Tervetuloa

Wareham Warmbloods tutummin Warru sai alkunsa lokakuussa 2008, jolloin päätin perustaa rbsh sekä holsteiner jalostukseen erikoistuneen tallin. Nimeksi tallille tuli Wareham erään englantilaisen kaupungin mukaan. Talli sijaitsee Keski-Saksassa Hessenin osavaltiossa lähellä Rüsselsheimin kaupunkia. Toimintamme pyörii lähinnä jalostuksen ympärillä, mutta joskus saatamme järjestää muunlaistakin aktiviteettia.

Warrun tilat on rakennettu viime vuosisadan puolessavälissä. Kuitenkin viimeiset parikymmentä vuotta tila on ollut tyhjillään, joten se oli ehtinyt jo ränsistyä kun ostin sen vuonna 2006. Tilaan kuuluu kaksi suurta tallirakennusta, päärakennus sekä sivurakennus, jossa työntekijät asuvat. Maneesia ja kenttää tilalle ei ollut alunperin rakennettu. Remontoidessani tallia rakennutin alueelle myös maneesin ja kaksi isoa kenttää. Osa pelloista muutettiin laitumiksi, mutta lopuilla jatkamme viljan kasvatusta.

Kuten aiemmin jo mainitsin pääpainomme on kasvatuksessa. Kasvatusrotuihimme kuuluvat upeat holsteinit sekä tuliset rbsh:t. Kasvattimme tunnistat loppuliitteestä Ware tai Zhen. Kisoja pyrimme järjestämään jonkin verran kouluratsastuksessa ja esteratsastuksessa. Näyttelyitäkin saatamme järjestää silloin tällöin.

Syksyisin terveisin

Tuulia, VRL-0084