu 04/30
09 21.06.2017 Fiktio lk 02: Helppo B Kutsu 04/40
10 27.06.2017 Härdelli lk 02: Helppo C Kutsu 04/30
11 30.06.2017 Fiktio lk 02: Helppo B Kutsu 01/40
12 03.07.2017 Härdelli lk 02: Helppo C Kutsu 01/30
13 04.07.2017 Härdelli lk 02: Helppo C Kutsu 05/30
14 10.07.2017 Colder Creatures lk 02: Helppo B Kutsu 05/30
15 11.07.2017 Härdelli lk 02: Helppo C Kutsu 05/30
16 12.07.2017 Härdelli lk 02: Helppo C Kutsu 01/30
17 13.07.2017 Fiktio lk 02: Helppo B Kutsu 06/40
18 19.07.2017 Härdelli lk 02: Helppo C Kutsu 04/30
19 21.07.2017 Härdelli lk 02: Helppo C Kutsu 01/30
20 25.07.2017 Härdelli lk 02: Helppo C Kutsu 03/30
21 01.08.2017 Kärmeniemi lk 02: Helppo B Kutsu 01/50
22 06.08.2017 Kärmeniemi lk 02: Helppo B Kutsu 04/50
23 07.08.2017 Wyat Shetlands lk 02: Helppo B Kutsu 06/40
24 11.08.2017 Juksula lk 01: Helppo B Kutsu 02/60
25 11.08.2017 Raatteen Suomenhevoset lk 01: Helppo B Kutsu 02/30
26 15.08.2017 Juksula lk 01: Helppo B Kutsu 07/60
27 01.09.2017 Fiktio lk 01: Helppo C Kutsu 04/38
28 01.09.2017 Ketola lk 01: Helppo B Kutsu 03/30
29 02.09.2017 Ketola lk 01: Helppo B Kutsu 03/30
30 04.09.2017 Fiktio lk 01: Helppo C Kutsu 06/38
31 09.09.2017 Maanan Suomenhevoset lk 02: Helppo C Kutsu 01/25
32 12.09.2017 Vuorna lk 01: Helppo C Kutsu 01/30
33 15.09.2017 Adina lk 02: Helppo C Kutsu 04/25
34 16.09.2017 Adina lk 02: Helppo C Kutsu 02/25
35 20.09.2017 Adina lk 02: Helppo C Kutsu 02/25
36 27.09.2017 Vuorna lk 01: Helppo C Kutsu 02/40
37 28.09.2017 Vuorna lk 01: Helppo C Kutsu 05/40
38 22.11.2017 Vuorna lk 06: Helppo B Kutsu 04/30
39 26.11.2017 Vuorna lk 06: Helppo B Kutsu 03/30
40 28.11.2017 Vuorna lk 01: Helppo C Kutsu 05/27
41 22.12.2017 Moana part breds lk 02: Helppo C Kutsu 06/37
42 23.12.2017 Moana part breds lk 05: Helppo B Kutsu 03/40
43 26.12.2017 Silkes lk 01: Helppo C Kutsu 04/34
44 27.12.2017 Mitar Warmbloods lk 06: Helppo B Kutsu 02/30
45 02.01.2018 Härdelli lk 04: Helppo B Kutsu 03/30
46 10.01.2018 Mörkövaara lk 03: Helppo B Kutsu 03/100
47 20.01.2018 Härdelli lk 04: Helppo B Kutsu 01/30
ERJ
ainoastaan sijoitukset
01 22.05.2017 Moondance lk 01: 90cm Kutsu 02/16
02 27.05.2017 Moondance lk 01: 90cm Kutsu 01/16
03 28.05.2017 Moondance lk 01: 90cm Kutsu 01/16
04 29.05.2017 Moondance lk 01: 90cm Kutsu 02/16
05 30.05.2017 Moondance lk 01: 90cm Kutsu 04/16
06 03.06.2017 Turmeltaja lk 01: 90cm Kutsu 02/30
07 04.06.2017 Turmeltaja lk 01: 90cm Kutsu 02/30
08 08.06.2017 Turmeltaja lk 01: 90cm Kutsu 02/30
09 16.06.2017 Kilpailukeskus Stewart lk 04: 90cm Kutsu 05/30
10 16.06.2017 Ros Cirein lk 01: 90cm Kutsu 02/30
11 16.06.2017 Turmeltaja lk 01: 90cm Kutsu 04/30
12 17.06.2017 Kilpailukeskus Stewart lk 04: 90cm Kutsu 05/30
13 18.06.2017 Turmeltaja lk 01: 90cm Kutsu 04/30
14 19.06.2017 Ros Cirein lk 01: 90cm Kutsu 01/30
15 24.06.2017 Belja Trakehners lk 02: 90cm Kutsu 02/21
16 24.06.2017 Turmeltaja lk 02: 90cm Kutsu 02/30
17 28.06.2017 Turmeltaja lk 02: 90cm Kutsu 02/30
18 02.07.2017 Turmeltaja lk 02: 90cm Kutsu 01/30
19 11.08.2017 Raatteen Suomenhevoset lk 01: 90cm Kutsu 03/26
20 13.08.2017 Kärmeniemi lk 01: 90cm Kutsu 02/30
21 16.08.2017 Kärmeniemi lk 01: 90cm Kutsu 02/30
22 16.08.2017 Raatteen Suomenhevoset lk 01: 90cm Kutsu 04/26
23 17.08.2017 Kärmeniemi lk 01: 90cm Kutsu 02/30
24 18.08.2017 Kärmeniemi lk 01: 90cm Kutsu 04/30
25 19.08.2017 Raatteen Suomenhevoset lk 01: 90cm Kutsu 02/26
26 01.10.2017 Maanan Suomenhevoset lk 02: 90cm Kutsu 05/50
