Wareham Dragestil sai alkunsa tormättyäni Skurvashin kasvattimyyntiin eräällä usein vierailemallani foorumilla. Jätinkin tarjouksen toiveena saada jälleen yksi skurvashilainen talliin mutta tällä kertaa jouduin kuitenkin pettymään ja havittelemani hevonen myytiin muualle. Pettymykseni vaihtui kuitenkin pian iloksi kun skurvashin naiset tarjosivat orejaan käyttooni. Yksi oreista joka veti minua puoleeni magneetin lailla oli kinshipiläinen KWB Dance Baroque jonka suvussa esiintyivät niin Routinier, Rembrant, Domiro kuin Tanzlehrerinkin vanhojen aikojen arvostetuista hannover linjoista. Puolisoksi oriille valikoitui hieman epätasaisen suvun, mutta yhtälailla vanhan suvun omaava Siracao Rouge, mitä kautta varsan sukuun tuli vielä ihailemani Lanzinger. Kaikki ehdottamani astutukset kävivät onneksi myos Skurvashin naisille joten hevosauto matkasi kaiken kaikkiaan 10 tamman kanssa Skurvashiin tosi toimia varten. Tammojen palattua kotiin jäimme innolla odottamaan varsojen syntymää ja niin sitten Halloweenin 2023 aamuna Siracao Rouge putkautti maailmaan tummanrautiaan terhakan orivarsan. Nimen keksiminen tälle varsalle osoittautui suhteellisen haastavaksi, mutta lopulta se sai nimekseen Wareham Dragestil norjalaisen suunnittelu ja arkkitehtuuri tyylin mukaisesti, jota käytettiin lähinnä 1880-1910.
Draco on perusluonteeltaan hieman sellainen luihu hevonen josta ei oikein koskaan tiedä mitä sen mieleen seuraavaksi pälkähtää. Yhtenä hetkenä ori saattaa olla oikea sylinalle ja seuraavana mokottää karsinansa perimmäisessä nurkassa eikä päästä ketään lähelleen. Oriin hoitajalta edellytetäänkin näin ollen huumorintajua ja pitkää pinnaa. Ulkona hoidettaessa herra ei oikein tykkää mikäli lähellä on muita hevosia ja onkin tälloin hyvin levoton hoidettava, mutta mikäli muita hevosia ei ole lähettyvillä pysyy herra suurimmanosan ajasta hyvin aloillaan. Karsinassa hoidettaessa on Draco syytä sitoa kiinni ainakin jos karsinan oven haluaa pitää auki, sillä avoimesta karsinan ovesta herra lähtee oitis omille teilleen joskin yleensä tulee kyllä takaisin kun sitä luokseen kutsuu pelleiltyään ensin hetken. Harjattaessa herkkä kutiamaan etenkin ryntäidensä kohdalla ja sitä saakin näin ollen huoletta harjata hieman voimakkaammin ottein. Varustettaessa saattaa ilmaista eriävän mielipiteensä potkaisemalla takajalallaan mikäli satulavyo vedetään kireälle liian nopeasti sen mielestä, mutta muutoin antaa laittaa varusteet ongelmitta. Ruokittaessa odottaa suurimman osan ajasta vuoroaan maltillisesti mutta on melkoinen sottapytty mitä itse syomiseen tulee ja usein puolet sen ruuasta onkin pitkin karsinan lattiaa. Kengittäjän Draco antaa tehdä tyonsä rauhassa ja eläinlääkärinkin kanssa ori käyttäytyy pääasiallisesti moitteettomasti paitsi hampaita raspatessa jolloin herraa ei tahdo sitten millään tekemään yhteistyotä.
Talutettaessa Draco saattaa hieman hätkyä mikäli auto menee sen ohitse tuhatta ja sataa vauhtia hidastamatta, mutta muutoin se seuraa kuuliaisesti taluttajansa perässä. Maastossa talutettaessa herra tosin haluaa kiertää kuralätäkot kaukaa sillä eihän se nyt sovi sotkea kavioita mudalla. Tarhoille mentäessä ei oriilla ole mitään kiirettä etenkään jos lähitarhoissa sattuu olemaan tammoja niin niille pitää pysähtyä flirttailemaan. Muiden hevosten kanssa tulee toimeen kunhan nämä vain antavat sille tarpeeksi tilaa eivätkä änge aivan viereen, sillä ori arvostaa omaa tilaansa yli kaiken. Kentällä ja maneesissa talutettaessa pysyy hyvin taluttajansa vierellä eikä juuri kiinnitä huomiota ympäristoonsä. Juoksutettaessa Draco saattaa ensi alkuun olla vähän yli innostunut, mutta asettuu kyllä nopeasti päästeltyään ylimääräiset energiat pellolle. Lastattaessa ei aiheuta ongelmia vaan marssii epäroimättä ramppia pitkin traileriin.
Ratsastettaessa Draco on hyvin energistä sorttia ja sen kanssa voi alkuun joutua neuvottelemaan siitä kuka päättää tahdin ori vaiko ratsastaja. Kun oriille kuitenkin on tehty marssijärjestys selväksi toimii se hyvin pienillä, mutta napakoilla avuilla. Draco tosin turhautuu melko herkästi mikäli sille annetaan epämääräisiä apuja joten mikään aloittelijoiden ratsu se ei varsinaisesti ole vaan soveltuu paremmin kokeneemmille ratsastajille. Käynti aktiivista ja matkaavoittavaa joskin voisi olla rennompi selästä. Ravi aktiivista ja energistä mutta saisi olla irtonaisempaa. Laukka lennokasta ja siinä on hyvä tekniikka sekä suhteellisen voimakas takajalkojen tyonto. Kouluratsuna Draco on kyllä hyvin osaava, mutta mikäli sille ei anna apuja tarpeeksi napakasti tekee herra siltä pyydetyt asiat vain vähän sinnepäin. Uusia koululiikkeitä opeteltaessa tuppaa olemaan hieman kovapäinen joten uusien liikkeiden opettelu onkin sen kanssa tyon ja tuskan takana ja edellyttää kouluttajalta rutkasti kärsivällisyyttä.
Kilpailuissa Draco pysyy yleensä hyvin rauhallisena eikä rupea turhia hätikoimään. Muihin kilpailualueen hevosiin suhtautuu melko nihkeästi ja vaikkei rupeakaan potkimaan tai näykkimään liian lähelle tulevia irvistelee näille kuitenkin ikävästi korvat luimussa. Lämmiteltäessä saattaa aluksi vaikuttaa hieman hämmentyneeltä, mutta alkaa kuitenkin sangen pian keskittymää ratsastajaansa. Portilla odottaa vuoroaan kiltisti aloillaan seisten, vaikka satulan läpi ratsastaja voikin tuntea, että Dracolla olisi jo kova kiire päästä tositoimiin. Palkintojenjaossa herra on melkoinen diiva ja keikistelee minkä kerkiää kameroille niin ettei ruusuketta tahdo saada kiinnitettyä sen suitsiin. Kunniakierroksella sitten mennään eikä meinata niin että heikompaa ratsastajaa aivan hirvittää istua oriin kyydissä joskin se onneksi hidastaa pyydettäessä kuuliaisesti hitaampiin askellajeihin.