27 08.10.2017 Broadway lk 01: 90cm Kutsu 03/30
28 19.10.2017 Ravenscroft lk 05: 90cm Kutsu 01/30
29 17.11.2017 Vuorna lk 01: 90cm Kutsu 03/30
30 28.11.2017 Ricotan Suomenhevoset lk 03: 90cm Kutsu 04/30
31 30.11.2017 Ricotan Suomenhevoset lk 03: 90cm Kutsu 05/30
32 14.12.2017 Kilpailukeskus Litt lk 04: 90cm Kutsu 04/40
33 15.01.2018 Kototalli lk 05: 90cm Kutsu 05/26
34 01.02.2018 Ratsutalli Lilja lk 02: 90cm Kutsu 01/50
35 02.02.2018 Ratsutalli Lilja lk 02: 90cm Kutsu 05/50
36 06.02.2018 Ratsutalli Lilja lk 02: 90cm Kutsu 05/50
37 08.02.2018 Huvitus lk 01: 90cm Kutsu 05/30
38 11.02.2018 Huvitus lk 01: 90cm Kutsu 05/30
39 12.02.2018 Huvitus lk 01: 90cm Kutsu 05/30
40 12.02.2018 Ratsutalli Lilja lk 02: 90cm Kutsu 02/30
41 13.02.2018 Huvitus lk 01: 90cm Kutsu 02/30
42 14.02.2018 Huvitus lk 01: 90cm Kutsu 02/30
43 14.02.2018 Ratsutalli Lilja lk 02: 90cm Kutsu 02/30
44 15.02.2018 Ruskavaara lk 01: 90cm Kutsu 04/30
45 16.02.2018 Huvitus lk 01: 90cm Kutsu 02/30
46 20.02.2018 Huvitus lk 01: 90cm Kutsu 03/30
47 26.02.2018 Thirteen lk 02: 90cm Kutsu 05/30
48 01.03.2018 Thirteen lk 02: 90cm Kutsu 05/30
49 03.03.2018 Thirteen lk 02: 90cm Kutsu 04/30
50 06.03.2018 Hengenvaara lk 01: 90cm Kutsu 06/93
51 17.03.2018 Rustvalla lk 01: 90cm Kutsu 04/30
52 18.03.2018 Turmeltaja lk 01: 90cm Kutsu 02/40
53 19.03.2018 Rustvalla lk 02: 90cm Kutsu 04/30
54 29.03.2018 Turmeltaja lk 01: 90cm Kutsu 06/40
KERJ
ainoastaan sijoitukset
01 07.07.2017 Hukkapuro lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 03/30
02 30.07.2017 Kärmeniemi lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 04/28
03 16.09.2017 Hukkapuro lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 04/30
04 19.09.2017 Hukkapuro lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 01/30
05 24.10.2017 Turmeltaja lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 01/27
06 25.10.2017 Turmeltaja lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 02/27
07 29.10.2017 Turmeltaja lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 03/27
08 04.11.2017 Littleness lk 03: Tutustumisluokka Kutsu 05/27
09 05.11.2017 Littleness lk 03: Tutustumisluokka Kutsu 04/27
10 09.11.2017 Littleness lk 03: Tutustumisluokka Kutsu 01/27
11 11.11.2017 Littleness lk 03: Tutustumisluokka Kutsu 02/27
12 10.01.2018 Mörkövaara lk 03: Tutustumisluokka Kutsu 06/40
13 10.02.2018 Gealán lk 03: Tutustumisluokka Kutsu 05/29
14 17.02.2018 Kievarinkuja lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 04/40
15 18.02.2018 Kievarinkuja lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 05/40
16 12.06.2018 Harmony lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 02/30
17 13.06.2018 Harmony lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 03/30
18 16.06.2018 Harmony lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 01/30
19 16.06.2018 Kärmeniemi lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 05/30
20 17.06.2018 Kärmeniemi lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 05/30
21 18.06.2018 Elohiljan Suomenhevoset lk 03: Tutustumisluokka Kutsu 04/30
22 18.06.2018 Harmony lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 01/30
23 18.06.2018 Kärmeniemi lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 04/30
24 19.06.2018 Elohiljan Suomenhevoset lk 03: Tutustumisluokka Kutsu 04/30
25 19.06.2018 Harmony lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 01/30
26 22.06.2018 Kärmeniemi lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 02/30
27 25.06.2018 Kärmeniemi lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 02/30
28 25.06.2018 Susiraja lk 02: Tutustumisluokka Kutsu 03/28
29 28.06.2018 Susiraja lk 02: Tutustumisluokka Kutsu 02/28
30 30.06.2018 Kärmeniemi lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 05/30
31 30.06.2018 KERJ Cup Mörkövaara lk 03: Tutustumisluokka Kutsu 01/63
32 30.06.2018 Susiraja lk 02: Tutustumisluokka Kutsu 05/28
33 06.07.2018 Susiraja lk 02: Tutustumisluokka Kutsu 02/28
34 08.07.2018 Susiraja lk 02: Tutustumisluokka Kutsu 05/28
35 16.07.2018 Susiraja lk 02: Tutustumisluokka Kutsu 03/28
36 17.07.2018 Susiraja lk 02: Tutustumisluokka Kutsu 05/28
37 06.09.2018 Delmenhorst lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 05/27
38 10.09.2018 Delmenhorst lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 05/27
39 20.09.2018 Delmenhorst lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 03/27
40 22.09.2018 Delmenhorst lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 03/27
41 23.09.2018 Delmenhorst lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 01/27
42 24.09.2018 Delmenhorst lk 01: Tutustumisluokka Kutsu 04/27
43 07.10.2018 Delmenhorst lk 01: Tutustumisluokka 04/26
44 11.10.2018 Delmenhorst lk 01: Tutustumisluokka 02/26
45 12.10.2018 Delmenhorst lk 01: Tutustumisluokka 05/26
46 17.10.2018 Hiivurin Suomenhevoset lk 03: Tutustumisluokka 04/18
47 18.10.2018 Hiivurin Suomenhevoset lk 03: Tutustumisluokka 03/18
48 19.10.2018 Delmenhorst lk 01: Tutustumisluokka 01/26
49 20.10.2018 Hiivurin Suomenhevoset lk 03: Tutustumisluokka 03/18
50 09.07.2019 Hiivurin Suomenhevoset lk 03: Tutustumisluokka 05/27
51 12.07.2019 Hiivurin Suomenhevoset lk 03: Tutustumisluokka 02/27
VVJ
ainoastaan sijoitukset
01 01.06.2017 Elfengård lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 01/30
02 02.06.2017 Pirunkorpi lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 05/30
03 03.06.2017 Fiktio lk 05: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 02/30
04 03.06.2017 Pirunkorpi lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 02/30
05 03.06.2017 Varjon Oriasema lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 04/30
06 03.06.2017 Varjon Oriasema lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 05/30
07 04.06.2017 Fiktio lk 05: Vaativa yhdistetty yksiköille Kutsu 03/30
08 05.06.2017 Varjon Oriasema lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 05/30
09 06.06.2017 Elfengård lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 03/30
10 07.06.2017 Pirunkorpi lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 04/30
11 08.06.2017 Varjon Oriasema lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 04/30
12 09.06.2017 Elfengård lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 01/30
13 10.06.2017 Elfengård lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 03/30
14 10.06.2017 Pirunkorpi lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 03/30
15 10.06.2017 Varjon Oriasema lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 01/30
16 13.06.2017 Elfengård lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 04/30
17 13.06.2017 Pirunkorpi lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 05/30
18 14.06.2017 Elfengård lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 03/30
19 14.06.2017 Elfengård lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 03/30
20 14.06.2017 Varjon Oriasema lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 01/30
21 15.06.2017 Elfengård lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 01/30
22 15.06.2017 Pirunkorpi lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 02/30
23 15.06.2017 Pirunkorpi lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 02/30
24 15.06.2017 Varjon Oriasema lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 03/30
25 19.06.2017 Varjon Oriasema lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 04/30
26 20.06.2017 Elfengård lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 03/30
27 21.06.2017 Elfengård lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 03/30
28 21.06.2017 Pirunkorpi lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 02/30
29 21.06.2017 Varjon Oriasema lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 04/30
30 22.06.2017 Elfengård lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 05/30
31 23.06.2017 Pirunkorpi lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 05/30
32 26.06.2017 Elfengård lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 04/30
33 27.06.2017 Pirunkorpi lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 05/30
34 28.06.2017 Pirunkorpi lk 04: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 01/30
35 29.06.2017 Pirunkorpi lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 01/30
36 30.06.2017 Pirunkorpi lk 03: Vaativa kestävyyskoe yksilöille Kutsu 04/30
37 07.07.2017 Huvitus lk 02: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 01/30
38 07.07.2017 Mörkövaara lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 04/18
39 09.07.2017 Huvitus lk 02: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 04/30
40 09.07.2017 Mörkövaara lk 04: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 04/18
41 10.07.2017 Huvitus lk 02: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 05/30
42 11.07.2017 Huvitus lk 02: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 03/30
43 11.07.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 05/30
44 12.07.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 03/30
45 15.07.2017 Ros Cirein lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/30
46 16.07.2017 Huvitus lk 02: Vaativa tarkkuuskoe yksilöille Kutsu 04/30
47 16.07.2017 Ros Cirein lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 01/30
48 28.07.2017 Ros Cirein lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/30
49 30.07.2017 Ros Cirein lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/30
50 01.09.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 04/28
51 04.09.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 01/28
52 06.09.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 01/28
53 08.09.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/28
54 10.09.2017 Mörkövaara lk 03: Vaativa koulukoe yksilöille Kutsu 02/28
55 12.09.2017 Kototalli lk 03: Vaativa koulukoe yksilövaljakko Kutsu 01/30
56 13.09.2017 Kototalli lk 03: Vaativa koulukoe yksilövaljakko Kutsu 01/30
57 06.10.2017 Vuorna lk 03: Vaativa koulukoe yksiköille Kutsu 02/30
58 12.10.2017 Mörkövaara lk 02: Vaativa yhdistetty yksilöille Kutsu 05/30
59 16.10.2017 Mörkövaara lk 02: Vaativa yhdistetty yksilöille Kutsu 04/30
60 19.10.2017 Mörkövaara lk 02: Vaativa yhdistetty yksilöille Kutsu 02/30